Şimdi Ara

samsung galaxy ace dahili bellek sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
15.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • samsung galaxy ace telefonum var sd kart var içinde indirdiğim herşey otomatik olarak sd karta yükleniyor. bir kaç program var telefonda sd karta aktarılamıyor. sürekli dahili bellek alanı azalıyor diyor. bazı şeyleri silmek zorunda kalıyorum. mesaj alınamıyor sürekli birşeyleri siliyorum. telefonun derdi ne anlamıyorum. zaten sd karta yükleniyor her şey. yardımcı olursanız sevinirim.

• frht_x F kullanıcısına yanıt
    ext 3 alanı ac sd kartı dahihili hafıza gibi goster istedini indir
  • ne demek isteğinizi anlamadım biraz adım adım anlatırsanız sevinirim. çünkü bu işlerden çok anlayan biri değilim.
  • Telefonunuz rootlu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frht_x

ne demek isteğinizi anlamadım biraz adım adım anlatırsanız sevinirim. çünkü bu işlerden çok anlayan biri değilim.

Atnn tlf rootlumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belki biraz kızacaksınız ama rootlu mu değil mi bilmiyorum neresine bakıp anlayabilirim acaba?
  • yardımcı olacak kimse yokmu? arkadaşlar telefonu satma raddesine geldim biri yardım etsin lütfen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yardımcı olacak kimse yokmu? arkadaşlar telefonu satma raddesine geldim biri yardım etsin lütfen.

http://forum.donanimhaber.com/m_75987439/f_//tm.htm#75987439

Burada anlatmistim.Once root edip sonra cwm yuklersin.Stocklite v8 romunu kurup konuda ki islemi yaparsin.Stok rom ustune kurmak telefonu yavaslatiyor sl v8 ile gayet hizli oluyor.

Yazdiklarimi anlamadiysan ayrintilariyla nette arayip bulabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

şuraya bir bak dostum bende galaxy mini var bu tarz bi programla halletmiştim.
    http://www.ceprobot.com/android-cep-uygulamalari/android-sistem-modifikasyon-ve-romlar/android-modifikasyon-araclari-bilgi/2994-root-gerektirmez-android-telefon-belleginden-hafiza-kartina-tasima-unlock.html

burdaki program işe yaradı bazı programları sd karta taşımayı başardım buna facebbok da dahil. ama bazı programları taşıyamadım. olsun yinede telefon rahatladı. umarım bundan sonra yüklediğim tüm uygulamalar sd karta yüklenir de dahili belleğe dokunulmaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

şuraya bir bak dostum bende galaxy mini var bu tarz bi programla halletmiştim.
    http://www.ceprobot.com/android-cep-uygulamalari/android-sistem-modifikasyon-ve-romlar/android-modifikasyon-araclari-bilgi/2994-root-gerektirmez-android-telefon-belleginden-hafiza-kartina-tasima-unlock.html

burdaki program işe yaradı bazı programları sd karta taşımayı başardım buna facebbok da dahil. ama bazı programları taşıyamadım. olsun yinede telefon rahatladı. umarım bundan sonra yüklediğim tüm uygulamalar sd karta yüklenir de dahili belleğe dokunulmaz.

En azindan oyunlar falan yukleniyor cok iyi birsey hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.