Samsung Galaxy A71 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma (312. sayfa)
-
-
Maalesef Google Play sistem güncellemesi otomatik güncellenmiyor. Arada bir girip kontrol etmek gerekiyor, A71'i aldığımdan beri böyle. Çoğu kullanıcı öyle bir güncelleme olduğundan bile habersiz. Bazen denk gelince bakıyorum telefonların o kısmına, 1 sene önceki güncellemeyle kullanan insanlar var, nereden bilip de girip her ay yapsınlar, Google'ın Android'deki saçma sapan işleri bitmedi gitti...
-
One UI 5.1'i yükledim, temiz format attım ve tüm uygulama güncellemelerini yaptım. Şimdi sürümler şu şekilde:
Telefon: 14.1.05.26
Arama sürümü: 14.1.01.12
Mesajlar uygulamasında SMS'i sildikten sonra telefon uygulamasında gelen mesaj olarak bilgisi duruyor, oradan da tekrar silmem gerekiyor. Bu arada sonradan hatırladım, Telefon uygulamasındaki geçmiş bölümünde sağ üstte üç nokta var, oraya dokununca "gelen mesajları göster/gizle, engellenmiş çağrıları göster/gizle" şeklinde seçenekler var, belki farkında olmadan "gelen mesajları gizle" şeklinde değişmiştir o yüzden Telefon uygulamasında gelen SMS bilgisi gözükmüyordur.
-
Hayırlı olsun. Senin dediklerini yapıyorum ama yine olmuyor. Belli 5.1 ile düzelir. Bişey diycem bu polonya romunda aramaları kaydetme varmı ses kaydı olarak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçekten tuhaf.
Arama esnasında ses kaydı yok, bildiğim kadarıyla Avrupa'da ve çoğu ülkede karşı tarafın rızası olmadan sesini kaydetmek yasak olduğundan sadece nadir bazı ülkelerin romlarında var o özellik, Hindistan gibi. Fakat güncellemeler ilk Polonya romuna veriliyor, Hindistan romu da Türkiye romu gibi hemen hemen 1 ay sonra güncellemeyi alıyor. Başka fark yok.
-
Sürekli uygulama tavsiyesi çıkmaya başladı nasıl kapatılır bilen var mı arkadaşlar?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ses kaydı hindistan romunda var.
-
Yazı tipi boyutu 4.sekme, ekran yajınlaştırma 2.sekmede olacak.
Bu arada Türkiye romuna 5.1 güncellemesi geldi.
-
-
-
Evet.
-
teşekkür ederim.
-
Allah rizasi icin bir yardim, bir suredir whatsapta mesaji bir yerden baskasina iletirken #Orjinal mesaj silinmiş olduğundan iletilemiyor # hatası alıyorum
kaldirip yeniden yukledim , tum ayarlari kontrol ettim , ilettigim mesajlar sureli mesaj degil
is geregi cok fazla kullanmam gerekiyor ve cok zorluk yasiyorum bir fikri olan var mi
Böyle bir hatanın varlığından haberim yoktu.
Sohbetler ekranında, sol üstteki üç noktaya dokunup bağlı cihazlar (Linked devices) bölümüne girdiğinizde WhatsApp'ınıza erişimi olan başka cihazlar görüyor musunuz? Hepsini kaldırıp deneyin. Aklıma gelen sadece bu oldu, WhatsApp'ınız başka yerde açık kalmışsa soruna neden oluyor olabilir. Özellikle WhatsApp Web, tuhaf sorunlara sebep oluyor bazen.
-
A33 kullanıyorum durum aynı, nefret ettim Mesajlar uygulamasına girmekten.
arkadaşlar telefonu selfie kamerası en altta kalacak şekilde kullanabiliyor muyuz. üst kısımdaki simgeler iz yapıyor arada bu şekilde kullanmak lazım. yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Allah aşkına bu cihazda wifi baglantisi sıkıntısı ceken bi tek ben miyim ? Aldigimizdan beri evin bir ucundan oteki ucta olan wifiye baglanma sorunu var ev de 120 m2 filan buyuk degil . Araya dagitici aldik yine sorun ayni
Not whatsap sorunu hala çözülmedi
google mesajlardan kendi mesaj uygulamasina geçtim sorun çözüldü. google mesajlarda problem çıkıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X