Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU] (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.418
Cevap
40
Favori
294.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Metallicaiden

C9000 knox 0x0 cihazım elime ulaştı sonunda, hemen ön inceleme yaptım.
    Güzel telefon, samsungdan bu derece bir telefon beklemiyordum daha önce su bataryalı s6 kullanmıştım.
    Tek sıkıntısı sarjı hızlı bitiyor sanki mi max 2 de kullandığım için farkı görebiliyorum

hayırlı uğurlu olsun nerden aldın bizimle paylaşırmısın hang site ? hangi satıcı ?
  • arkadaşlar hepinize merhaba, 2 gündür orjinal şarj kablosunun kolayca çıkıvermesi sorunu yaşıyorum telefon şarj oluyor zannediyorum ama aslında kablo yerinden oynamış, tam çıkmamış ama şarj durmuş, başka kablolarla da denedim aynı sıkıntı var. benzer bir durum yaşayan varmı, tamir olurmu bu?
  • kaatgemi kullanıcısına yanıt
    bende böyle bir durum olmadı tamiri mümkün,telefonculara sorman lazım
  • Merhaba arkadaşlar,samsun c9 pro cihazımda whatsapptan gelen mesajların telefonun ekranında gözükmesini istemiyorum,yani tuş kilitliyken mesajlar ana ekranda çıkıyor.Bunun ayarını bulamadım nerden yapıyoruz acaba ? :)
  • ben denedim olmadı ayarlar > cihaz bakımı > pil > her zaman uykuda olan programlar.ordan whatsapp seçilemiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar,
    C9 pro alma arefesindeyim ama biraz önce note fan edition sayfasında mobil ödeme yapılamadığını gördüm. ben bütün havale ve eft işlemlerimi bankaların mobil uygulamaları üzerinden hallediyorum. C9 Pro'da bu sorunu yaşayan var mı?
  • arnold_ kullanıcısına yanıt
    Mobil odeme yapilamamasindan kasit nfc ile temas seklinde odemedir. C9 proda'da en basit android telefonda da bankacilik islemleri mobil uygulama vasitasi ile yapilabilir.

Saygilarimla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

ben denedim olmadı ayarlar > cihaz bakımı > pil > her zaman uykuda olan programlar.ordan whatsapp seçilemiyor

Anladım teşekkürler.
  • bişey değil güvenli klasörde whatsapp kurunca ve de güvenli klasörden ileti istemiyorum seçeneğini ayarlayınca ileti gelmiyor
  • ayarlar bildirimler açılır pencere bildirimi yok seçin ekranada çıkmaz
  • Arkadaşlar yaklaşık 6 aydır c9 pro kullanıyorum , önceki telefonum lg g3 dü 2.5 yıl sonra ekran karardı yaptırmak fayda etmez dediler bende bu telefonu aldım , imdi sorun şu kırılmaz ekran yada ekran koruyucu herneyse yaptırmadım yanları boş kaldığı görüntüsü hoşuma gitmediği için ekranda birsürü kılcal çizik oluştu. 2.5 yıl lg kullandım aynı şekilde koruyucusuz en ufak çizik dahi yoktu.

• barbarturk B kullanıcısına yanıt
    Bu biraz sans. C9 proyu 1 senedir kullaniyorum, s8'i 3 aydir. Her ikisinde de ekran koruyucu yok. S8 bir kere su birikintisine dustu ekraninda bir kilcal cizik, bir de daha derin cizik olustu. C9 proda hicbir cizik yok. Ikisini de ceket cebinde ya da anahtarsiz cepte tasirim. Arkasinda seffaf kilif kullanirim muhakkak. Ancak bazen sanssizliklar, cepte unutulan bir seyler tahmin edilmeyecek zararlar verebiliyor.

Saygilarimla.

