evet üstat ace i almanızı tavsiye etmem ben şahsen ace i lerin arasında normalini bulacam diye telefoncularda aradım tekno marketlerde yok; ayrıca wonder alabilirsiniz ace plusun yerine. Ace plus bu fiyata wonder ve experia neo V nin yanında hiç satılmaz ama hiç ya fiyatını 200 tl düşürüp 650 maksimum 700 e çekecekler o da yakın zamanda zor. Geriye ace plusun satışı için operatör kampanyası kalıyor; ki benc öyle olacak yakında reklamlarda dönmeye başlar. Düşünsenize neoV ve wonder den birtek üstün bir özelliği yok İLGİNÇ Galaxy ace 2 yi bekleyebilrsiniz Wonder alabilirsiniz. Ya da normal ace alıp keyfini çıkarabilirsiniz ben memnunum. birde igo yükledim oh keyfine diyecek yok telefonun tipi çok güzel zaten galaxy aceyi farklı kılan da tipi. Ben elimdeki ace ye ihanet edebilirsem ki zor sene sonunda galaxy ace 2 piyasaya çıkar ise onu almak istiyorum ace 2 nin bence eki yanı onca artısına rağmen ekranının birazda büyük olması. 3.5 inç ideal büyüklük ekran için televizyon izleniyor video izleniyor internetde rahat gezilmiyor fakat internetde rahat gezmez için en küçük ekranda 10 inç bilemedin 7 inç olur öyle kocaman telefonda olmaz hani. samsung proje geliştiricilerine duyurulur 2013 de 3.5 inç galaxy ace ye beam daki projektörü ilave edip piyasaya çıkarıp adını galaxy ace 3 yaparak piyasaya sürsünler çok konuştum özür.
düz ace bulunmuyor artık
ace bunmuyor ne diyeyim samsungun atıbı halbuki ace tipi ile orta sınıf androidlerde klasik olatak devam etmeliydi ace plusı anlamak mümkün değil (fiyat plitikasını) ace plus dediler fiyatı ile ölü doğdu Ace 2 ye aynı yanlışı yapmazlar en kısa sürede piyasaya sürerler umarım
bir telefonda şans olacak galaxy sl de çok iyiydi gerekli itibarı görmedi wonder da çok iyi ama
Galaxy Ace ile Ace plus arasındaki 300 tl lik fark tam bir komedi. Ace plus ile S.E. Xperia Ray'in aynı fiyattan satılması plus almayı düşünenleri kesinlikle vazgeçirir. Ace 500 e alınabiliyorken nasıl olurda ace plus 650 tl'den fazla fiyatlandırılır hayret
koca forumda acaba bu telefonu alan çıkacak mı? (çıkarsa buraya yazsın diye soruyorum.)
tebrikler samsung: yeteneklisiniz zırt pırt model çıkaracağız diye şaşırdınız eliniz ayağınıza dolaştı beceriksizler GALAXY ACE yi İ modeli çıkararak bitirdiniz ACE PLUS diye bir model çıkartınız tamam hızlı ram fazla dahili hafıza fazla ekranı kötü deniliyor ama hiçde kötü değil bence ama daha iyi özelliklere sahip marka isimlerin daha ucuza telefonları var heleki kendi yaptığın wonder var plusdan ucuz hayret bir şey bu bir mühendislik kazası değil bir pazarlama rezaleti becerdiler afferin GALAXY ACE PLUS ölü doğdu. halbuki İ modelinin yerine aynı kasaya ace plus özelliklerini yükleyeceklerdi ekran plusdan küçük olduğu için ekran kötülüğü diye bir eleştiride olmayacaktı işte ozaman olurdu fiyatıda çıkış 750 dahasonra 700 civarı beceriksizler bu gidişle GALAXY ACE 2 yi de mundar edecekler gibi geliyor. zaten güzelim galaxy ace nin karizmasını çizmeyi becerdiler.
Vatan bilgisayar'a gelmiş. Fiyat dudak uçuklatıyor :D
galaxy ace plusı gördüm biraz inceledim ve daha önce yaptığım eleştirileri biraz yumuşatma ihtiyacı hissettim galaxy w ile bir teknomarkette fiyatı aynı yanyana koymuşar özellikler arasında fark var ama fiyat aynı plus ace ye çok benziyor ekranı daha enli ekran çözünürlüğü ace den büyük olduğu için sıkıntı olur diye düşünmüştüm hiçde öyle değil çözünürlük takıntısı olmayanlar için mesele yok ace yi 20 gündür kullanıyorum inanın ekranı hiçde kötü değil(çözünürlük açısından) bence ace plusun farkı aynı normal ace lerde olduğu gibi tipi satarsa bu telefon tipi yüzünden satar wonder ve experia neo dan üstünlüğü tipi belki malzeme kaliteside iyi olabilir alacak olanlara hayırlı olsun. benim tercihim wonder dan 50 100 tl ucuz olsa plus dan yana olur. bu arada ace 2 gelecek mi bakalım
ace plus konusu hareketlenecek galiba plus için uygun igo aranıyor bendeki igo olurmu ekran çözünürlüğü aynı yanlış tavsiyede bulunmak istemiyorum
alan yok galiba; ben gördüm inceledim oyun, medya oynatıcısı hepsi gayet iyi tek kötülüğü wonder varken wonder ile fiyatının aynı olması ekran çözünürlüğü proplem değil, gayet iyi yeterli. amrv7 ve grafik işlemcisininadreno 205 olması en büyük artısı sosyal ağlar medya oynatıcısı hafıza hız ram orta seviyede üstleri zorlar sorun çıkartmaz ekran çözünürlüğü ve 720p video kaydı proplem değil derseniz ki videoyu bilmem ama ekran çözünürlüğü hiçde rahatsız edici değil. kısacası sağlam ve iyi telefon nede olsa ace:) fakat fiyatı wonder vaeken hiç olmamış
Bencede bu telefonu alan tipten alır başka bir şey değil.Wonder varken bu telefon satmaz.
pardon ''Stoğa Girdiğinde Haber Ver'' yazıyormuş farketmedim
stok: tükendi- stoğa gelince haber ver." :D
ace olus wonder den ucuza satılmaya başladı şimdi ace plus iyi telefon plusun artısı ekran dizaynı en boy oranı neo v wonder ile ace plusı yan yana koyun ace plus ekranı daha büyük duruyor
beyler bence bekleyin biraz ace 2 alın ;)
android- samsung bölümünde konusu var.
quote:
Orijinalden alıntı: ACE 2012
ace olus wonder den ucuza satılmaya başladı şimdi ace plus iyi telefon plusun artısı ekran dizaynı en boy oranı neo v wonder ile ace plusı yan yana koyun ace plus ekranı daha büyük duruyor