Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.418
Cevap
40
Favori
294.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütün telefonları inceledim c7 c9pro çok istiyordum. Sonunda a7 2017 aldım. Harika tavsiye ederim. bir defa keliteli tüm bantları destekliyor şebeke sorununuz olmaz 2 gün şarjı gidiyor. kamera süper, knox ihtimali çok düşük, su geçirmiyor :D daha ne olsun.. benm gibi almak isteyipte kararsız olanlar için yazdım. umarım memnun kalırsınız. ben idealseçimden aldım gg 1700 tl ye geldi . chip parayla. Sorarak alabilirsiniz. knox hakkında bilgi sahibiler. iyi günler.
  • A7 2017 nin oyun performans videolarını izledim ve birkaç faklı videoda da açılış olsun oynanış olsun kötü seviyede 1 sene sonra değiştirmek isteyeceksiniz başkalarınıda yanlış yönlendirmeyin samsung un kendi elemanı bile diyor satış politikası diye. Benim telefonumda yarın elimde olacak inceleme yapıp fotoğraflarla birlikte bu konudan paylaşacağım inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1500 1600 bamdında bu telefonun sunduğunu başka telefon sunmuyor...

Lenova p2 ye bakabilirsiniz , xiaomi nin modellerine bakabilirsiniz...

• Gittigidiyordaki tam kapatan kılıf kapatmıyormuş satıcıya sordum. Gene tek altarnetif nilkin sanırım, tr den alabileceğim idarelik silikon kılıf ve ekran koruyucu almış olan yok mu ?

Ceppaket kargoları yollamış bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: kırıkkalegülü712

A7 2017 nin oyun performans videolarını izledim ve birkaç faklı videoda da açılış olsun oynanış olsun kötü seviyede 1 sene sonra değiştirmek isteyeceksiniz başkalarınıda yanlış yönlendirmeyin samsung un kendi elemanı bile diyor satış politikası diye. Benim telefonumda yarın elimde olacak inceleme yapıp fotoğraflarla birlikte bu konudan paylaşacağım inşallah

Amacım kimseyi yanlış yönlendirmek değil aksine aydınlatmaktı... ben mesajda yanlış bir şey soylemedim. oyun va açılışı çok hızlı demedim ?
    su geçirmiyor dedim. şebeke bantları türkiye için daha fazla dedim. şarjı güzel dedim yanlış bir şey soylediysem affola ?

Ama daha da ilave etmek gerekirse ;
    +Kamerası daha iyi ön ve arka. MP olarak düşünme (lens ve diyafram)
    +Isınma adına hiç bir sorun yok (Çok ısınırsa Soğuk suya koy gitsin ;) )
    +3g görüntülü görüşme yapabilirsin
    +Ekran Daha kaliteli
    +DDR 4 Ram teknolojisi var
    +daha estetik Metal üzeri cam(kişisel zevk kişiye göre değişir)
    +Aksesuar daha geniş çünkü türkiyede satılan bir model
    +şarjı sık kullanımda bile 2 gün dayanıyor. şuan 9 saat ekran sürem var ve yüzde 15
    +Şuan için en güncel oyunlar dahil açıp oynayabilirsin
    +sar değeri çok daha düşük
    +Nougat alacak (Güncelleme alacak ve daha yeni bir cihaz)

Bunun yanında c9 un artıları yokmu elbette var daha ince olması 6gb rem olması ama ddr3 işlemcisi daha hızlı olması ama haliyle çabuk ısınması.
    Amacımız birbirimize yardımcı olmak kimseyi yanlış veya doğru bir şekilde yonlendirmek değil. fikirlerimizi soylemek bildiklerimizi soylemek. kararı kendi verir herkes. Her telefonun artıları eksileri var fakat Yukarıdaki bilgileri ben c9 almaya niyetlenmişken birisi soyleseydi bu kadar düşünmezdim bile. neyse seçim sizin. ben seçimimi A7 alarak kullandım sizde gönlünüzdeki neyse onu alırsınız güle güle kullanın !

• hangi satıcıdan almıştınız ve knox işini sormuş muydunuz satıcıya ?
  • C9 pro'nun karsiligi A8. Cift hatli bir model olarak kullanmak isteyenler icin disturbitor garantili bir model yok. 6gb ram ve 64 gb gibi Turkiye pazarinda gorulmeyen hafiza ozellikli garantili telefonlari ancak, lenova, asus gibi modellerde ya da reeder gibi yari yerli Turk markalarda gorebiliyoruz.

