Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A70 [ANA KONU] VE NİHAYET ANDROİD 11 GELDİ! (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.218
Cevap
63
Favori
510.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün aldım bu telefonu ama daha açılır açılmaz ısınmaya başladı telefon. Hani oyun oynarken ısınır aynı o şekil oldu. Şarja taktım ve sıcaklık çok daha fazla arttı. Normal mi bu sizde de böyle miydi?
    Yetkili servisi aradığımda getirin kontrol edelim telefonu diyorlar. Ben de servislerle falan uğraşmak istemiyorum daha ilk günden.
    Bu zamana kadar Samsung S3,Note4,A7,S7,A50,Iphone 5s,7,Huawei Mate20 falan kullandım hiç buna yakınını bile görmedim sıcaklıkta daha ilk günden. Değişime vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheStorm61 -- 2 Eylül 2019; 19:55:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheStorm61

Selamlar öncelikle.
    Bugün aldım bu telefonu ama daha açılır açılmaz ısınmaya başladı telefon. Hani oyun oynarken ısınır aynı o şekil oldu. Şarja taktım ve sıcaklık çok daha fazla arttı. Normal mi bu sizde de böyle miydi?
    Yetkili servisi aradığımda getirin kontrol edelim telefonu diyorlar. Ben de servislerle falan uğraşmak istemiyorum daha ilk günden.
    Bu zamana kadar Samsung S3,Note4,A7,S7,A50,Iphone 5s,7,Huawei Mate20 falan kullandım hiç buna yakınını bile görmedim sıcaklıkta daha ilk günden. Değişime vereceğim.
    1 2 gün sıcaklık yüksek olur sonra düzene girer diye düşünüyorum 1 2 gün sabredin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeepBlue_ kullanıcısına yanıt
    Önemli olan boyu değil işlevi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadirdalgic

1 2 gün sıcaklık yüksek olur sonra düzene girer diye düşünüyorum 1 2 gün sabredin derim

Alıntıları Göster
    Bilmiyorum bakacağız artık da bana pek normal gibi gelmedi hocam.
  • GreenMamba kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepBlue_

Bazi insanlar hala a50 ile a70 arasindaki farkin sadece boyut oldugunu dusunuyor :)
    Bence fiyat farkina degecek ozellikleri mevcut A70 in kullanimi cok rahat akici, seri telefon. Daha yeni ciktigi icin bir sure guncellemeleri de rahatlikla alir :)

• Arkadaslar A70de muzik calar veya mp3 calar yok mudur? Indirdiginiz muzikleri play muzikle mi dinliyorsunuz?

• .BURAK. kullanıcısına yanıt
    Galaxy store dan kendi muzik uyg. da indirebilirsin.

Samsung music i ariyordum buldum dedigin gibiymis cok sukur

• Beyler bayanlar bir sorum var. Telefonu iade edip yenisini aldım aynı yerden.
    Telefonu Samsung Türkiye garantili aldım. Ama bu sefer gelende KVK damgası da var Samsung Türkiye garantisi damgasının yanında. Ne alaka diye aradım sordum. İkisinin de garantisi var diyor anlamadım ben bunu. Bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheStorm61

Beyler bayanlar bir sorum var. Telefonu iade edip yenisini aldım aynı yerden.
    Telefonu Samsung Türkiye garantili aldım. Ama bu sefer gelende KVK damgası da var Samsung Türkiye garantisi damgasının yanında. Ne alaka diye aradım sordum. İkisinin de garantisi var diyor anlamadım ben bunu. Bilen var mı?
    KVK garantili de TR garantili oluyor, sorun yok. bu arada telefonu neden iade ettiniz, ücretsiz birebir değişim mi yaptılar?
  • Telefonla birlikte gelen ekran koruyucum deforme oldu. Kırılmaz tarzı çizilmeye dayanıklı birşey almak istiyorum. Parmak izi sensörü ile iyi çalışan tavsiye edebileceğiniz kırılmaz ya da ekran koruyucu var mıdır ?

Kolay gelsin efendim
    Temmuz guncellemesinden snraki agustos veya eylul.guvenlik guncellemesi hala gelmedi cihazima sizin bir bilgibjz warmidir nezman gelir guncelleme yani cikmadimi daha teskkurler

• Oskis kullanıcısına yanıt
    Hayır çıkmadı son güvenlik güncellemesi temmuz ayına ait

• Bu telefon Android 10 güncelleme alacak mı?

• yayamaschocuk kullanıcısına yanıt
    Evet ben yil sonuna doğru bekliyorum

• DARKBLUE82 D kullanıcısına yanıt
    Hem bu mesaja hem konu geneline yazayım.
    Benim gibi cihazlarını aylar öncesinden alanlar varsa diye söylüyorum telefonculara yeni kaplar ve ekranlar gelmiş uzunluğu ve genişliği ekranı tam kaplayan farklı modeller mevcut. ben a50 kullanıcısıyım ve ilk kırılmaz ekran taktırdığımda biraz sırıtıyordu bugün gittim değiştirdim gayet oturan bir model buldum kendime. bi tane siyah kenarları da kaplayan bir model var ama onu istemedim. bilginiz olsun istedim. gidin görün ekrana tam oturacak sırıtmayacak bir cam ekran bulun kendinize. çünkü bazıları gerçekten kenarları açıkta bırakıyor ve ışık girince çizgi oluşuyor ekran ile koruyucu arasında öyle de kötü oluyor...
  • Beyler son telefonum g3dü. Bu telefon alınır mı sizce? Lg durduğü yerde ısınır kasası çatlar kendi kendine res atardı bu sorunlardan herhangi biri var mı? Malum ısınma tüm bunları getiriyor yanında.

• Sizce lg v30+ mu yoksa samsung a70 mi arasında kaldım

• Merhaba uzun araştırmalar sonucu bu a70 almaya karar verdim benim bulunduğum ilde Samsung ve teknosa var sadece peşin 3300 diolar İnternette bildiğimiz sitelerde 2800 İnternete güven olur mu emin olamadım internetten alıp sıkıntı yaşayan var mı yada önerebileceğiniz güvenilir satıcı var mı sitelerde??

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.