Şimdi Ara

Samsung Galaxy Buds 2 Pro'nun görselleri sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy Buds 2 Pro'nun görselleri sızdırıldı



    Samsung Galaxy Buds 2 Pro'nun yakında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Galaxy Buds 2 Pro'nun renk seçenekleri ise geçtiğimiz günlerde sızdırılmıştı. Üç renk seçeneğiyle satışa sunulacak cihaz, daha önceden FCC sertifikasyon sitesinde de görüntülenmişti. Şimdi ise 91mobiles'den gelen yeni bir rapor, bize Galaxy Buds 2 Pro'nun her açıdan ilk görüntüsünü verdi.



    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S22 serisi yakında yeni bir renk seçeneğiyle gelebilir



    Samsung Galaxy Buds 2 Pro, üç farklı renk seçeneğiyle gelecek



    Samsung Galaxy Buds 2 Pro'nun görselleri sızdırıldı



    Yaklaşan Samsung Galaxy Buds 2 Pro'nun kod adı Zenith olarak biliniyor ve 91mobiles tarafından hazırlanan rapor Beyaz, Bora Moru ve Grafit olmak üzere üç farklı renk seçenekleriyle satışa sunulacağını gösteriyor. Ayrıca pil kapasitesinin önceki modele göre artacağı söyleniyor.



    Yukarıdaki renderlera göre Galaxy Buds 2 Pro, selefine kıyasla benzer bir tasarımla gelecek. Son nesilde olduğu gibi kutunun üzerinde Sound by AKG yazısının bulunması oldukça ihtimal. Son olarak arka tarafta Type-C şarj portunu ve kasanın ön tarafında da LED göstergesini göreceğiz.









  • Çok ergonomik görünmüyor yine

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vallaha ben piyasada olan son versiyona sahibim. Ve pek pozitif şeyler söyleyemeyecem. Konuşurken kulaktan düşüyor, rüzgarlı havalarda rüzgar sesinden bişey duyulmuyor. Şarj kılıfı sabun gibi elde tutmak zor kayıp düşüyor. Yerden kulaklıkları topluyorsun. Sakız, yemek çiğnerken, konuşurken kulaktan gevşiyor, düzeltmek için kazara dokunduğunuzda ses yükseliyor ama durduramıyorsun saçma sapan bir kulaklık. Uzak durun derim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.