Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 mi? LG G7 thinq mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Orta-üst segment telefonlardan,
    Bu iki telefon arasında kaldım. İki telefonu da uzun süredir araştırıyorum. Fiyatlar Hepsiburadada A50 2360 TL, LG G7 thinQ 2800 TL civarına düşmüş. Bugün birini satın almayı düşünüyorum.

Araştırmalarıma göre;
    Galaxy A50 nin daha düşük fiyatı, yüksek kapasiteli bataryası ve 6gb ram özellikleri öne çıkıyor. Fakat kamerası çok methedilmiyor dezavantaj olabilir.
    LG G7 thinQ nun ise hızlı işlemcisi, kamerası, IP68 özellikleri öne çıkıyor. Fakat 4gb ram ve düşük bataryası dezavantajı gibi duruyor.

Ben Günlük kullanımda:
    Pubg, fortnite gibi ağır oyunlar oynamıyorum. Alacağım telefonun kamerasının iyi olmasını istiyorum. Chrome, youtube başta olmak üzere, sosyal medya app'leri yoğun olarak kullanıyorum. Bu açıdan telefonun hızlı olmasını istiyorum. Exynos 9610/6GB ram vs Snapdragon 845/4 GB ram ? Hangi set hız açısından daha uzun ömürlü olur. Aldığım telefonu en az 2-3 sene hız açısından sıkıntı yaşamadan kullanmak isterim.
    Batarya dayanımı, bu günlük kullanımlardan sonra uyumadan şarja takana kadar yetmeli yani en az 1 gün boyunca batarya yetmeli.

Konu hakkında görüş ve yardımlarınızı bekliyorum.
    Teşekkürler.

• Arkadaşımda A50 var gelip gittikçe kullanıyorum.
    Geçen hafta Bittibitiyor adlı satıcıdan G7 aldım cihaz elime ulaştı 2 gün kullandıktan sonra KVK sitesinden garantisini sorgulattim.
    Fatura tarihi 08.04.2019 olan cihazın garanti bitiş tarihi 31.10.2020 olarak gözüküyor.
    Hemen iade ettim. O satıcıya artık güvenmiyorum.
    Gelirsek kiyaslamaya G7 4 GB ram i ile tam anlamıyla snap845 e yakışmayacak bir performans sergiliyor.
    Önceki telefonum Oneplus 6T idi onun etkisi olabilir mi dedim.
    A50 denk geldi a50 daha seri bir cihaz ve arkadan uygulama çağırırken teklemiyor.
    G7 nin hoparlör ses seviyesi ise şu ana kadar duyduğum en yüksek ses diyebilirim lakin sert bir zemine koyduğuzda, koymadığınızda ise elde titreyerek rahatsız edici geldi.
    G7 nin Kulaklık çıkışı muazzam.
    A50 ortalama bir hoparlöre sahip ve kulaklık çıkışı orta üst diyebilirim.
    Ve batarya A50 tek atar diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkcell bayisindeyim, o paraya mate 20 lite al, pilde kamerada tatmin eder. Ama benim kendi tercihim xaomi mi 8 çok memnunum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nereden temin edeceğiniz ve kronik sorunları olup olmadığı marka geçmişi vb. etkenlere takilmadan; kağıt üstünde ki özelliklerini kıyaslayarak iki cihaz arasından kesinlikle LG G7 Thinq çok daha üstün durumdadır. Ancak o fiyat bandında Xiaomi Mi 8 veya Asus Zenfone 5Z araştırın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone X mi Huawei P20 Pro mu ?
    7 yıl önce açıldı
    Samsung Galaxy S10 Garantili
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.