Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (465. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.566
Cevap
93
Favori
1.048.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 463464465466467
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben de güncellemeyi yaptım ancak güncelleme bittikten sonra hard reset mi yoksa fabrika ayarlarına dönme işlemini mi önerirsiniz? Hangisini yapsam daha iyi olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Formatlamadan güncelleme yapanlar varmı? İlla format atıpmı güncelleme yapmak daha saglıklı ? cevaplarınızı bekliyorum
  • PaNoZ kullanıcısına yanıt
    Güncellemeden sonra format ile daha stabil ve oturmuş bir başlangıç yapabilirsiniz. Atılması daha iyi olur yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

Formatlamadan güncelleme yapanlar varmı? İlla format atıpmı güncelleme yapmak daha saglıklı ? cevaplarınızı bekliyorum
    Bilgisayarım yanımda olmadığı için yedekleme yapamıyorum. Önceden de yapmamıştım. Şu an üst bildirim çubuğunu çekerken veya ekran geçişlerinde bariz bir fps düşüşü var önceki güncellemelerde de böyle olup geçiyordu.

Yeni tuş tasarımı mükemmel olmuş kesinlikle daha pratik. Üst bildirim çubuğuna müzik ve videolarda ilerleme çubuğu gelmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an hala güncelleme yapıp yapmama arasındayım güncelleme yapan arkadaşlar son durum nedir bi sıkıntı var mı format atmak istemiyorum direk güncelleyip kullanmayı düşünüyorum.
  • Hard reset nasıl atılıyor bide atınca veriler gidiyor mu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Saçma sapan basit bir oyunda dahi inanılmaz kastı az önce. Biraz daha gözlemleyip format atacağım sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbetfurzey

Bu hata genelde önceki sürümün tam silinmemesinden olur. Vancedi tam olarak önceden sildiniz mi? Eğer vanced kurulamıyor ise Android 10a geçmem android o android yapan vanced uygulaması :)
    Vanced çalışıyor bende sıkıntısız. Eski sürümden kalan duruyor.

• Valla formatı çakıp bende format sonrası güncelleme yapacağım anlatılanlara göre pek bişeyede yokmuş güncellemede
  • bişey B kullanıcısına yanıt
    Sen hard reset yapıp vancedi indirdiniz yoksa daha önceden yüklümüydü ben sundan bahsediyorum vanced yüklüysen açılıyor zaten fakat ben cihaza hard reset yapytım sonra vancedi indirirken hep hata vermeye calıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baldbani -- 9 Nisan 2020; 18:14:47 >
  • smart switchle yedek alınca uygulamaları da yedekliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baldbani

Sen hard reset yapıp vancedi indirdiniz yoksa daha önceden yüklümüydü ben sundan bahsediyorum vanced yüklüysen açılıyor zaten fakat ben cihaza hard reset yapytım sonra vancedi indirirken hep hata vermeye calıştı
    orasını bilmiyorum reset atmadım ben.
  • Call of duty giremiyorum bu hatayi veriyor nasil çözerim bilen var mi
    Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

• Arvelo kullanıcısına yanıt
    Sil tekrar dene yapabilirsen adınıda söyle birlikte oynayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Shade.Anqer

Şu an hala güncelleme yapıp yapmama arasındayım güncelleme yapan arkadaşlar son durum nedir bi sıkıntı var mı format atmak istemiyorum direk güncelleyip kullanmayı düşünüyorum.
    Telefonu alalı 7 ay oldu bir defa bile format atmadım. Her güncelleme sonrası bir iki gün takılma oluyor sonra düzeliyor. Format şart değil ama geçmeyen takılma donma ısınma olursa şart elbette.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baldbani

Sil tekrar dene yapabilirsen adınıda söyle birlikte oynayalım
    sadece bunda değil diğer oyunlarda da var, pubg ye de girmiyor, onda bu hatayı vermiyor ama açılış ekranında kalıyor
    Hard reset attın mı ben reset attıktan sonra bir sıkıntı yaşamadım

• atmadım hocam bir sürü fotoğraf, spotifydan müzik , uygulama , uygulama ayarları , bi ton özelleştirme , ayar vs var ,format atarsam hepsini geriye kurmam çok zor olacak
  • Arkadaşlar böyle büyük güncellemeler sonrası nda, güncellemeyi yaptıktan sonra temiz kurulum şart

Samsung un yedekleme şeyi vardı ben reset attıktan sonra otomatik yütklemeye çalıştı ben durdurdum çünkü çok boş uygulamalar Falan vardı bu sabah hard reset yaptım cihaz rahatladı

• 
Sayfa: önceki 463464465466467
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.