Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A70 [ANA KONU] VE NİHAYET ANDROİD 11 GELDİ! (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
5.218
Cevap
63
Favori
511.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar arkadaşlar,

A70 kullanıyorum ve iki problem yaşıyorum;

1) Telefonla konuşurken yakınlık sensörü bir şekilde devre dışı kalıyor ve tuşlama yapıyorum. Her aradığım bu durumdna şikayetçi ve bir türlü çözemedim.

2) Bazen telefonu masadan alırken titriyor. Bunun da sebebini çözemedim.

Teşekkürler.

• white00 W kullanıcısına yanıt
    2) akılı uyarı mi açık acaba ? Ayarlar, gelişmiş özellikler, hareketler ve işaretler, akilli uyarı...

• gokmay kullanıcısına yanıt
    Evvet! Çok teşekkürler.

Ne saçma bir özellikmiş. Telefonu tesbih gibi sallamaya almıyoruz heralde elimize, biz de bildirimlere bakacağız zaten.

• S8'den sonra a70 alarak aranıza katılmış bulunuyorum :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: colourofthelife

Hem Wifide hem LTEde, Dropbox, One Drive, Google Drive vs. çatır çatır upload yapıyor.

Hızlı kamera anında şak diye açılıyor.

Bütün cep telefonlarının kameraları her ışık koşulunda "çöp " ve eğer " çöp " kamera istemiyorsan, en azından yarı profosyonel bir DSLR alacaksın.

Aslında bu forumlarda dolaşıp, ona buna " çöp " diyenlerin kendileri çöptür.
    kameranın çöp kısmı bana göre 6 plus'dan sonra netleme ve foto çektikten sonra fazla mp'lik gereksiz gelmesi.Daha keskin daha doğru renk verebilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anil01

Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    Galaxy S10 özellikleri Galaxy A70'e geldi! - ShiftDelete.Net
    https://shiftdelete.net/galaxy-a70-icin-yeni-bir-guncelleme-yayinlandi
    bana güncelleme hala gelmedi.

• Domatore kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bir kaç gün kullandıktan sonra deneyimlerinizi ve aradaki farkları içeren bir inceleme bekliyoruz :)

Not: Bende Iphone 7den geçtim. Aynı tarz bi inceleme hazırlayacağım

• Merhaba arkadaşlar
    Bu telefonu almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz daha önce kısa bir süre A50 kullandım telefondan parmak izi dışında memnundum ama satmak zorunda kalmıştım şimdi tekrar A50 almak istemiyorum bu telefonun işlemcisi daha iyi daha büyük ekran ve bataryası yüzünden almayı düşünüyorum. Kullanıcı arkadaşların düşüncesi benim için önemli kararımı ona göre vereceğim telefon şu nda 2800 civarında hatta banka kampanyası yakalarsam 2700 lere alınabilir. Bu fiyata başka ne alınabilir özellik olarak A70 bu fiyata iyi gibi duruyor

• bu cihazı almayı düşünüyorum ama kafamda iki önemli soru var;

1) görüşme yaparken sensörün çalışmayıp ekranın açıldığını söyleyenler var bu sorun genelde varmı?

2) ekranda kırılmaz cam varken parmak izi çalışıyormu?

cevaplar için şimdiden teşekkürler
  • maximous M kullanıcısına yanıt
    Selam
    1-Görüşme yaparken telefonu tam olarak (kulak-yanak) yaslamassanız evet ekran açılabiliyor.

2- Ekran koruyucu taktırdıktan sonra parmak izinizi yeniden tanimlarsanız( film taktırmadan once tanimladıysaniz) güzel çalışıyor

• Instagram , günumüz cihazlarinda bir cihaz ortalama 5 mb fotograf boyutu çektiği için bunu sunucularina fazla bindirme yapmaması için boyut ve kalitesini düşürerek koymaniza izin veriyor.sabah cektiğiniz fotoğraflar gayet standart cikiyor story'e göre. Siz gidip note 9 da alsaniz o boyut kuçültme olucak.

• ozgen_ O kullanıcısına yanıt
    Öyle gözükmuş olabilir ama 0 alinan cihazda ince bir film çıkıyor

• Bazı incelemelerde kutudan kılıf da çıkıyordu turkiyede de kılıf çıkıyor mu kutusundan

• quote:

Orijinalden alıntı: EspiritusSancti

Bazı incelemelerde kutudan kılıf da çıkıyordu turkiyede de kılıf çıkıyor mu kutusundan
    Hayır çıkmıyor

• Bugün teknosada inceledim. Ekranı dar geldi biraz. Fazla inceleyemediğim ama Türkçe klavyede yazmak kolay mı? Parmaklarım ne büyük ne küçük o yüzden emin olamadım

• hindistanda yayinlanan guncellemede gece modu da gelmis bizimkiler hala uyuyor. şu knox sacmaligi olmasa direkt csc degistirip yukleyecegim ama lanet olasi elimizi kolumuzu bagliyor

• Ben Kenya (AFR) Romu yükledim Odinle orjinal rom yüklemelerinde Knox sayacı artmıyordu sanırsam Bu arada Knox sayacını görmek için hangi tuş kombinasyonu kullanılıyor bilen varsa cevaplayabilrmi

• take a minute T kullanıcısına yanıt
    Samsung Türkiye her telefonda aynı ağırlıkta millet aya çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: kontrabasist

Yeni ekran koruyucu taktırdım.inanılmaz bir şekilde daha stabil çalışıyor. Şunu da unutmamak lazım, daha çok yeni bir teknoloji . Yazılım guncellemesi ile biraz daha iyi hale getireceklerine inanıyorum.(umarım)

Alıntıları Göster
    merhaba aldığınız ekran koruyucu cammı filmmi?? memnun kaldıysanız aldığınız ürünün linkini verirmisiniz??
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.