Feci gaza geliyorum ama ağustos indirimlerini bekleyeceğim :D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy Buds3 & Buds3 Pro [ANA KONU] (72. sayfa)

-
-
İlk lansman tarihi olan Temmuz/ 2024 ten beri 10 aydır gri buds3 pro modelini kullanıyorum. Geriye doğru buds2 pro, buds2 ve buds plus modellerini de kullandım. Yani sizin anlayacağınız 5-6 yıldır samsung kulaklık kullanıyorum. Buds3 pro gerek ses kalitesi, gerek görüşme kalitesi ile hepsinden çok üstün. Kulaklarımda da hiç rahatsızlık vermedi. Samsung telefonlarda tüm özellikleri ile kullanabilirsiniz. Diğer telefon markalarında bilmiyorum. Doğru EQ ayarı ile ve UHQ ayarı ile mükemmel sonuç alırsınız. Tabi kullandığınız müzik platformu da önemli olacaktır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Spotify'da bir başka...
Benim silikon alerjim varmış arada kaşıntı yapıyor, kimileri bu yüzden köpük kulaklık ucu alıyormuş ama gerek görmüyorum...
ANC'de pil tüketimi iyileştirilmeli...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 28 Mayıs 2025; 10:35:59 >
UHQ yüksek çözünürlüklü ses açık olması şarj tüketimini ANC den fazla oluyor. Hem ANC hemde UHQ açık olursa pil tüketimi yarısı kadar fazla oluyor. Bu arada ses kalitesi olarak Deezer hepsinden daha iyi.
Deezer bana pek hitap etmiyor, Spotify daha ağır daha resmi...
Pil konusunda genel olarak bir sıkıntı var; Buds 3 Pro teknik anlamda gerçekten çok ilerlemiş ama aynı Samsung S serisi telefonlar için beklendiği gibi (yapısal farklılık) pilde iyileştirme yapılmalı, bir özelliğin açılması bu kadar fark yaratmamalı. S25 Ultra'nın eski pil teknolojisine rağmen işlemcisi sayesinde mükemmel ekran süreleri alabiliyorum, başkası çok istese de bence telefon için önemli değil ama kulaklıkta pil ile ilgili bir sıkıntı hissediyorum...
Normal koşullar altında alacağınız kullanım süresi % 40'a düşüyor, çok fazla...
Hocam güzel duruyor link varmı :)?
Arkadaşlar merhaba, benim de buds3 pro siparişim az önce geldi, pazarama üzerinden farklı bir firmadan aldım. Ancak kutunun üzerinde samsung bandrolu yok. Bazı yerlerde kulaklıklarda bandrol olmadığı yazıyor. Sizin deneyimleriniz nasıl? Ona göre iade edip farklı platformdan ürünü tekrar alacağım da. Şimdiden teşekkürler
Bazı kutuların üzerinde bulunmuyor. Samsung Türkiye garantili ise sorun olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar buds 3 satın aldım fakat koruma adına kılıfa gerek var mıdır? Kolay çiziliyor mu kutusu?
Ya kutusu çizelse ne olur ki, al sat yapacaksan tamam ama öyle bir niyet yoksa ne gerek var, çizilse ne olur sanki.
Her sene model yenileme yapıyorum neredeyse. O zaman almak mantıklı olacaktır.
S23 ultra kullanıyorum. Sony wf 1000xm5 ile arasında kalmıştım. Arada kaldığım mevzu ses kalitesi ancsi değil, sony'nin ülkeden çekilmesi ile ilgili çekincelerimdi. Yaşanabilecek olumsuzluklarda karşımda muhatap bulabilmek için sony'den vazgeçip biraz önce trendyol'dan 150 liralık kupon kullanarak 5148 liraya buds 3 pro siparişi verdim. Birkaç gün içerisinde elime ulaşır.
Şimdi soru şu: S23 ultra ile hangi ayarları yaparak en iyi ses kalitesini alabilirim? Mesela eq ayarlarınız nasıl? Bu kişiden kişiye değişir, tamamen zevk meselesi biliyorum ama ses kaybı yaşamadan en temiz sesi hangi ayarlarla aldınız?
Birkaç yerde eq ayarlarından bass yükseltildiğinde mid ve tiz seslerde kısılma yaşanıyor diye okudum. Bunu yaşamamak için en iyi kayıpsız ses ayarları nelerdir?
Şimdiden teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIQO -- 1 Haziran 2025; 17:17:53 >
Mastercard 4000/750 kuponu ve satıcı kuponu ile Trendyol/BittiBitiyor satıcısından gümüş rengi 4398 TL'ye aldım.
Bu satıcıdan satın alan olmuş muydu? Resmi Samsung garantisi mi oluyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 241 -- 2 Haziran 2025; 21:53:4 >
-
Ben de satıcı yorumlarına bakarak ve trendyol aracılığı ile yan sanayi ürün satılamayacağını düşünerek trendyol aracılığı ile aynı satıcıdan aldım. Ekstra kart indirimi (750TL) olmadığı için 5148 liraya almış oldum. Bu rakamlar normal rakamlar. Mağazalarda gördüğümüz 7k üstü rakamlar abartı geliyor bana. O fiyatlara çıktıktan sonra biraz daha ekler Sony wf-1000xm5 alınır. (Sony'nin ülkeden çekilmesi sebebi ile herhangi bir olayda karşında muhatap bulamama riski alınır mı, orası da ayrı soru. Ben o riski göze alamadım ve bu ürüne yöneldim.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIQO -- 3 Haziran 2025; 1:35:33 >
Merhaba. Iphonedan samsunga gectigim için kulaklık olarak hepsiburadadan buds3 pro siparişi verdim. Yaklaşık 4900 TL. Fiyat olarak iyi gibi. Sizce de fiyati iyi mi yoksa daha da iner mi fiyatı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiran -- 3 Haziran 2025; 15:4:27 >
Siz beyazını aldınız galiba. Ben de en az 4800 civarında gördüm piyasada, normal yani. Buds 2 pro bile şuan o fiyatlarda satılıyor.
Hayırlı olsun.
Teşekkürler. Evet beyaz olanı aldım. Neden bu kadar fiyat farkı var anlamadım ama aldım:)
Beyaz olanı iphone kulaklıklarına çok benziyor. Gümüş olan biraz daha kendine özgü yapıda gibi duruyor ve (zevk meselesi ki) bence daha şık duruyor. Talebi fazla olan ürünün fiyatı da yüksek oluyor maalesef, fiyat farkı sebebi bu. (:
Kulaklık geldi, üzerinde kvk etiketi var. Seri numara sorgulaması yapamadım ama samsung'un seri no sorgula kısmına girince "giyilebilir cihazların sorgusu yapılamıyor" uyarısı aldım. Yani giyilebilir cihaz olduğunu gördü.
Bununla yetinmedim. 7/24 samsung whatsapp hattına bağlanıp sorgulattım. Ürünün orijinal olduğunu öğrendim. Biraz sonra açıp ayarlarını yapar kullanmaya başlarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIQO -- 3 Haziran 2025; 20:4:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X