Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (379. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.566
Cevap
93
Favori
1.046.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gittiği yere kadar kullan, arada çarşıda dolaşırken telefoncudan bakarsın ekrana tam oturduğunu düşünürsen taktırırsın. Ben iki üç kere ekran koruyucu değiştirdim hepsi başka yerden yemin ederim hepsi farklı farklı. Bi ekrana oturan lazım, bi de düzgün yapıştıran. Kamera mesafesini kenarları iyi ayarlamak lazım ışık kaçıyor boşluktan sinir oluyorum :D
  • Android sistemi niye bu kadar fazla kullanıyor anlayamadım bi türlü

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nimotech -- 5 Ocak 2020; 0:49:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nimotech

Android sistemi niye bu kadar fazla kullanıyor anlayamadım bi türlü

Bende de aynı hocam son güncellemeden sonra böyle oldu. Pili yemiyor sadece görünürde orda var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: i_ışık

Kameradan gelir o ses. Kamerayı açıp öyle bırak o ses gelmese kameradandır. Optiği ileri geri gelince gelir o ses. Elinde de salla yine o ses gelir. Sorun değil bu. Bütün telefonlarda oluyor bu. Bende s6 var onda da var bu ses
    amma sallamışsın. s6da ois olduğu için o ses geliyor. bu bahsedilen o ses değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Evet bende de oyle

• Herkese iyi forumlar arkadaşlar.Samsung a50 almaya karar vermiş durumdayım,pek oyun oynamıyorum ama sosyal medyada takılırım genelde.Ortalama bir fotoğraf ve 6 saat civarı ekran süresi yeterli bana.Memnun olmadığınız bir kronik sorunu var mı? Şuanki telefonum a5 2016da soğuk havalarda ekran kapanma olayı beni bezdirdi
  • ygtgngr16 Y kullanıcısına yanıt
    Kamera kötü dokunmatik çok hassas değil zerre kasma yapmaz ama telefon 6gb ram ve islemci çok iyi

• vurucumuhammet V kullanıcısına yanıt
    Güncelleme sonrası kamera toparlandı gibi bilgiler okumuştum ama doğruluk payı yok mu?
    Çok değişen bir şey yok ayrıca parmak izi de hâlâ yeteri kadar iyi değil

• vurucumuhammet V kullanıcısına yanıt
    Aldığınız için pişman mısınız? Çok pahalı bir ürün olmadığı için yüksek beklentilerde değilim ama yinede sokaktan toplanmıyor bu paralar
  • Ben pişmanım yüz tanıma ve parmak izi çok kötü fotoğraflarda düşük ışıkta berbat ben alırken secenek yoktu en mantıklı tercih buydu mecburiyetten aldım şuan olsa direk note8 pro alırdım

• Telefonum yavaş şarj olmaya başladi arkadaslar neden olabilir? Aksesuarlarin hepsi kutudan cikan orijinal aksesuarlar. Baska orijinal Samsung adaptoruyle de denedim sonuç ayni. Şimdi yine denedim 40 dk'lik şarjda %83'ten %88'e geldi telefon.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    M30s alın her yönüyle daha iyi bir telefon. Ekran altı parmak izi okuyucu verimli çalışmıyor gecikmeli ve her zaman algılamıyor. Kamera eh.
    Ben alırken m30s daha yoktu ama o yüzden pişman değilim. Ama m30s yerine tercih etseydim pişman olurdum.

• Avengers.90 kullanıcısına yanıt
    M20 ye

• Hocam haklı olabilirsiniz ama onunda ram düşük geldi yoksa batarya boyutu gayet iyi

4 gb ram az değil emin olun. Zaten ram farkını göz önünde bulundurarak m30s dedim. Performans farkı yok telefonlar arasında hatta m30s önde genel olarak. Gsmarena incelemesinde ayrıntılı performans karşılaştırması da var.

• android ram canavarıdır bence pilden önce ram boyutu önemli

Evet memlekete gittiğimde redmi note 8e geçmeyi düşünüyorum

• Telefon kullanilmiyorken yeni guncelleme sonrası sanki sarji biraz fazla gidiyor gibi, baska farkeden oldu mu, emin degilim ama.

Kamera gercekten dusuk isikta cok kotu, parmak izi yavas ama geri kalan her sey bence cok iyi. Dusuk isikta cogu kamera kotudur zaten, benim kamerayla bir isim yok açıkçası.

• 
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.