Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A70 [ANA KONU] VE NİHAYET ANDROİD 11 GELDİ! (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.215
Cevap
64
Favori
507.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teknoseyirde Murat Gamsız ve Levent Pekcan çok detaylı Galaxy A70 incelemesi yapmış, ekran, kamera, batarya vs.

• KRM2008 kullanıcısına yanıt
    Cihazın ön kamerası çok iyi. Hem fotoğraf hem video anlamında gerçekten çok iyi. Arka kamera fotoğraf olarak çok iyi ama video anlamında beklediğimin ve istediğimin altında. EIS var arka kamerada bildiğim kadarıyla. Ancak maalesef OIS kadar tatmin edici olmuyor. Genel olarak baktığımızda kamerası 10 üzerinden 7,5 diyebilirim. Şahsi düşüncemdir :)
    Gayet güzel bir inceleme olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba , telefonu dün alıp kurulumunu yaptım. En başta güncellemeler yükleniyor demişti ancak ayarlardan kontrol ettiğimde ekteki sürüm numarasını gösteriyor. Sanırım en son sürüm haziranda gelen A705GMODM2AF4 . Ayrıca parmak izinin çalışmamasından da güncel sürüm kullanmadığımı düşünüyorum. Yoksa güncellemeye rağmen berbat mı onu merak ettim. Güncelleme alan arkadaşlar varsa eğer bilgilendirirlerse sevinirim.

Güncelleme: Mesajda belirttiğim güncelleme halen Türkiye'de yayınlanmış değil anlaşılan. Ekteki son sürümdür.

Kaynak:
    www.guncelmiyiz.com
    Galaxy A70 | SM-A705FN | Güncellemeleri | Guncelmiyiz.com
    http://www.guncelmiyiz.com/arama/sm-a705fn

SAMSUNG GALAXY A70 [ANA KONU] VE NİHAYET ANDROİD 11 GELDİ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatar88 -- 15 Temmuz 2019; 18:6:29 >

• Bugün Vatan Bilgisayarda 3200 TL 'ye satın aldım. +200 TL 'de hediye çeki verdiler.
    Kurulumunu yaptım, uygulamalarımı yükledim. Lenovo Vibe P1 'den sonra hız anlamında muazzam bence :)
    Benim için batarya diğer tüm özelliklerden öndeydi. 4500 mAh umarım yeterli gelir.
    Lenovo 5000 Mah ve hala canavar gibi. Oyun oynamıyorum. Ama sosyal medyayı çok kullanıyorum.

Şarj süresini daha da uzatmak için verebileceğiniz tavsiyeler neler arkadaşlar ?
  • Uzun zamandır telefon araştırmasındayım. Daha önce İphone 5s, GM 4G, Huawei Mate 20 lite kullandım. Yeni bir telefon elzem olunca da A70e karar verdim. Sadece yüksek SAR değeri beni korkutuyor 2 w/kg değerine yakın. Telefonu uzun yıllar kullanacağım bi sıkıntı çıkarır mı?

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımhaber kullanıcısı -- 14 Temmuz 2019; 15:0:22 >
  • Arkadaşlar merhaba şuan a50 sahibiyim 4gde aşırı düşük hız alıyorum. Simi eski telefonum note4e taktıgımda böyle bir sorun yok. Bu sorundan dolayı iade edip a70e geçmeyi düşünüyorum. Diğer a50 kullanıcıları da benzer sorunlar yaşamışlar. A70de böyle sorunlar yaşayanınız oldu mu?

• Bu cihazda hızlı ayarlar panelini nasıl aşağı çekiyoruz ? Ekran büyük olunca tek elle oraya gidilmiyor. Hızlı aşağı indirme ayarını bulamadım

• Ana Ekran Ayarları içerisinde Bildirim Panelini hızlı aç seçeneği var oradan yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: breniac

Ana Ekran Ayarları içerisinde Bildirim Panelini hızlı aç seçeneği var oradan yapabilirsiniz.
    Eyvallah hocam normalde iPhone kullananıyorum kardeşime yeni cihaz aldık bilmediğim için bulamadım

• catacombofdevil kullanıcısına yanıt
    Benim hız değerlerim bu ayrıca Operatör Türktelekom.
    SAMSUNG GALAXY A70 [ANA KONU] VE NİHAYET ANDROİD 11 GELDİ!

• Arkadaşlar merhaba 2 gün önce A70 aldım kameram bariz bir şekilde bulanik çekiyor neden böyle oluyor anlamadım böyle bir durum gelen var mi başina acaba

• breniac B kullanıcısına yanıt
    Sorun telekom hatlarından kaynaklıymış yoğunluk oldukça bantları kısıyorlar gece normal hızları görebildim :/

• a70 in cift sim kartli olan versiyonunu nerden satin alabilirim biliyor musunuz arkadaslar?
  • s8 plus telefonumu satıp A70 aldım. hız anlamında fazla fark görmedim aynı gibi ikisi de. telefonun ekranı çok şık büyük ekran çok güzel. kamera ve hoparlör seviyesi s8 plus un biraz altında gibi geldi bana sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: orss

a70 in cift sim kartli olan versiyonunu nerden satin alabilirim biliyor musunuz arkadaslar?
    Resmi olarak yok ithalatçı olursa oda yok bildiğim kadarıyla a50 var ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chn_yldz_ -- 15 Temmuz 2019; 16:59:9 >
  • Arkadaslar düzgün gcam var mı a70 için

• Merhaba arkadaşlar bende A70 kullanıyorum ekran görüntüsü almak için tuş kullanmak pek pratik gelmiyor bana. bildirim çubuğundan da ekran görüntüsü alınabiliyor diye bir bilgi vardı samsungun sitesinde ancak benim bildirim panelimde ekran görüntüsü diye bir tuş yok menüleri baya bir kurcaladım ama bulamadım vardır bir yolu bildirim paneline ekran görüntüsü tuşunu atmanın. Bilen bir arkadaş varsa bilgilendirirse sevinirim.
  • Hareketler ve işaretler kısmından ekranda elinizin kenarını kaydırarakta alabilrsiniz ama kullanışlı değil Ses kısma + Açma kapama tuşu pratik aslında .

• RAY VELCORO68 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Ben GCam_6.2.030_N7P_test1.1 kullanıyorum Arada Takılmalar yaşanıyor sadece gece modu için kullanılabilir Gündüz çekiminde pek fark göremedim linkten istediğiniz sürümü kurup deneyebilirsiniz.

https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-backrider/

• aga bakmadığım yer kalmadı spigen kılıf satan yer yok mu a70 için.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.