Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (410. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.565
Cevap
93
Favori
1.039.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 408409410411412
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: newrophat

konudaki mesajların yüzde 99'u yazılım geldi mi gelecek mi android 10 niye verilmiyor ne zaman verilecek yada a50 alınır mı, tavsiye eder misiniz, kronik sorunu var mı ?

400 küsür sayfalık konuya gelip hala bu telefon alınır mı diyen 3 sayfa geriyi okumaktan aciz tiplere cevap vermek bile zaman kaybıdır ama başka bir sorun daha var ;

bin kere yazıldı paylaşıldı a50 için android 10 nisanda verilecek diye, hala ne zaman verilecek niye verilmeyecek diye çocuk gibi sızlanıyorsunuz, telefonunda sorun mu var yada android 10 gelince uzaya mı çıkacak bu cihaz, 3 ay daha bekleyin işte çatladınız mı arkadaş ne bu sabırsızlık, şu android 10 ile akalalı yapılan boş muhabbetler yüzünden belkide bir sürü insana faydalı olacak mesaj arada kaynayıp gidiyor, bunu anlamamak bu kadar zor mu ?
    aynen katılıyorum hocam. ben aynısını yazacaktım da yazmadım. bir arkadaş var her gün güncellemeyi soruyor. bu forumda yapılmıyor ki güncelleme, geldiğinde göreceğiz işte. 5 ay geç gelse ne olur, hayatımız değişmeyecek güncellemeyle. ben beklemiyorum bile, eskiden heyecanlanırdım android güncellemesinde, artık o kadar büyük güncellemeler gelmiyor bile. gelse de buranın yapabileceği bir şey yok sonuç olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

konudaki mesajların yüzde 99'u yazılım geldi mi gelecek mi android 10 niye verilmiyor ne zaman verilecek yada a50 alınır mı, tavsiye eder misiniz, kronik sorunu var mı ?

400 küsür sayfalık konuya gelip hala bu telefon alınır mı diyen 3 sayfa geriyi okumaktan aciz tiplere cevap vermek bile zaman kaybıdır ama başka bir sorun daha var ;

bin kere yazıldı paylaşıldı a50 için android 10 nisanda verilecek diye, hala ne zaman verilecek niye verilmeyecek diye çocuk gibi sızlanıyorsunuz, telefonunda sorun mu var yada android 10 gelince uzaya mı çıkacak bu cihaz, 3 ay daha bekleyin işte çatladınız mı arkadaş ne bu sabırsızlık, şu android 10 ile akalalı yapılan boş muhabbetler yüzünden belkide bir sürü insana faydalı olacak mesaj arada kaynayıp gidiyor, bunu anlamamak bu kadar zor mu ?
    zaten gelincede pişmanlık olacak pil performansı berbat şuraaı kötü buraaı kötü vay samsung şöyle firma vs.vs

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Artik guncellemelerden bahsetmek yerine teledonun sorunlarina nasil duzeltilecegine vb. Seylerle ilgili konussak daha iyi her gun bunlari gormekten biktik!

• a50'den önceki telefonum zenfone 2'yi ilk çıktığında almıştım, android 5 ile gelmişti asus zaten mobilde yazılım konusunda en kötü firmadır bence buna rağmen telefon hala canavar gibi çalışıyor. neyse android 6 yayınlandığında telefona hemen vermediler millet ortalığı yıktı asusta aceleyle asus.destek üzerinden android 6 yayınladı, telefona ilk android yükleyenlerin hepsi (bende dahil) geri android 5'e dönmek için kırk takla attık, batarya performansı düştü ekranda sorunlar çıktı (ben değişim yaptırdım servisten) vs... sanırım 3-4 ay sonra stabil sürümünü verdilerde eh işte dedik, yinede asla kutudan çıktığı android 5 gibi olmadı telefon .

üst versiyonmuş yeni yazılımmış vs... herkes heyecanlanıyor ama telefon stabil çalıştığı sürece üstelik kronik bir sorunuda yokken bu kadar yaygara koparacak acele bir durum yok ortada, samsung tarafından yeni android sürümü belki daha düzgün verilmek isteniyordur belkide tamamen işgüzarlıklarından geç veriliyor bilemeyiz, en güzeli bekleyip görmek.

not ; hattı turkcelle taşıdım, telekomda kırk takla attığımız ve doğru düzgün çalışmayan volte wowifi vs... tek mesajla aktif hale geldi, bu arada telekomda telefonla konuşurken sesin düşüklüğünden şikayet edenler varsa sorun tamamen operatör kaynaklıymış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• newrophat kullanıcısına yanıt
    Ben de bir kac ay once bahsettim bir sebebi vardir samsungun belki one ui 2ozelliklerinin hepsini ekleyeceklerdir veya optimize ediliyordur. bazilari m20 ve a30 a erken verilmesine karsi elestiride bulundu fakat m20 deki guncellemede one ui 2 nin tum ozellikleri yok s10 da ki bazi ozellikler yok hindularin videolarini izlemistim nasil olsa a50 Iphone Xr,A10un arkasindan 3. Sirada 2019 un en cok satan telefonlarindan bunun icin aceleye gerek yok su an bile cok stabil bu stabilligi ozleyebiliriz ilerki zamanlarda.

