Şimdi Ara

Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.071
Cevap
87
Favori
197.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar telefonu formatlayınca yine 1-2 hafta pil ve sistem optimizasyon süreci oluyor mu ?

• Collezione kullanıcısına yanıt
    Evet hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aydogan kullanıcısına yanıt

Bilmediğimden soruyorum. Ben alışveriş uygulaması gibi bildirim tecavüzcüsü uygulamaları çok bildirim atarsa direkt bildirimlerini kapatıyorum. Derin uykuya almanın bu duruma göre bir avantajı var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasilyus H kullanıcısına yanıt

Derin uyku uygulamaların arkaplanda çalışmasını engelliyor. Temelde çok fark olmasa da bizim alışveriş siteleri deli gibi reklam metriği topladıkları ve içerik girdikleri için ben onlara arkaplanda izin vermeyi uygun görmüyorum ama sık kullanılıyorsa derin uykudan ziyade bildirimleri kapalı tutmak daha sağlıklı olur.

• Adem1905reis A kullanıcısına yanıt
    Hocam ui7 ile bu hale geldi. Normalde daha stabil bir telefondu. Sirf yılların markası diye bir kalite vardır diye alıyoruz. Piyasaya dün giren telefonlardan bile daha basit hatalarla karşılaşıyoruz.

Aklıma bir şey geliyor ama neyse ben gene de yazacaklarımı yazayım. Öncelikle bu kadar kasması mantığa aykırı. Bildirim biriktiği zaman kasması bu donanımın karşılayamayacağı bir şey değil. Ayrıca parmak izi "2 saatte" okumaz aldım alalı hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım. 15 den 100 e 1 saat 15 dk gibi bir süre de doluyor tabi ki 90w daha iyi o açıdan samsung eksik kalıyor. Servise gönderin yada sıfırlayın, kaynak kullanımına bakın hiç olmazsa başka bir sorun olabilir servis bakar duruma göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1907 -- 13 Temmuz 2025; 18:28:48 >
  • mert1907 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam benim de aynı şey geliyor. Hesabın açılış tarihine bakarsak bizim troll'e benziyor. Hiç işi gücü yok burada gelip samsung'u kötülemekle uğraşıyor ne kadar rezilce bir hareket.

• Ayrıca burdan belirteyim telefon gayet stabil çalışıyor. OneUi7 ile daha sorunsuz ve akıcı bir performansı var cihazın OneUi6'ya göre. Arkadaşların dedikleri hiçbir sorun bende mevcut değil.

• Şunu da ekleyim. Full mobil veri ile kullandım bugün. Sabah 7 gibi şarjdan çektim telefonu. 120hz, konum açık ve parlaklık %75 civarı. Pilinden de gayet memnunum.
    Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU]

• brt.148 B kullanıcısına yanıt

Paranoyak olmak istemiyorum ama böyle şeyler yapıyorsa harbiden sıkıntılıdır Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] 

Tamam satıp Honor alabilirsiniz sonuçta cihaz sizin para sizin memnun değilseniz değiştirin.

Honor 400'ün rakibi A56'dır. Size zahmet bir tane de A56 sipariş verip onunla karşılaştırın.

Zaten SD kart kullanmak istiyorsanız A56 almamanız gerek onu da kaldırdılar çünkü.

• Diğer arkadaşın şikayetler üzerine konuya erişimi engellendi sanırım. Bu hesaba geçmiş. Sizden ricam cevap vermemeniz. Kötü yorumlara da eyvallah diyip geçin çözülebilecek sorunlarla ilgilenmek yeterli olur kalanı kullanıcı takdiri.

• aydogan kullanıcısına yanıt
    Belliydi zaten hocam bilgilendirme için teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.