arkadaşlar telefonun pil yüzdesini widget yüklemeden görebilirmiyim, android sürümüm 2.3.3 normalde ayarlar-->telefon hakkında-->durum kısmına girdikten sonra pil durumu altında pil düzeyini yüzde olarak göstermesi gerekmez mi? yoksa widget yüklemek şartmı.
Pil göstergesi pro var bende...Masaüstünde duruyor widget olarak değil program olarak...Canım istedikçe basıyorum anında yukarıda %kaç olduğunu gösteriyor...Kapatırken menü-close diyorum ve komple kapanıyor..
mp3 üstüne basılı tutup zil sesi yap seçeneği çıkıyordu 2.3.5 geçtikten sonra mp3 leri zil sesi atamak değiştimi acaba
Arkadaşlar 2.2.1 froyo kullanan varsa size bir ricam olcak.Tuşlar bölümüne girip *#1234# yapıp PDA:.. PHONE: ... CSC:....
bunları yazabilir mi?Nolur çok önemli
quote:
Orijinalden alıntı: cancanax
quote:
Orijinalden alıntı: GoStoP
arkadaşlar telefonun pil yüzdesini widget yüklemeden görebilirmiyim, android sürümüm 2.3.3 normalde ayarlar-->telefon hakkında-->durum kısmına girdikten sonra pil durumu altında pil düzeyini yüzde olarak göstermesi gerekmez mi? yoksa widget yüklemek şartmı.
Pil göstergesi pro var bende...Masaüstünde duruyor widget olarak değil program olarak...Canım istedikçe basıyorum anında yukarıda %kaç olduğunu gösteriyor...Kapatırken menü-close diyorum ve komple kapanıyor..
o kullandığınız programın adı nedir acaba.
ben operadan intertete girip youtubeden video izleyebilirdim artık izleyemiyorum ne yapmam gerek
Battery indicator pro..ben her programi deneyip kendimce en iyilerini belirliyorum..mesela 4-5 pil programi denedim buna karar kildim..
2.3 yuklu bende normal tarayici youtube oynatiyor...diger videolar icin skyfire i kullaniyorum..
quote:
Battery indicator pro..ben her programi deneyip kendimce en iyilerini belirliyorum..mesela 4-5 pil programi denedim buna karar kildim..
2.3 yuklu bende normal tarayici youtube oynatiyor...diger videolar icin skyfire i kullaniyorum..
çok tşkler cvabın için youtube sorunum cozuldu. sımdı dedıgın programı ındırıcem tşkler
quote:
Orijinalden alıntı: bjk-haydut
quote:
çok tşkler cvabın için youtube sorunum cozuldu. sımdı dedıgın programı ındırıcem tşkler
Teşekküre değmez..Bu battery indicator kısayolunu koy ana ekranına...bastığında yukarıda küçük pil logosunun içinde % kaç kaldığını gösterir..mesela 33 yazıyor bende şu an..kapatmazsan hep durur o orada...yüzdeye baktıktan sonra altt soldaki menü tuşundan close dan kapatırsan kapanıyor..Daha basit ve iyisini görmedim..
Beyler Galaxy Ace ve Wave I arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim ? Ace kullananlar telefonlarının arkasında duruyorlar mı ? Yorumları okumaya başladığımda uygulamaların hafıza kartına yüklenmediğini fln söyleyenler olmuş. Böyle bir sorun varmı ? Genel olarak telefonun sorunlarından bahsedermisiniz...
telefonun 2 el aldım root yapılım yapılmadığını nasıl anlıyorsunuz kies le yapılan güncelleme yasalmı yani
quote:
Orijinalden alıntı: SucRe-38
Beyler Galaxy Ace ve Wave I arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim ? Ace kullananlar telefonlarının arkasında duruyorlar mı ? Yorumları okumaya başladığımda uygulamaların hafıza kartına yüklenmediğini fln söyleyenler olmuş. Böyle bir sorun varmı ? Genel olarak telefonun sorunlarından bahsedermisiniz...
