Şimdi Ara

Samsung Galaxy A71 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma (312. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.357
Cevap
59
Favori
359.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Polonya romuna One UI 5.1 güncellemesi geldi, şubat güvenlik yamasını da içeriyor.

Edit: Öğle vakti One UI 4.1'den güncelleyip yedeksiz format attım. Cihaz tüm gün elimdeydi, kurcalayıp durdum oyun oynamak hariç her şeyi yaptım, sistem daha iyi olmuş... Ayrıca 3. yılına yaklaşan ve servis yüzü görmemiş (pil değişimi de yaptırmadım) A71'in pil performansı hala harika, ekran açık süresi 9 saati rahat geçti:

Samsung Galaxy A71 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma

One UI 4.1'deyken 8 saat civarı ekran açık süresi alıyordum, çoğu kişinin de dediği gibi pil performansı artmış. Yavaşlama falan da yok arayüz akıyor resmen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frederick S. -- 8 Mart 2023; 2:19:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tunc@y kullanıcısına yanıt

Maalesef Google Play sistem güncellemesi otomatik güncellenmiyor. Arada bir girip kontrol etmek gerekiyor, A71'i aldığımdan beri böyle. Çoğu kullanıcı öyle bir güncelleme olduğundan bile habersiz. Bazen denk gelince bakıyorum telefonların o kısmına, 1 sene önceki güncellemeyle kullanan insanlar var, nereden bilip de girip her ay yapsınlar, Google'ın Android'deki saçma sapan işleri bitmedi gitti...

• Serserigönlüm12 kullanıcısına yanıt

One UI 5.1'i yükledim, temiz format attım ve tüm uygulama güncellemelerini yaptım. Şimdi sürümler şu şekilde:

Telefon: 14.1.05.26

Arama sürümü: 14.1.01.12

Mesajlar uygulamasında SMS'i sildikten sonra telefon uygulamasında gelen mesaj olarak bilgisi duruyor, oradan da tekrar silmem gerekiyor. Bu arada sonradan hatırladım, Telefon uygulamasındaki geçmiş bölümünde sağ üstte üç nokta var, oraya dokununca "gelen mesajları göster/gizle, engellenmiş çağrıları göster/gizle" şeklinde seçenekler var, belki farkında olmadan "gelen mesajları gizle" şeklinde değişmiştir o yüzden Telefon uygulamasında gelen SMS bilgisi gözükmüyordur.

• Frederick S. F kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Senin dediklerini yapıyorum ama yine olmuyor. Belli 5.1 ile düzelir. Bişey diycem bu polonya romunda aramaları kaydetme varmı ses kaydı olarak.

Gerçekten tuhaf.

Arama esnasında ses kaydı yok, bildiğim kadarıyla Avrupa'da ve çoğu ülkede karşı tarafın rızası olmadan sesini kaydetmek yasak olduğundan sadece nadir bazı ülkelerin romlarında var o özellik, Hindistan gibi. Fakat güncellemeler ilk Polonya romuna veriliyor, Hindistan romu da Türkiye romu gibi hemen hemen 1 ay sonra güncellemeyi alıyor. Başka fark yok.

• Sürekli uygulama tavsiyesi çıkmaya başladı nasıl kapatılır bilen var mı arkadaşlar?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    ses kaydı hindistan romunda var.

• Samsung Galaxy A71 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma

arkadaşlar ben bu iki ayarı değiştirdim bazi uygulamalarda yazılar büyük ekrana sığmıyor taşıyor. bu ayarı hiç değiştirmeyen varsa orjinal değerler nedir söyleyebilir mi acaba. teşekkürler

• ibrahimyz İ kullanıcısına yanıt

Yazı tipi boyutu 4.sekme, ekran yajınlaştırma 2.sekmede olacak.

Bu arada Türkiye romuna 5.1 güncellemesi geldi.

• Samsung Galaxy A71 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma
    TR romuna geldi oneui 5.1👍

• o.sahin kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim. bu şekilde değil mi, ilk sekmeyide sayarak 4 e getiriyoruz.

Evet.

• o.sahin kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim.

• yeni güncelleme ile mesajlardaki şu alttaki bu kısa mesaj yanitlanamaz kısmı hareketli oldu.. güncelleme yapıp sıkıntı yaşayan var mı.

• Allah rizasi icin bir yardim, bir suredir whatsapta mesaji bir yerden baskasina iletirken #Orjinal mesaj silinmiş olduğundan iletilemiyor # hatası alıyorum

kaldirip yeniden yukledim , tum ayarlari kontrol ettim , ilettigim mesajlar sureli mesaj degil

is geregi cok fazla kullanmam gerekiyor ve cok zorluk yasiyorum bir fikri olan var mi

• umudumsun U kullanıcısına yanıt

Böyle bir hatanın varlığından haberim yoktu.

Sohbetler ekranında, sol üstteki üç noktaya dokunup bağlı cihazlar (Linked devices) bölümüne girdiğinizde WhatsApp'ınıza erişimi olan başka cihazlar görüyor musunuz? Hepsini kaldırıp deneyin. Aklıma gelen sadece bu oldu, WhatsApp'ınız başka yerde açık kalmışsa soruna neden oluyor olabilir. Özellikle WhatsApp Web, tuhaf sorunlara sebep oluyor bazen.

A33 kullanıyorum durum aynı, nefret ettim Mesajlar uygulamasına girmekten.

• arkadaşlar telefonu selfie kamerası en altta kalacak şekilde kullanabiliyor muyuz. üst kısımdaki simgeler iz yapıyor arada bu şekilde kullanmak lazım. yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

• Allah aşkına bu cihazda wifi baglantisi sıkıntısı ceken bi tek ben miyim ? Aldigimizdan beri evin bir ucundan oteki ucta olan wifiye baglanma sorunu var ev de 120 m2 filan buyuk degil . Araya dagitici aldik yine sorun ayni

Not whatsap sorunu hala çözülmedi

• High Sierra kullanıcısına yanıt
    google mesajlardan kendi mesaj uygulamasina geçtim sorun çözüldü. google mesajlarda problem çıkıyor

• 
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.