Şimdi Ara

Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.346
Cevap
89
Favori
161.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rica ederim, faydam dokunduysa ne mutlu.

• 4 gün önce Samsung'tan A55 için 2000 TL kupon gelmiş yanında Buds FE hediyesi ile bilmiyorum isteyen olur mu geçerliliği devam ediyor mu bilmiyorum ama yine de isteyen olur ise 1 tane kod var atarım özelden

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kendi sitesinde zaten pahalı. Piyasada 256gb 18k kendi sitesinde 22.5k... verdiği kupon onun olsun Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] 

• Samsung eğitim indirimi devam ediyor mu? MEB uzantılı mail adresim var ama geçersiz mail adresi şeklinde hata veriyor.

• Samsung'un kendi klavyesinde sesle yazabilmek için hem Google Sesle Yazmanın aktif olması, hem de klavye değiştirme tuşunun açık olması (tuhaf ama böyle yapmışlar) gerekiyor

O zaman Samsung klavyedeki ses giriş tuşuyla da yazılabiliyor

• Team McLaren kullanıcısına yanıt

6.1 ile getirdiler bu saçmalığı, AI getireceğiz diye tüm servisler çöp oldu. Eskiden Google Sesli Okuma tüm sistemde desteklenirdi, arayan olunca telefon ismini okuyordu Samsung onu da kaldırmış Türkçe desteklemediği için isimleri İngilizce aksanla okumaya çalışıyor şimdi garibim. Ben GBoard kullanıyordum ama geribildirimli titreşim desteklemiyor ve son tasarım değişikliklerini (renkli renkli kocaman baloncuklar - material you) sevmediğim için Samsung Klavye ile devam ediyorum. Keys Cafe ile daktilo sesi ekledim titreşimle keyifli oluyor yazması. Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] 

Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU]

• aydogan kullanıcısına yanıt
    Evet hocam S23'ten hatırlıyorum ben de 6.1 öncesi daha farklıydı.

Harflere basınca çıkan titreşimi kastediyorsanız gboardda çıkmaya devam ediyor bu arada. Ama mesela geri silme yaparken tek tek çıkmıyor her harf için

Bir süre oldu da benim hatırladığım titreşimler tek düzeydi, farklı farklı değildi. Aynı kalibrede sıradan titreşim yani. Samsung Klavye'de de önceden tahminler ve kaydırma kötüydü ama şimdi fena değil sık kullanılan kelimeleri de öğreniyor. Araç Çubuğu ile şu mikrofon olayı olmasa 4/4lük ama bozmaya ant içmişler bir kere.

• aydogan kullanıcısına yanıt
    Evet hala tek düzey sanırım söylediğiniz gibi. SwiftKey'i de deneyebilirsiniz onun tahmini çok güzel ve Gboard tarzı klavyenin kendinde görünen mikrofon simgesi yoluyla ses girişi yapılabiliyor, hem de Google hizmeti kullanıyor

(Yalnız bu şekilde çalışabilmesi için de alakasız da gözükse alttaki değiştirme tuşu ve Google Sesle yazma açık olması gerek)

Bir de o klavye değiştirme tuşuna basılı tutunca orası mikrofon simgesiyle değiştirilebiliyor o şekilde de Google üzerinden ses girişi yapabilirsiniz Samsung Klavye kullanarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team McLaren -- 13 Ağustos 2024; 18:48:29 >
  • rommy6719 kullanıcısına yanıt

Ben ay başında edu uzantılı mail ile alabildim.

Sayenizde yaptım ama klavye değiştirme yerine koymaları saçma olmuş bence. Dolayısıyla yeniden gBoard'a döndüm.

• Hasilyus H kullanıcısına yanıt

meb.gov.tr uzantılı adres olmuyor.Sayfasinda geçerli diyor.A55 indirimli fiyatı nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet hocam katılıyorum bence de ayarlanabiliyor olsa bile tasarım ergonomik değil. Ayar kısmında da kesinlikle bir oturmamışlık ve gereksiz bir kargaşa var

• Arkadaş selamlar s23 256 gb kullanıyorum ve bu telefonu nakit ihtiyacımdan dolayı üzerine nakit alabileceğim a55 ile takas etmek istiyorum. Düşünen olursa dmden konuşalım

• rommy6719 kullanıcısına yanıt

Ben ay başında Buds FE Hediyesi ile 18.250 civarına almıştım. Kulaklığı 1.100 liraya dün sattım. Ama kulaklık hediyesi devam ediyor mu bilmiyorum. Piyasada da telefon 18.000 lira civarı diye biliyorum. Gelirse kulaklık bonus oluyor.

Bilen kullanıcı için başka klavye yüklemek zor değil. Dolayısıyla problem Samsung'un düşünmesi gereken bir sorun. Eğer veri toplamak istiyorsa işini düzgün yapacak.

Nereden almıştın hocam, şuan en ucuz amaznda sanırım, bu fiyata başka neler alınabilir, en iyisi A55 diye biliyorum gerçi.

• darkoteam D kullanıcısına yanıt

Ben öğrenci indirimi ile Samsung'un kendi sitesinden aldım, öyle olunca kulaklık hediyesi de geldi. Ben güncelleme meselesini önemsediğimden A55 aldım. Aslında Honor 200 alacaktım onu takip ediyordum ama çıktığı zamanki fiyatı neredeyse A55'in iki katıydı o yüzden vazgeçtim. Şimdi 24.000 lira civarına bulunuyor arada 6000 lira fark vermeye değer mi bilmiyorum. Bence bu fiyat bandındaki en iyi telefonlardan biri A55, özellikle elinize aldığınızdaki hissiyatı çok iyi. Uygun fiyatlı S24+ mış gibi düşünülebilir. Tabi benden daha tecrübeli arkadaşlar daha doğru yorum yapacaktır.

• Boşta %5-6 şarj gidiyor sizde durumlar nasıl?

• Merhaba herkese, 128 GB'lık hafızaya sahip Galaxy A55 modelini kullanıyorum. Sürekli olmasa da SIM kart tanıma problemini yaşıyorum, tekrarladığı da oluyor, tekrarlamadığı da oluyor, gözlemlediğim kadarıyla sıcak ortamlarda bu hata ortaya çıkıyor, SIM kartı algılamayı bırakıyor, uçak moduna alıp çıkmam gerekiyor, yeniden başlatma veya kapatıp açma yollarına girişiyorum, aniden problemin çıkıp kaybolması enteresan, hep başıma gelmiyor ancak başa geldi mi iletişim açısından da problem demek, yazılım güncellemesini yaptım, sıkıntı halen var. Neden olur, nasıl çözülür? Bilen varsa ve yazarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 19 Ağustos 2024; 17:19:49 >
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.