Az geri git hemen 1 sayfa geride + lar - ler var...android ve bada yı kıyasla önce....ihtiyacına cevap verecek olan hangisi...?Android dersen bu fiyata alınabilecek en iyi cihazın başlığındasın
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SucRe-38
Az geri git hemen 1 sayfa geride + lar - ler var...android ve bada yı kıyasla önce....ihtiyacına cevap verecek olan hangisi...?Android dersen bu fiyata alınabilecek en iyi cihazın başlığındasın
Hocam açıkçası bada yeter bana ama androidin gelişmeye açık olması , uygulama vs çok olması beni cezbediyor. Ace'nin görüntüsü çok hoşuma gidiyor. - yanları ekranının wave den daha kalitesiz(çözünürlük anlamında) olması , Hızının düşük olması , Telefon hafızasının az olması , Uygulama yüklemede hafızanın yetersiz kalması vs vs. Şuan herhangi bir telefona 1000tl üzerinde para veremem , vermemde zaten :D En uygun iki telefon ace ve wave. Bu ikisinden birini alırım eğer alırsam...
Çözünürlük konusunda için rahat olsun...kusursuz ekranı var...Hafıza konusunu düşünme 2.3 ile tüm programlar sd karta taşınıyor kolayca....(Benim hafıza neredeyse boş 25 kadar uygulama var..)
Teşekküre değmez..Bu battery indicator kısayolunu koy ana ekranına...bastığında yukarıda küçük pil logosunun içinde % kaç kaldığını gösterir..mesela 33 yazıyor bende şu an..kapatmazsan hep durur o orada...yüzdeye baktıktan sonra altt soldaki menü tuşundan close dan kapatırsan kapanıyor..Daha basit ve iyisini görmedim..
tşkler aynı dediğin gibi yapıyorum.
birde telefonu sarjı dolunca nasıl bi simge oluyor. benımkı tam dolu %100 olmasına ragmen pilkutucugunda şimsek gibi bi şaret oluyor. acaba tam dolgudunda kutucuk ıcınde hiç bi işaret kalmıyomu yoksa benımkı gibi şimşekmi kalıyo anlayamadım tam.
bu androidde sürüm yükseltmek kolaymi hocam ? hafiza sorununun cözülmesine de sevindim. bu arada tel oyunlarda fln kasma yapiyor mu ?
bjk-haydut, emin değilim fakat sanki şarj full gibi bir ibare okuduğumu hatırlıyorum bir kere....
sucre-38,Sürüm yükseltmek çok basit..bağla kies programı kendisi yükseltiyor..Oyunlarda veya herhagi bir yerde kastığını görmedim aletin...angry birds rio yağ gibi...kurup denediğim birkaç oyun da aynen...zaten 800mhz işlemcimiz var..daha ne olsun...
quote:
bjk-haydut, emin değilim fakat sanki şarj full gibi bir ibare okuduğumu hatırlıyorum bir kere....
sucre-38,Sürüm yükseltmek çok basit..bağla kies programı kendisi yükseltiyor..Oyunlarda veya herhagi bir yerde kastığını görmedim aletin...angry birds rio yağ gibi...kurup denediğim birkaç oyun da aynen...zaten 800mhz işlemcimiz var..daha ne olsun...
anladım bakalım biraz uzun sure sarjda bırakıyım bakalım pil cubugu tam olcakmı. pekı kies üzerinden yazılım yükseltirken telefondakı ayarlarım mesajlarım oyunlarım sılınıyormu yoksa aynı sekılde kalıyormu
quote:
quote:
anladım bakalım biraz uzun sure sarjda bırakıyım bakalım pil cubugu tam olcakmı. pekı kies üzerinden yazılım yükseltirken telefondakı ayarlarım mesajlarım oyunlarım sılınıyormu yoksa aynı sekılde kalıyormu
Açıkçası emin değilim..
quote:
Orijinalden alıntı: 3yuq
quote:
Orijinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı
şuan son surum ne arkdaslar telefonu aldıgımdan berı 2.3.3 kullanıyorum
orjinal yazılımlarınıBu linkten takip edebilirsin ben Rootlu 2.3.5 S5830XXKPO sürümünü kullanıyorum gayet stabil ve hızlı ;)
cok tesekkur ederım
idare eder
quote:
quote:
quote:
Açıkçası emin değilim..
Bu sabah baktim da sarj oldu yaziyordu galiba..
Usb sorunu yasayan arkadaslar ben de yasadim ayni sorunu..telefonu usb ye baglayin kiesi acin ki kies de gormuyor cihazi,baglanti sorunlarini hallet deyin,suruculeri tekrar kurayim mi diyecek tekrar kursun ve hazir...1 dakikada..