Şimdi Ara

#SAMSUNG GALAXY C5 PRO (SM-5010&5018) ANAKONU# NOUGAT GÜNCEL (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.934
Cevap
35
Favori
141.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O zaman kullandığın yazılımı g5 ile biteni odinle cihaza at çok basit. Home ile başlayan hariç diğer dosyaları uygun yerlere ekliyorsun nette ayrıntılı bilgi bulursun.
  • Benim cihazda güncelleme menüsü var ama knox 0X0 değil smart switch ile güncelleme yapabilirmiyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MüdavimBey kullanıcısına yanıt
    Cok sagolun hocam.

• Merhabalar. Bu cihazı almayı düşünüyorum. Tereddütlerim pil ve garanti. Pilinin 2600 mAh olması aşırı korkutuyor. Pili değişmiyor ve ben bu telefonu 4 yıl kullanmayı planlıyorum. Pil için garantiye göndersem diyorum, teknik servisin bir tek küfretmediği kalıyor diyorlar. Sizce ne yapmalıyım ?
  • 4 yıl hiçbir telefonda gitmez pil. Cihaz 3 yıl pil noktasında muazzam olarak götürür.2600 olarak depil 3000 olarak gör sen cihazı o şekilde performansı var pilinin. İşlemci az pil yiyor 3000 lik batarya gücüne denk geliyor bu cihazın pili.Ben olsam alır 3 yıl arkama bakmadan kullanırım.
  • Bilinçli bir kullanıcıyım. Şu an halihazırda kullanmış olduğum Zenfone 2 Laser'i hala ilk günkü gibi koruyorum. Pili bitmeden şarja takmam, çok acil bir işim yoksa şarj olmadan çekmem, gece şarja bırakmam, şarja oyun oynamam.
    Telefona fazla para vermeyi sevmem. İlk başta Xiaomi Redmi Note 4 düşündüm, MIUI nasılmış, test edeyim diye kendi telefonuma MIUI kurdum, içimi daralttı. Huawei P9 Lite 2017 düşündüm, aklımı sanal tuşlar bozdu. J7 Core düşündüm, işlemci hariç şimdiki telefonumdan fark olmadığını gördüm. En son C5 Pro'yu gördüm. Telefonu temiz ve titiz kullanırım. İlk paragrafta da dediğim gibi pil sağlığına çok önem vererek kullanırım. Telefon bana uygun mudur ?
  • Tam size göre pişman olmazsınız.
  • Dun smart switch ten guncelleme bulmamisti ama simdi ilgin c bir sekilde 2254 mb lik bir guncelleme buldu yuklsesem sıkıntı olur mu sizce ?

#SAMSUNG GALAXY C5 PRO (SM-5010&5018) ANAKONU# NOUGAT GÜNCEL

• Telefonu yarın almayı düşünüorum hepsiburada dan , özellikle NFC mobil ödeme deneyen var mı , sorun yaşanıyor mu acaba?
  • Freedom32 kullanıcısına yanıt
    K2 yazılımını bulmuş hemen yükle en son yazılım o.Odine bu sayede gerek kalmayacak.
  • Freedom32 kullanıcısına yanıt
    Yüklediniz mi yeni sürümü?
  • Merhaba,

C5 Pro da 800mhz lte band destekli görünmüyor.

Doğru mudur?

• Evet 800 b20 yok
  • C5 pro'nun bütün inceleme videolarında farkettiğim bir şey var ekran aşırı titreme var ileride bir sorun olur mu ?

Gadgets Quality Proyoutube
    Samsung Galaxy J5 Pro (2017) vs Galaxy C5 Pro Speed Test [Urdu/Hindi]
    https://www.youtube.com/watch?v=fPgKq3UkyEQ

Nokia 6 vs Galaxy C5 Pro Speed Test [Urdu/Hindi]
    https://www.youtube.com/watch?v=hJWLEHj72Jw

• Söylediğiniz videolara baktım hakikaten titreme var gibi gözüküyor ama bizim cihazlarda öyle birşey yok ne ile alakalı o video özelinde bir durum ancak bilemiyorum.Ama bu telefonda kesinlikle böyle bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozsemirramazan02

C5 pro'nun bütün inceleme videolarında farkettiğim bir şey var ekran aşırı titreme var ileride bir sorun olur mu ?

Samsung Galaxy J5 Pro (2017) vs Galaxy C5 Pro Speed Test [Urdu/Hindi]
    https://www.youtube.com/watch?v=fPgKq3UkyEQ

Nokia 6 vs Galaxy C5 Pro Speed Test [Urdu/Hindi]
    https://www.youtube.com/watch?v=hJWLEHj72Jw

O telefonda olan bir titreme değil. Amoled ekranları kamera ile kayda alırken öyle olur. Mesela note 8 videolarını izlerseniz yine aynı titremeyi göreceksiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• MüdavimBey kullanıcısına yanıt
    Evet yukledim

• Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Hocam genel olarak haklısınız, ama j5 pro ile kıyaslama videosunda bariz bir şekilde titreme var ve j5 pro da Amoled ekran,

tükçe bir kaç inceleme videosu da vardı onlarda da vardı linkini bulamadım, her şeye rağmen bu hafta almayı düşünüyorum ama ekran daha sonra sorun çıkarır mı çekincem bundan ibaret. yedek parça ekranı 500 tl bayaa sıkıntı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozsemirramazan02

Hocam genel olarak haklısınız, ama j5 pro ile kıyaslama videosunda bariz bir şekilde titreme var ve j5 pro da Amoled ekran,

tükçe bir kaç inceleme videosu da vardı onlarda da vardı linkini bulamadım, her şeye rağmen bu hafta almayı düşünüyorum ama ekran daha sonra sorun çıkarır mı çekincem bundan ibaret. yedek parça ekranı 500 tl bayaa sıkıntı...

11.dakikadan sonra bakın ne demek olduğunu anlayacaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 12 Aralık 2017; 18:59:57 >

• Telefonun ekranı efsane S8 de kullandım.S8 i olan arkadaşla da yanyana koyduk bariz iyi s8 den arkadaşlar. Kafanızda zerre tereddüt olmasın.S8 i kesinlikle ekran kalitesinde tokatlıyor bu konularda acayip hassas biri olarak sizi temin ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.