< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cole07 -- 21 Eylül 2020; 18:19:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cole07 -- 21 Eylül 2020; 18:19:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurutulmus Domates -- 21 Eylül 2020; 20:30:6 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanaktag -- 1 Ekim 2020; 1:21:42 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duyguluboy -- 4 Ekim 2020; 9:12:34 > |
arkadaşlar günaydın......A70 telefonlarda var olan USB takıldı-çıkarıldı hatasının sebebini kesin ve kati suretle bulmuş bulunmaktayım...ben bunu yaptıktan sonra bir daha aynı uyarıyı almadım.yani usb ayıklama vs hikaye sorun çok basit ama ilerlemiş olmaması gerekir.boşuna eğer uzaktaysanız telefonu bu hata için servise vb yerlere göndermeniz gerekmiyor.evet sorun donanımsal. ben henüz android 10 a geçmediğim için restart problemi gelmedi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duyguluboy -- 4 Ekim 2020; 9:11:46 > |