• Parmak izi okuyucu okumuyor hala sıkıntı yaşıyorum.

• Telefonu alalı 5 ay kadar oldu, şu zamana kadar bir sorunla karşılaşmadım ama 1 haftadır şarj konusunda sıkıntı yaşıyorum. 2 gecedir telefonu şarja takıp sabah baktığımda sarjın %93 de olduğunu ve telefonun şarj olmadığını görüyorum. Var mı bilgisi olan?

• ozzov19 O kullanıcısına yanıt
    Batarya ile ilgili bi program var mı telefonunda yani batarya programı accu battery battery doctor vs..

• atila-35 kullanıcısına yanıt
    Ben herhangi bir program kullanmıyorum

• my precious M kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de vardı ama bende accu battery programı vardı yüze 90 da kalıyordu programı silince düzeldi ondan sordum batarya programı kullanıyor musun diye

Herhangi bir program yok. Root Rom yok şarjı da düzenli ediyorum. Sarjdayken falan oynamıyorum.

Yapabileceğin en kolay şey atka planda çalışn uygulamarı kapatmak sarjın daha iyi gitmesinde etkili olacaktır

Anladım. Program yok duruk yere böyle yapmaya başladı. Telefon kapalıydı ekrana bastım sarı ünlem işareti vardı açtım %93. Bir ara açıkken de aynı şekilde %93 de kaldı. Hızlı şarj kapalıydı ikisinde de bakalım açıkken deneyeceğim.

Bunu devamlı yapıyorsa servise ver bence bi kontrol etsinler şarj aletini de bi kontrol et farklı bi şarj aleti ile denedin mi bilmiyorum ama denemediysen bi dene

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzov19

Anladım. Program yok duruk yere böyle yapmaya başladı. Telefon kapalıydı ekrana bastım sarı ünlem işareti vardı açtım %93. Bir ara açıkken de aynı şekilde %93 de kaldı. Hızlı şarj kapalıydı ikisinde de bakalım açıkken deneyeceğim.
    Yazılımsal da olabilir anakart ile de alakalı olabilir hocam servise verin mutlaka.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Yazılımsal da olabilir anakart ile de alakalı olabilir hocam servise verin mutlaka.

Alıntıları Göster
    Büyük ihtimal yazılımsal. Şarjı sıfırlayıp birdaha şarj edicem. %93 de kalırsa çıkarıp takınca yine şarj olmaya devam ediyor o şekilde %100 yapıp şarjı bitireceğim. Bir sonraki şarjda düzelen birşey yoksa yedekleyin hard reset atarım. Düzelmezse güncellemeyi bekler ondan olmazsa garanti yolu gözükür :D

Aynı sorun j7 prime kullanırken benimde başıma gelmişti
    Telefon kapalı veya açık fark etmiyor %92 veya %90 3'te takılıyor du
    Ama her zaman yapmıyordu 10 defa şarj etme de 5-6 defa yapıyordu
    güncelleme bekledim güncelleme geldi sorun çözülmedi format attım sorun çözülmedi garantiye yolladım
    İlkinde bir sorun yok denildi geri gönderildi
    Sonra bir daha yolladım ücretsiz pil değişimi yapıldı ve sorun çözüldü

• quote:

Orijinalden alıntı: receep 32

Aynı sorun j7 prime kullanırken benimde başıma gelmişti
    Telefon kapalı veya açık fark etmiyor %92 veya %90 3'te takılıyor du
    Ama her zaman yapmıyordu 10 defa şarj etme de 5-6 defa yapıyordu
    güncelleme bekledim güncelleme geldi sorun çözülmedi format attım sorun çözülmedi garantiye yolladım
    İlkinde bir sorun yok denildi geri gönderildi
    Sonra bir daha yolladım ücretsiz pil değişimi yapıldı ve sorun çözüldü
    Bakalım devam ederse bende gönderecem.

• Arkadaşlar Aralık ve Ocak güvenlik güncelleştirmesi sonrası telefonum öncesi gibi olan akıcılığını kaybetti. Böyle hafif kasmalar seziyorum. Galeri giriyorsunuz logo biraz bekleyince gidiyor. Fotolar geç geliyor. Programlar hemen açılmaz oldu. Şarj olarak daha emin değilim. Sorunsuz okuyan parmak izim okumaz oldu. Yeniden tanıtma yaparken işi zorlastirmislar eskisi gibi okumuyor ust üste okumazsa da işlemi iptal ediyor. Hasbelkader okutursanız da kilidi yine açamıyorsunuz. Kısacası güncelleştirme memnun kalmadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 408409410411412
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.