Samsung olsun ama pili, ekrani, hafizasi, rami buyuk olsun bir de cift hatli olsun denildiginde garantili hicbir model c9 pro'nun yerini tutamaz. 97 yilindan bu yana garantisiz telefon kullanmadim, kullanimina karsi ciktim. C9 pro'da ise isler degisti. 2 telefon tasima hamalligindan iyi bir model bulursam kurtulurum dedigimde karsima cikan tek secenek oldu. Evet bir de j7 prime 32gb yine ithalatci garantili olanlar var. Fiyat performans olarak onlar da guzel is cikariyor ama is amiral gemisine yakin bir model aramaya geldiginde yine c9 pro tek alternatif.

Note serisinden sonra kalemsiz hicbir telefona bakmadim. Ancak sinirlandirilmis hafiza, ufaltilmis pil ve note4'ten cok da fazlasini vaadetmeyen bir telefon olmasi nedeniyle note5 yerine s7 edge aldim tek hat kullandigim donemde. Aldigima ve note4'u biraktigima her seferinde pisman etti. Araya j7 prime samsung garantili girdi 16gb yetmedi. En sonunda c9 pro sahibiyim. Tek uzuldugum konu 2 ay icersinde siyah rengin 400tl ucuza gelmesi oldu.

Uzun yol seyahatlerim oluyor, surekli mail takip ediyorum. Havaalaninda sarj icin priz yakinina oturma zorunlulugu yok, telefonun pili biter mi diye az kullanayim dusuncesi yok, isinma, dinma zaten yok, j7'ye kadar hic gormedigim ama gordugum de de iyi ki daha once yasamamisim.dedigim hafiza dolu problemi yok. Cift hatli ama hafiza karti takarsan tek hat olur derdi yok ki cogu cift bat telefon bu sekilde. Daha once cift hat kullanmadim ancak cift hattin surekli beklemede oldugu modellerden biri olmasi yine arti ozellgi.

2k cozunurluk ekranlara gozum alisik ama 6 inc ekran icin bile full hd gayet yeterli ama ekran parlakligi da eslik etmeli. Bir cok telefonda c9 prodaki parlaklik degeri yok. Bu nedenle ekran herkesi kendine hayran birakiyor.

Gps disinda Isinma bende hic olmadi. Oyuna performansini bilmiyorum. Smart view ile ekrana yansitma yaptigimda dahi ek bir isinma yok. Agirlasma, kilitlenme gormedim.

Kamera konusunda daha iyileri var.

Kullanicisindan c9 pro performansi bu sekilde.

Saygilarimla.

• eiskent E kullanıcısına yanıt
    Herkes kendi kullanımına uygun telefonu bulmalı sizin gibi , yoksa onlarca marka yüzlerce modeli neden çıkartıyor ki.
  • enjoy35 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim yanlış anlaşılmayayım demek istediğim daha üstün bir model olmadığıyd8 ve haliyle performans bana göre önde size göre su geçirmezlik vb önemlidir kişiye göre değişir bu arada bmw hocam dediğiniz gibi largolaış inşallah yarın elimizde olur ilk olarak sim vb takmadan knox kontrol ediniz. İnşallah ikimizdede knox vb sorun çıkmaz.

• ozgur26 kullanıcısına yanıt
    Ceppaketten siyah rengini sipariş ettim her soruşumda siyah renklerin knox 0 olduğu ellerindeki beyaz ve pembelerin knox 1 olduğu söylendi inşallah doğrudur

• kargolamışlar yarın elimde olur
  • Yurtiçi kargonun yeni uygulaması çok hoşuma gitti arkadaşlar kargomu oradan takip ediyorum inşallah benimde yarın elimde olacak.

• Hocam samsung genel anlamda telefon çöplüğü gibi bir şey sürekli teledon çıkarıyor..

2 telefon arasında 400 tl gibi bir fark var.Buda sanırım 200 tlsi samsung garantisine çıkarsak 200 tllik bir fark kalıyor...

Arkadasımda türk telekomdan yeni aldı 2400 geliyor dedi hatla..

Ben bu cihazı 2 haftalık olarakmaldım,ve 1350 tl verdim..

Şimdi bana sorarsan 1600 1700 bandında bşraz fazla gibi ama 1400 civarı temiz 2. El alınırsa bence alınacak cihaz ...

İşlemci mimarisi snapdragon 653 ve gerçekten güzel bir işlemci.

Kamera kötümü dersen evet üst sekmene göre ve gece cekiminde zayıf ama zaten fiyat ortada...Ama gündüz çekimlerinde gerçekten başarılı.

