Şimdi Ara

Samsung Galaxy Alpha 32 Gb gold 750 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy S5
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ürünü Capitol Migrostan aldık, 1 yıldan fazla garantisi devam ediyor.
    Köşelerinde ufak izler var. Mümkün olduğunca çekmeye çalıştım ama artık göründüğü kadar :)
    Ekranında herhangi bir çizik yok temiz kullanılmış uygun fiyatlı telefon arayanlar için ideal.
    Kulaklık kayıp onun dışındaki ıvır zıvır duruyor
    Resimleri birazdan ekliyorum
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     Samsung Galaxy Alpha 32 Gb gold 750 TL Samsung Galaxy Alpha 32 Gb gold 750 TL Samsung Galaxy Alpha 32 Gb gold 750 TL Samsung Galaxy Alpha 32 Gb gold 750 TL Samsung Galaxy Alpha 32 Gb gold 750 TL Samsung Galaxy Alpha 32 Gb gold 750 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperK -- 2 Eylül 2015; 18:51:16 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

sedat79 , Dr.Teknik, _3GeN_, salierii, ...-~AimLeSs~-... ,f_karakas,10.Lincoln, asigning, espionage,ustaşenol,cskaraman,MEHMET_KOSOVALI,BLkR,(5 ytl borcum var),delimanyak44,yasinsahin , konsey,volkan.e V.I.P. fastfurious, atlantisprensi, Barzo1905, iceman76 , myfranco , cagriozel , 10.Lincoln
    Ayrıca 8-9 adet HTC - Iphone sorunsuz bir şekilde hollandadan forumdaki arkadaşlar için getirtilip satılmıştır. Geçmiş mesajlardan da kontrol edilebilir.

Bu aralar hemen hemen her ay yurt dışına gidip geliyorum.
    Isteyen olursa Iphone-Ipad için yardımcı olabilirim

• pm
    Referanslarim: nopinefrin , Umit__Sen , stjimmy , cool_boy10 , loyalmale , Chaoss , AnFoU , güney tan , floods , Métropol , carismadaly , Patience , RaistlinXX,police41,DHeMLy-CHaY,ronalldowen,gunes016,batuhan57,Furkán,tracy,crwly,aylax,knight0fheaven,zaxurani,evrensel01,turkapil,soldier_x,Ebu Yunus,efesliefe,kırmızı pelerin,Cumaovalı1907,furkanemre8,dodiko,Vengeance Falls,KHeto,BuMé®@NG,ozgurs59,muh.sar,malicokyasar,l,kubilayn,kikero,stouuiop*,boran729,bluee24*, gs09gs09,sakamisin*,bettor26,denizbülent*,Murat Alper,furkan_2280,ÖzGüR-LüK,bosp34,Cool_psy,sapiens_,bilal47,EPICA*,Leonin,fensinn,lateran,Section8,Drmzgl*,Metalürjist,musta35,salom,ömerdemir38,likyas,enginsanli,Josephanzel*,raul_meireles,QRX*,THE LAZ,awos,Megathrone26,disconnect07*,dulger58*,laboral*,merillia,Guthrath,c0mpeng,hellas,yaso1975*,h@ydut,ibrahim477*,med_cezir01,ercyln,PoliceOfficer*,cviper*,aasemihc*,mtnckr*,cengo176,by.optimist,Insane,Focusstayling,JorgeSalcedo(Çek satış işlemi gerçekleştip referans almadığım forumdaşlar-sadece satış yaptıklarım-10'larca arkadaşlada alim yaparak alışverişim olmuştur.)

berkay956,kubilayuzun = Önermem .
    volkitolki77 = kesinlikle bulasmayin.urun icin 3 gun onceden soz verir eve gidince size sanalpazar linkini atiyorum der ama ertesi gun oldu mu telefonu elden sattim diyerek smile icerikli mesaj atar.kesinlikle kendisine guvenilip alisveris yapilacak birisi degildir. kesinlikle önermem kendisini !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.