Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU] (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.418
Cevap
40
Favori
294.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba note 2 telefonumun ekranı bozulunca C9 pro gold ile araniza katıldım. Yalnız root atmadım henüz ve nasıl yapacağımı tam bilmiyorum. Root atınca güncelleme alamayacak mi? Birde rootsuz çalışan, telefonun pil kullanım bilgilerini ve hangi uygulamaların telefonun deep sleep e girmesini önlediğini gösteren ayrıntılı bir programlar arıyorum. Note 2 wake lock detector kullanıyordum ama root istediği için C9 a kuramadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaatgemi -- 22 Ekim 2017; 23:52:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaatgemi kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonunuzun eğer knox sayacı 0 ise root yapmak samsungun sağlık uygulaması, güvenli klasör ve samsung pay i kullanılmaz hale getiriyor.Root yüklü iken de güncelleme ota ile gelmez diye biliyorum...

• Arkadaşlar telefonu hepsiburada.com'dan alacağım fakat malesef yalnızca gold rengi kalmış. Son günlerde hepsiburada.com'dan (satıcısı da hepsiburada olan ürün) alan var mı ? Var ise Knox sayacı 0x0 olarak mı geldi?
  • Arkadaşlar telefon için şeffaf siyah kılıf nerden bulabilirim yada önerileriniz sizin kullandığınız kılıflar hangileri ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aranıza bende katıldım arkadaşlar. siyah c9 pro ile. knox sayacı 0*0.
  • InGodWeTrust I kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun güzel tercih
  • A380 kullanıcısına yanıt
    hocam naptın, düzeldi mi alet
  • Merhaba arkadaşlar. Bende c9 pro almayı düşünüyorum da. Acaba istanbul bilişimden alan arkadaş var mı ? Varsa knox sürümü kaç? Bir de aklıma takılan bu ekran koruyucuları telefonun kenarları oval olduğundan ufak geliyor galiba telefona. Tam boyut bir koruyucu kullanabilen varmı? Aliexpress ve amazonda sanırım bu telefon için özel koruyucular var sanırım ama emin olamadım uyacağından.
  • mi max 2 mi bu mu kararsız kaldım, amoled çok farkettiriyor mu ekran kalitesi olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadın Mühendisi

mi max 2 mi bu mu kararsız kaldım, amoled çok farkettiriyor mu ekran kalitesi olarak

Evet fark ettiriyor, c9 un bir diger artısı da hem çift sim hemde hafiza kartı ayni anda kullanılıyor şuan bunu neredeyse hiçbir cihazda görmedim..

• quote:

mi max 2 mi bu mu kararsız kaldım, amoled çok farkettiriyor mu ekran kalitesi olarak

Ben de eşim için çok kararsız kaldım . Android 6 olması düşündürdü , birde 0X0 sürümler ve 0x1 li sürümler kafa karıştırdı . N11 deki satıcıların hepsi sanırım , 0x1 satıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinsulun

quote:

Ben de eşim için çok kararsız kaldım . Android 6 olması düşündürdü , birde 0X0 sürümler ve 0x1 li sürümler kafa karıştırdı . N11 deki satıcıların hepsi sanırım , 0x1 satıyorlar.

Sammobile android 8 alacagini acikladi, zaten android 7 ve samsung experince eli kulaginda yakinda gelir.. 6gb ram olmasi sebebiyle muzzam derecede akici, en az 3 sene sorunsuz kullanilir

• Amoled ekranın avantajları

Daha canlı ekran

Güneşte daha net görüntü

Daha az pil tüketimi

• Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

cihaza gelen 230 mb güncelleme yapılmalı mı? Herhangi bir cihazda şarj süresi veya başka bir sorun var mı?

Teşekkürler.
  • Bilginiz var ise , 0x0 ve 0x1 arasındaki fark ve olumsuzluklar nelerdir ? N11 deki satılan ürünler 0x1 miş . N
  • Arkadaşlar merhaba istanbul bilişime ticket attım satılan modellerin knox u 1 miş. Bana şöyle bisey yazdilar :

Knox numarası 1 dir . 1olmasının sebebi rotlu olması değil türkçe dil atılmasıdır. Cihaz güncelleme almaktadır.

Knox 1 olmasi dezavntaj degilmi anlayamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: sporpazarlama

Merhaba,

cihaza gelen 230 mb güncelleme yapılmalı mı? Herhangi bir cihazda şarj süresi veya başka bir sorun var mı?

Teşekkürler.

Bence yapin guncellemeyi, bende ilk aldigim da actigim gibi gelmisti..

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamer77

Arkadaşlar merhaba istanbul bilişime ticket attım satılan modellerin knox u 1 miş. Bana şöyle bisey yazdilar :

Knox numarası 1 dir . 1olmasının sebebi rotlu olması değil türkçe dil atılmasıdır. Cihaz güncelleme almaktadır.

Knox 1 olmasi dezavntaj degilmi anlayamadim

Ithalatci firma ilk basta hataya duserek cin versiyonunu getirtti, onda tr dil destegi olmadigi icin mudahele edilerem tr eklendi tabi bu da knox sayaci artmasina neden oldu. Bunun dezavantaji guvenli klasor ve s health calismiyor ama guncelleme menusu aktifmi bilemiyorum, benim cihaz hong kong versiyonu bu yuzden sayac 0x0

• quote:

Orijinalden alıntı: S0N3R

hocam naptın, düzeldi mi alet

şarj kablosundan kaynaklı bi sorunmuş. telefonun şarjı yüzde 50nin üzerinde görünmesine rağmen telefonu yeniden başlattığımda açılmamıştı. şarja takmama rağmende şarj olmuyordu. şarj kablosunu yeniledim ve şarj ettim sonrasında teledon açıldı.

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.