< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] (39. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Günaydın alan arkadaşlara hayırlı olsun,
Samsung firmasının 15-20 gün önce satışa çıkardığı ve sonrasında tek tek satın alanları arayıp(farklı mağazalardan alanlarda samsung tarafından aranmıştır (forumdaki yazılı bilgilerden edindiğim) kanuna aykırı olarak iptal ettiği ürünü bir ay dolmadan (6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’un 48 inci maddesinin 3 üncü fıkrasına göre; ‘’Satıcı veya sağlayıcı, tüketicinin siparişinin kendisine ulaştığı andan itibaren taahhüt edilen süre içinde edimini yerine getirir. Mal satışlarında bu süre her hâlükârda otuz günü geçemez. Satıcı veya sağlayıcının bu süre içinde edimini yerine getirmemesi durumunda tüketici sözleşmeyi feshedebilir’’),satışa sunması en azından ilk siparişi geçenlere ve siparişi iptal edilenlere mağduriyetinin giderilmesi için aynı fiyattan satılması ve küçük bir hediyeyle tüketiciler gözünde oluşan olumsuz durumu iyileştirmesini beklerdim.(ürün iptal aramalarının ardından bir ay içinde satışa çıkarılmıştır.)
Tedarik sıkıntısı nedeni ile oluştuğu bildirilen olumsuz durumu ise yine aynı firmanın kendi sitesindeki beyanıyla açıklayalım;
Samsung Electronics’in sunduğu ürün ve hizmetler, tedarik zincirindeki tüm tedarikçilerimizin fedakarlık ve çabalarının bir sonucudur. Samsung Electronics ve tedarikçilerimiz, müşterilerimiz ve sivil toplumun sürdürülebilir memnuniyetinden sorumludur. Ayrıca, en iyi değeri sağlamak için güven ve dürüstlük ilkesiyle tedarik zincirimizin tüm sorumluğunu üstlenmeyi taahhüt ediyoruz.
Yukarıdaki açıklama tamamen firmanın kendi sitesinde https://www.samsung.com/tr/sustainability/sustainable-supply-chain// yer almaktadır.
6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun 6 ncı maddesinde belirtilen duruma göre ürünün satışta olduğu ve satın alındığı tarihlerde’ kesinlikle stokta yok’ ibaresi mağazalarda satışa sunulduğunda bulunmamaktadır. Bu uyarı olmadan bir çok tüketici ödeme yükümlülüğünü yerine getirerek satın alma işlemini gerçekleştirmiştir. Ancak sonrasında sorumluluğunu taahüt etmesine rağmen tedarik sorununu ileri sürerek tüketiciler tek tek aranıp siparişler tek taraflı ama firma ama mağazalar tarafından iptal edilmiş ayıplı niteliğe sahip bir firma işlemi ve haksız nitelikte bir işlem gerçekleştirilmiştir.
Yapılan ve uygulanan bu işlemleri kesinlikle etik bulmuyorum,tüketici tarafında oluşan somut mağduriyetlerin olduğu bir gerçektir, yıllardır ülkemizde ticaret yapan firma ve mağazaların bu konudaki durumu da es geçmemeleri gerektiğini oluşan bu olumsuz havanın ve güven endişesinin kaldırılmasının yine kendi ellerinde olduğunu bu konuda oluşan mağduriyetlerin giderileceğini temenni etmek istiyorum.
-
Parmak izi çalışmasında sıkıntı yok. Tanımamazlık yapmadı hiç. Öyle aşırı hızlı değil ama çalışıyor. A50 de hiç sevmezdim mesela tanımadığı çok olurdu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kardeşim hayırlı olsun. Bende aynı satıcıdan almıştım dünden beri cihazı kullanıyorum. Tek dikkatimi çeken arka plastik kapağın tam orta noktalarında bastırınca içeri doğru esneme var sende de var mı?
Pil ile ilgili bir bilgi ekleyeyim gece 2 de yüzde 74 de bıraktım telefonu WiFi falan kapalı saat 10 da yüzde 71 di. 8 saatte yüzde 3 gitmiş bence güzel.
Siz söylediginiz için denedim herhangi bir çökme,göçme olmuyor arka kapağın ortasından bastırınca benim telefonda hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Büyük bir göçme yok zaten arka kapağın etrafına parmak ile vurunca etrafın altı dolu gibi Orta tarafın altı boş gibi. O hissi söylüyorum. Hafif bir esneme zaten.
Cihazı alan arkadaslara hayırlı olsun. Derli toplu bir inceleme yazısı bekliyoruz. :)
@chelisky_ agirligi kalinligi ve elde tutusu nasil hissettirdi?
-
Youtubeda Samsung mağazadan satın alan birini gördüm bazî mağazalara geldi mi acaba?
Animasyonu kapatırsanız çok daha hızlı oluyor.
29 Mart'ta Samsung sitesinden verdiğim A52 Siyah siparişi bugün kargoya verildi.
Pazartesi teslim edilecek olarak gözükmekte.
Bakalım sağlam gelicek mi :)
Ama bu son samsung alışverişim oldu gibi. Çok iyi bir cihaz çıkartmadığı müddetçe bir daha samsung almayacağım.
Tüm süreci çok rezil bir şekilde yönettiler.
-
Animasyonu kapatmak ne demek? Nasıl yapılıyor hocam tarif eder misiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: kobe14323
Animasyonu kapatmak ne demek? Nasıl yapılıyor hocam tarif eder misinizMerhabalar.
A52 alan dostlar bu videodaki adımları izleyip uygularsanız parmak izi okuyucusu fazlasıyla hızlanacaktır..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok ince sayılmaz. Abartılı bir kalınlık yok. Ama günümüzdeki telefonlar hep böyle kaba. Tabi ki iPhone 12 kadar kibar ve hafif değil. Pil süresi efsane iyi ki almışım.
Samsung m51
Samsung a71
Xiamio poco x3 nfc arasında kararsız kalmışken burda bi arkadaşın tavsiyesi üzerine a52 ye yöneldim.
Trendyolda 4180 tl.
Bu fiyata değermi sizce? Oyun oynamıyorum fotoğrafları iyi çeksin sosyal medyada dolaşıyorum, donma ısınma v.s. yapmasın yeter bana. Birde sanırım 3 güncelleme alacak android 14e kadar. Buda bi kriter benim için.
Kargoya verilince samsung shop'da kargoya verildi yazıyor mu, yoksa sadece telefona mesaj mı geliyor? Bir de hangi kargoyla gönderiyorlar bilginiz var mı?
-
Bu telefonun stoklara gelecegi yok. Ben S20 niyetlendim. Tek cekindigim nokta samsungun kendi islemcisini kullanmasi
Şu an her yerde stokta biraz incelerseniz görürsünüz
-
quote:
Orijinalden alıntı: mucahitk0606Şu an her yerde stokta biraz incelerseniz görürsünüz
Biraz inceledim de 4000 tl inmesini beklemek zaman alacak. Abudik kubidik saticilardanda almak istemiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X