• Merhaba arkadaşlar,

daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama C9 pro ile mevcutta VOLTE olayı yok bunu çözen oldu mu acaba yapılabiliyormu,
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz_227

Merhaba arkadaşlar,

daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama C9 pro ile mevcutta VOLTE olayı yok bunu çözen oldu mu acaba yapılabiliyormu,

İthalatçı garantili Note 8'de Volte ve Görüntülü aramayı Nova Launcher yardımı ile açmışlar. C9 Pro da bu adımları uygularsan bence aktif olur. Denemekten birşey olmaz rootlamıyoruz sonuçta...Öncesinde volte destekli bir telefonda sim kartı aktif etmek gerekiyor

Linki veriyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• code-ShaRK kullanıcısına yanıt
    Evet hocam nova ile yapıldığını duymuştum NOTE FE konusundan da
    C9 pro ile açıkcası denemedim ama tel kapanınca tekrardan girip bazı ayarları yapmak gerekiyor,
    açıkcası bir külfiyet gibi görüyorum bunu o yüzden de denemedim
  • yilmaz_227 kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de kullanmadığım için hiç denemeye dahi tenezzül etmedim. Daha önce samsung garantili tlf.numda volte olmasına rağmen devre dışı bırakmıştım bana göre fuzuli. Görüntülü aramaya gelince, karşı tarafta da illaki samsung garantili samsung olması lazım, o da gereksiz artık whatsapptan görüşmeli arama zaten var karşı taraftakinin akıllı telefonu hangi marka model olursa olsun. Bu sebeplerden volteyi gereksiz görüyorum çoğu zaman volte sebebiyle akıllı telefonlarda sıkıntılarda çıkıyor..

• Volte bizde aktif olmuyor. Ben turkcelle denedim. Baska telefonda aktif ettim hatti. Diger modellerde O yapilan ayarlar ana menude hic volte gelmedigi icin. Bizde ustten bar acildiginda volte secenegi zaten var ama colte gecerli yazilim surucunuz tarafindan desteklenmiyor hatasi veriyor. Cunki bizim telefon c9 olarak samsung tarafindan dagitilmadi. Note8 turkiyede olan bir model oldugu icin, note fe ise note7 olarak sanirim geldiginden birr sekilde aciliyor. Cok harika bir ozellik mi? Degil. Bazen wifi'ye de baglanti kuruyor wowifi olarak ki burada ag zayifsa konusma kesiliyor zaten. Goruntulu gorusme icin cok daha iyi alternatifler var. Sonuc olarak hala c9 pro'yu fotograf disinda eze eze gecen bir model yok samsungta.

Saygilarimla.

• Knox adlı uygulamaya girin.Knox Ayarlar’a erişin.Daha sonra Knox’u kaldır seçeneğine yönelin,burada sizden yedekleme isteyip istemediğinizi soracaktır.Tercihinizi yaptıktan sonra şifrenizi girin ve daha sonra Knox silinecektir.

Silsek ne olur?

• leosniper L kullanıcısına yanıt
    Murat bey merhaba,

Forumu incelerken size denk geldim. İkimizin de telefonunun anabantı aynı. c9000zhu1aq2.. acaba nougat güncellemesi aldı mı telefonunuz. Çoğu c9 aldı güncellemeyi ama bu sürümlerdeki c9lar hala almadı. Bilginiz var mı konuyla ilgili?

Teşekkürler, iyi günler.
  • telefonu bir ay önce aldım. memnunum genel olarak
    tek bir sorun var. wifi sıkıntısı yaşıyorum. evde ya da işyerinde modemden biraz uzaklaşınca bağlantı kötüleşiyor hatta hiç bağlanmıyor. eski telefonum note 3 evin yada ofisin her yerinden çekerken bu telefon ile yan odada bile sıkıntı yaşıyorum. benzer sorun yaşayan oldumu? nasıl çözebiliriz?
    4g bağlantısında sorun yok. o şekilde internete bağlanabiliyorum sorunsuz. yalnızca wifi ile sorun yaşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faaty -- 1 Şubat 2018; 19:35:27 >
  • 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.