Şimdi Ara

Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.417
Cevap
89
Favori
225.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
17 oy
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende çok farklı değil eskisi gibi gidiyor pil ama telefon daha iyi çalışıyor sanki psikolojik mi bilemiyorum ama.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cihaz hâlâ ilk günkü gibi çalışıyor o kadar güncelleme geldi ama bana mısın demedi maşallah. Bataryası da 8 güncellemesiyle biraz düşmüştü ama zamanla toparladı gayet iyi gidiyor. Ben hâlâ çok memnunum cihazdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brt.148 -- 29 Kasım 2025; 20:48:29 >
  • https://www.donanimhaber.com/samsung-aralik-2025-icin-guncelleme-yol-haritasini-yeniledi--199232

Bizim cihaz da 2026 itibariyle 3 aylık güvenlik güncellemesi döngüsüne giriyor sanırım

Üstte de yazıldığı gibi sanki ilk günkü gibi çalışıyor hatta One UI 8 ile ilk günkünden de daha iyi belki de 😄 hiç eskiyormuş gibi değil

A55 benim için telefon dünyasının Toyota Corolla'sı gibi oldu, hiç bir konuda en iyisi değil ama her konuda yeterli ve daha önemlisi güvenilir ve istikrarlı 😎 tam bir görev adamı 🫡

• Team McLaren kullanıcısına yanıt

Aylık güncelleme alacak listenin içinde görünüyor bu listeye göre hâlâ ki A3x ve altı 3 ayda bir alıyor bizimkiler aylık alır daha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kardeşim bu burda söylenir mi ya bunun yeri mi ya Seni direkt suçlayacaklar kasmıyor diyecekler Ardından da seni fake hesap olmakla suçlayacaklar sonra da seni konudan banlayacaklar. Bende de var kasıyor telefon ya leş gibi telefon honor'un var ya tırnağı olamaz honor markası var honor on numara marka. Buradaki fan boyları inanma bunlar akıllarını Samsung'la bozmuşlar bunlara Samsung dışı telefon göstersen nükleer bomba falan zannederler🤣

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1907 -- 2 Aralık 2025; 20:18:59 >
  • Samsung a16 bile kasmaz cünkü H*nor giderken, Samsung optimizasyonda dönüyordu. H*nor kasıyor. Vatan'da inceledim H*nor 400'ü, amatör bir OS'u var, hata dolu, cakma OS yapmışlar. Kesinlikle önermem.

Ayrıca dürüst bir elestiri daha yapayım, H*nor 400 fiyatını etmez. Islemcisi günlük kullanım ve casual oyun icin yeterli ama yine de zayıf kalıyor. 15 K'dan, 1 kurus fazla etmeyecek bir telefon. Neden satın alıp 341 sayfa topic olusturuyorsunuz ve övüyorsunuz anlamıyorum.

Marka değeri desen yok, islemci desen yok, ekran soluk, malzeme leğen plstigi, OS cakma, camera iyi cekiyor diye resim atıyorsunuz sürekli ama ya hic fotoğraf görmemissiniz ya da bilemiyorum..  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 2 Aralık 2025; 20:37:58 >

Çöpsung s24 ultra ve çöp ui kullanmasam inanacağım :)

Plastik kasayı A serilerindeki leş çerçeveli ekrana tercih ederim btw.

Samsung o kadar iğrenç bir telefon üretiyor ki böyle bir hater oldum. Artık zaten piyasanın Kralları belli vivo, oppo, honor başka yok. Samsung yakında Nokia gibi olur. 5 senelik kamera koymaya devam etsin Amiral gemilerine gerçi Akıllı insanlar Samsung almıyor ki teknoloji bildiğini zanneden cahiller alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCraxy -- 2 Aralık 2025; 21:29:30 >
  • TheCraxy kullanıcısına yanıt
    😂😂😂
    Yaptığınız bu yoruma kendiniz inanıyormusunuz acaba...

Sanki tablet çerçevesi. ahaha

Cerçeve 1mm daha ince diye cin telefonu alan adam, sonra ağlamayacak ama. Bak geçen ay, H*nor 400 yüzünden küfredip cizilen bir vatandaş vardı, canla başla savunuyordu, simdi cihaz kamerası odaklamıyor diye sikayet etmeye başlamış mesela.

H*nor ve o tarz cihazların maksimum dayanacağı süre birkaç aydır. Yazılım ve donanım açısından sorunlu. Yapmışsın bir hata ama cope yapmaya gerek yok.

Yeniden sıfırdan telefon almaktan başka çare de yok, çünkü satsan yarı fiyatına bile gitmez zaten.

Muheehehehe 8 senelik mi?

8 ayda dağılmıştır.

H*nor yani Horror 400 telefonların, camında Gorilla gibi bir koruma bile yok. Hani yan sanayi ekran taktırıyorsun, 10 cm'den düşürmede dağılıyor ya, ekran aynı sağlamlıkta daha doğrusu sağlamsızlıkta..

Üstelik bahsettiğim cihazı, geçen ay ani bir dampingle, 12999 liradan mı ne sattılar. 18500'e alanların ne kadar pahalı aldığını görebiliyoruz. Cihazın ederi zaten 12'den kuruş fazla etmez cünkü

Yazılım yok

OS yok

Güclü islemci yok

Kamera = AI hileli

Ekranda koruma yok

Malzeme leğen plastiği

Pil sorunlu ve sismeye yatkın -> Kasa arka kapağı atıyor sikayetleri gırla

Marka değeri yok

Arasan kılıf bile yok Ali'den getirsin ahahaha

Iste TSMC abi, snapdragün abi, biz dehnolojiden anlıyohhhh, samsung alanlar anlamıyohhhhh, samsung sarj cihazı vermiyür diye kurnaz gecinip, cin telefonu alinmaz, bu teknolojiden anlamak degil ozetle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 3 Aralık 2025; 7:44:9 >

• Bak mesela aynı seyleri Xiaomi MI serisi icin yazmıyorum hatta Redmi icin bile yazmıyorum. Cin hater değilim ama mal ( onor ) meydanda.

Bak mesela, Xiaomi mobil cihazlardaki islemciler, mediatek bile olsa, ayu gibi islemci. Senin Onor'u 3'e katlar 4 ile carpar.

Ucuz cin telefonu istesek yurdısı Xiaomi alırız mesela..

Özetle, böyle internet köselerinde, kulaktan dolma, "TSMC islemcili snapdragün delefon alınır haaa" diye gidip, telefon alırsan, her zaman yanlıs telefonu alırsın.

Sadece kendilerine alsalar yine sorun yok, adam gidiyor yakınına akrabasına büyüğüne falan alıyor mesela. ahahaha

Neyse telefon yani mobil cihaz, sadece islemciden olusmuyor. Toplama PC değil bu. Anakart islemci almıyorsun. O sekil telefon alırsan sorun yasarsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 2 Aralık 2025; 22:39:44 >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.