Bende xioami redmi note 3 pro var onla şebeke çekimini değerlendirdim 2 hatta vodafone ve 4g de c9 asu ve dbm değeri olarak daha yüksek old gördüm...

Evet eksiler var

Band20 yok

Sebeke üzeri görüntülü arama yok

Volte gelip gelmeyeceği mechul

Arıza yapsa tamiri mechul

Rom kernel vb durumlar desteği yok

Ama dediğim gibi 1400 civarında bana sorarsan alınacak yegane cihazlar arasında...

4 5 tane samsung cihaz kullandım özellikle note 4 lebeke sorunu yüzünden 2 ay sonra 150 tl zararla sattım.

Gerçi sıfır almak isteyenlerede 1700 tl bandında cihaz da var mı tam bilmiyorum ama sanırım yine bu cihaz öne cıkıyor...

• Ekran kapalı iken ekran notu alınabiliyor mu?

Alınıyorsa nasıl alıcaz ???

• Galaxy C9 Pro yu neden aldım:

6" ekran, enaz 5.7" ekranlı telefon bakıyordum 6" olmasına o kadar alıştım ki diğer telefonlar oyuncak gibi geliyor.

Ekran gövde oranı %75.49, 6" ekranına göre gayet başarılı, 5.5"lik ayfon 7plusla hemen hemen aynı boyutlarda ama onun gibi alttan 2 parmak üstten 2 parmak yanlardan yarım parmak kalınlığı yok. Aynı zamanda kenarları 2.5D curved "KAVİSLİ" yapısıyla ayrıca şık.

Full HD 1080p Super amoled ekranı şimdiye kadar gördüğüm telefon ekranlarına göre söylüyorum çok başarılı beyazı gerçekten çok net beyaz öyle sarımsı mavimsi değil, "PARLAK BEYAZ". %30 parlaklıkla kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok Corning Gorilla Glass 4 var mesela C7 de yok . FullHD yerine QHD olsaydı hem bataryayı sömürecekti hem ısınacaktı hem performansı düşürecekti bana sorarsanız ben QHD telefon satın almam. QHD telefonun bataryası 1günü çıkarırsa şükredin!

64gb depolama alanı aynı zamanda çift hat aynı zamanda 256gb hafıza kartı kapasitesi. Ne anlama mı geliyor. Hem hafıza kartı takıp hem de çift hat
    kullanabiliriz. Zaten arkadaşlar örnek vereyim hafıza kartı desteği olmayan, 32gblık (distribütör garantili 32gb note5) cihazlarla FullHD video çekimini
    unutun, hafızanız yet-mez.

USB type C olmasıyla PCye bağladığımızda resimleri videoları çok hızlı bir şekilde atıyor,telefon hafızasındaki resimleri PCye atmadan resimlerin önizlemesini görebiliyoruz.

Hızlı şarj olayı zaten harika telefonu kapatıyorum 1.5 saatte full şarj oluyor.

Exynos mekinos hikaye, 8 çekirdekli snapdragon işlemcisi I-SIN-MI-YOR, Asphalt oynadım 1 saat zerre ısınma yok. AnTuTu Puanı (v6) minimum 85600
    Sürekli Açık Ekran (Always-on Display)

F1.9 Çift tonlu dual LED 16mp arka, F1.9 16mp ön kamera var. F1.9 olması sebebiyle ışığı daha fazla alıyor gece selfie çekimlerimde dahi gayet iyi resimler aldım. Phase Detect Auto-Focus (PDAF) var, C7'de A7 2017'de yok. Çok merak edenler Kipada kamerasını karşılaştırabilir. Ben kamerasından da memnunum.
    Yüzümdeki kıl köklerine gözeneklerine kadar çeken fotoğraf makinem zaten var ben öyle fotoğraf çeksin istemiyorum zaten. Sesli komutla, elini kaldırarak resim çekebiliyorsun.

Telefon metal kasa, 6"lik telefon 6.7 mm kalınlığında,galaxy s8 plus 8.1mm kalınlıkta, öpüp başınıza koyun :)
    Ağır diyenlere 188gr, a7 2017 186gr, 5.5" ayfone 7 plus 188 gramla aynı.
    Radyo VAR

Su geçirmez değil ama şu videoya bir gözatabilirsiniz ben dener miyim hayır ama suyla temasında bozulmayacağını bilmek rahatlık veriyor.

