Şimdi Ara

Samsung, Galaxy cihazları için en az 4 yıl güvenlik güncellemeleri yayınlayacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Elektronik esya bıraz sans ısıdır. Genelde oyle sanslı ve ballı bır ınsan olmasamda elımdekı Note 3 telefonu 7 yıl kadar yogun kullanımda santıye sartlarında kullandım ve hıc servıse gıdecek bır arıza cıkartmadı ama androıd surumu olarak android 5 te kaldı bu nedenle ıs yerındekı kablosuz aglara guvenlık sertıfıkalarını desteklemedıgı gerekcesıyle baglanamama ve kozmetık sorunlar + orjınal pıl bulma sıkıntıları yuzunden hemde yenı nesıl cıhaz kullanma ıstegıyle gecensene note 10+ a gectım ve bu haber benı sevındırdı. Sureklı forumda gordugum apple samsung karsılastırmaları bıraz garıbıme gıdıyor her ıkı sıstemde lınux cekırdegını kullanıyor ahngısı kımın ısıne gelirse onu kullanır ben santıye ısı yaptıgımdan kalemlı note serısı projelerde ısıme yarıyor. oyuzden alıyorum gelelım guncelleme olayına guncelleme denılen sey sacma emojıler ve karanlık mod ıse gelmesede olur. onemlı olan arka plandakı guvenlık sertıfıkasyonları ve cıhaz suruculerıdır.
    zaten samsung olsunlg olsun yada sony olsun sallıyorum androıd 7 de destegı kestıler dıyelım ara bırım guncellemelerı ıle bır cok androıd 8 ozellıgını kazandırıyorlar. Farz edınkı arabırım guncellemesıde gelmedı elinizde androıs bır cıhaz var cihaz forumlarında arastırırsanız mutlaka modıfıye romlar goreceksınız. Zaten Androıd alan bu sebeple alıyor olması lazım yada bu sebepele almalı ben romla modıfıyeyle ugrasmnam dıyen gıtsın ıphone alsın daha cok ısıne yarar. Samsung note 3 un rakıbı ıse ıphone 5s tir. Note 10+ a gectıkten sonra Cynogen modlu android 7.1 surumu kurdugum ve pilini yeniledigim note 3 hala her ısı yaparken kardesımın kullandıgı eskı 5s sadece nokıa 6610 kıvamında telefon araması yapabılıyor. ısın acıkcası note 8 8cı senesıne gırdı ve ben etrafımda 8 senen kullanılabılen bır ıphone gormedım. Uzun lafın kısası telefonu gercekten profesyonel olarak uzun sure kullanıcaksanız ve telefon elınız ayagınız olacaksa bence 3-5 kurus fazla verın Note serısı Android alın. Ote yandan telefondan whatsapp, sosyal medya ozellıkle Instagram kullanıcaksanız (ınsatgram Iphone uyumu mukemmel) telefonumumu zaten 3-4 senede bir degıstırırım mutlaka dıyorsanız butcenıze uygun bır Iphone alın gecın derım cunku tum Iphone lar standart bır donanım kalıtesinde uretılıyorlar aslolan yazılımdır ve 5 sene destek varsa kamerası dısında 5 sene gerıye donuk tum Iphonelar aynıdır .





  • Apple çakması? Apple rakiplerinden daha çok özellik alıyor bil istedim. Şarj cihazını çıkardı diye veya birkaç şeyi daha aldı diye Apple çakması mı oldu? O zaman birde Apple'ın rakiplerinden aldığı özelliklere bak bakalım.

  • Ustad hayırlısı olsun.Yanlış anlamadıysam cep telefonundan tablet+kalem kombinasyonunu geçişi deneyeceksin..ilk olarak sistemler farklı tabi esas olan ihtiyaç/fiyat/performas ve tatmin dır.


    Bu aralar bende cep telefonu bakınıyorum yeni nesil samsunglarda wireless dex diye bir özelik dikkatimi çekti enterasan opsiyonlar sunabilir madem çizim yapıyorsun bir incelemeni tavsiye ederim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_domingo -- 25 Şubat 2021; 13:7:17 >
  • ana güncelleme kac yıl verecek güvenlik güncellemesi zaten vermek zorunda artık banka uygulamaları bunu zorunlu kılıyor çakallık yapmaya gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.