Gelelim İnternetine, wifide kopma falan yok 802.11 a/b/g/n/ac
    4.5 destekli (4.5G Türkiye operatörlerinde yazılımsal normalde 4G)
    4G'si Galaxy A serilerinden daha hızlı LTE 2X Carrier Aggregation Cat.6 (2CA) sahip
    en.wikipedia.org
    List of devices with LTE Advanced - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_devices_with_LTE_Advanced

Volte molte diyenlere Volte desteklemiyor ama emin olun destekleseydi de kapatır kullanmazdınız çünkü Volte aktif ettiğinizde bazı telefon görüşmeleriniz yarıda kesilir karşıdan ses alamaz olursunuz. Volte şikayetlerinez bknz.
    Operatör destekli görüntülü arama yok ama whatsapp dan görüntülü arama konuşabilirsiniz veya başka programlarla..

Stereo Çift hoparlörlere sahip gayet yeterli, güncellemeden önce son seste cızırtı var yorumları okumuştum ama ben direkt güncellemeden sonra kullanmaya başladım telefonu ben de öyle bir sıkıntı hiç olmadı.

Bildirim ışığımız VAR mesela A7 2017 de yok

Parmak izi okuyucu başarılı parmağınızı tanıtırken parmağınız temiz ve kuru olsun aynı zamanda yönlendirmelere dikkat edin.

4000 Mah bataryayı söylemedim sanırım en iyisini en sona saklamışım.2 günü rahat çıkarıyor.

Siyahını kullanıyorum duruşu çok şık, elde olsun masa üzerinde olsun. Pembe ve altın rengi de gayet şık. Altın ve Pembenin önü beyaz. C7 lerin altınında ön kısmı mesela çok parlak altın ben sevemedim C7nin altınını ama C9 Pro da öyle değil gayet şık.

Telefonu ilk aldığımda en az 5 kez full şarjı yedikten sonra kapalı full şarj ederim. Google playstore güncellemeleri kapatırım. Kullanmadığım playstore uygulamalarını deaktif ederim.Standart facebook yerine folio facebook kullanırım, standardı batarya düşmanı. Email olarak aquamail, ofis programı olarak WPS office, medya oynatıcı olarak MX Player batarya dostu uygulamalar tavsiye ederim, 6 GB ramimiz var ama eski alışkanlıklar :)

Ben telefonu kapalı şarj etmeye, şarjının tamamen bitmesine dikkat ederim istisnalar illaki oluyor. PCye usbyle bağladığımda dahi fazla bağlı kalmam dosya paylaşımı yapıp kablosunu çekerim. Her daim lisanslı Dr web antivirus kullanırım.

Sonuçta tavsiye ediyorum arkadaşlar, aldığınız cihazlar umarım sorunsuz çıkar güle güle kullanırsınız, elektronik işi biraz da şans işi kim ne derse desin.

Herkese iyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi code-ShaRK -- 9 Mayıs 2017; 0:5:32 >

• ceppakete ben de sordum. Siyahlar knox 0x0 olduğunu, diğer renklerde knox 0x1 olduğunu söylediler.
    Bugün kargolamışlar.

Ama arkadaşlar bu cihazı alanlar kılıfsız mı kullanıyorlar. Neden buraya hiç yazan yok.
    Kullananlar söyleseler de bize de yardımcı olsalar olmaz mı?
    Kılıf tavsiyesi bekliyoruz, lütfen.

Daha önce nilkin almıştım. Gerçekten kaliteli ürünleri var.
  • Merhaba Arkadaşlar,

Sizlere daha önce Samsung Galaxy C9 Pro ve C serisi gelişmelerini takip edeceğimden bahsetmiştim.

Samsung Galaxy C9 Pro fanları yakın bir gelecekte Samsung Galaxy C10 ve C10 Plus ile tanışacaklar.

https://www.sammobile.com/2017/05/08/samsung-is-working-on-the-galaxy-c10-and-galaxy-c10-plus/

Samsung Galaxy C serisi bizi hayran bırakmaya devam edecek gibi görünüyor. C serisinde ilk hedef
    yine bölgesel pazarlara yönelik olduğundan dolayı satın alımlarımızda düşük fiyatlı olarak olumlu
    fakat garanti açısından olumsuzluklar teşkil eden ithalatçı firmalara alışmamız kaçınılmaz olacak.

Saygılarımla,

• Samsung işte bunu yapma ya daha yeni alacağız telefonu hemen yenisi çıkıyor üzülüyoruz sonra.

• evet beyler sonun da geldi ceppaket siyah knox 0x0
  • Benimki hala taşıma durumunda gözüküyor neden acaba

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.