Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (352. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.565
Cevap
93
Favori
1.040.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 350351352353354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Link verir misin? Resim bulanık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avengers.90 kullanıcısına yanıt
    https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a50/firmware/SM-A505F/TUR/

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dark modda sıkıntı var. Umarim ui2 de duzelttik dedikleri sey budur.
    Parlaklik en kisik haric karanlik modda .karanlık yer olan yerler asljnda simsiyah degil, panel çalışmaya devam ediyor
    Bildirim panelini ss alin zoom yapin anlasiliyor keza gozle de anlasiliyoe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arvelo -- 17 Aralık 2019; 2:40:46 >
  • Arkadaşlar hindistan romuna güncelleme geldi Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_love -- 17 Aralık 2019; 8:21:32 >
  • alper_love kullanıcısına yanıt
    kamera ile ilgili geliştirme var mı kontrol eder misin? Bir de genel olarak nasıl oldu telefon?

• Arkadaşlar merhaba.Galaxy a50 de wifi bağlantısını kesince telefon 4.5g ile internete girmiyor.İkonda sanki bağlantı varmış gibi görünüyor ama telefon internete girmiyor.Telefonda önce 2g bağlantısına geçip sonra 4.5g ye geri alınca internete girilebiliyor.Önceden vodafonedayken böyle bir sorun yoktu.Turkcel rahat tarifesinde bu sorunu yaşamaya başladım.Sorun neden olabilir çözümü var mı.Fabrika ayarlarına vs döndürdüm düzelmedi.Tr romundayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kuzumuz

kamera ile ilgili geliştirme var mı kontrol eder misin? Bir de genel olarak nasıl oldu telefon?
    Hocam ben fark göremedim pekte anlamam o işlerden geröi anlayan arkadaşlar yorumlarsa daha doğru olur ama bir tık hızlanma var gibi ama sanki sarj hızlı bitiyor gibi cihazda ama yinede takip edip yorumlamak daha mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_love -- 17 Aralık 2019; 10:56:38 >
  • Arkadaşlar telefonun çekim gücü düşük mü yoksa benim telefonda bir problem mi var?

• quote:

Orijinalden alıntı: Okan9455

Arkadaşlar merhaba.Galaxy a50 de wifi bağlantısını kesince telefon 4.5g ile internete girmiyor.İkonda sanki bağlantı varmış gibi görünüyor ama telefon internete girmiyor.Telefonda önce 2g bağlantısına geçip sonra 4.5g ye geri alınca internete girilebiliyor.Önceden vodafonedayken böyle bir sorun yoktu.Turkcel rahat tarifesinde bu sorunu yaşamaya başladım.Sorun neden olabilir çözümü var mı.Fabrika ayarlarına vs döndürdüm düzelmedi.Tr romundayım.
    aynı sorun s10 formunda da konuşuluyor sorun bir tek Turkcell de oluyor uçak moduna alıp geri dönüncede düzeliyor yani sorun Turkcell de..
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

takipteyim hocam ... bizim bulunduğumuz grup bu listede fakat hiçbirine gelmemiş ama avrupa ülkelerinin hepsine aralık güncelemesi gelmiş .....

eşime A50 aldığım için konuyu takipteyim İsrail ve Irak a da Aralık güncellemesi gelmişti ama Hindistana gelen güncelleme daha yeni bir sürüm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERKAN BEY -- 17 Aralık 2019; 11:58:38 >

hocam parmak izinde düzelme olmuş mu, parmak izini tanımlarken yüzde 41 program atıyordu...

• hindistana geldiğine göre bu hafta içinde bize de kesin gelir....

• quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

hocam parmak izinde düzelme olmuş mu, parmak izini tanımlarken yüzde 41 program atıyordu...
    Hocam ben parmak izi kullanmıyırum ama geçem jafta denwdim bende hiç algılamadı şimdide böule yazıyor belliki bazı ayarları kapatmışıö heralde Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

700-mb bayağı büyük olmuş güncelleme.
    Gözle görülür fark hissettin mi?
    Bu guncellemeden sonra artik android 10 gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: SERKAN BEY

aynı sorun s10 formunda da konuşuluyor sorun bir tek Turkcell de oluyor uçak moduna alıp geri dönüncede düzeliyor yani sorun Turkcell de..

Alıntıları Göster
    Doğrudur hocam bende s9+ var babama a50 almıştım.S9+ dada turkcell var hiçbir sorun yaşamıyorum.Turkcell den ziyade bence a50 ve s10 un modem yazılımlarında sıkıntı vardır.

• İnşallah gelir.

• samsung türkiye pazarından çıkıyor..
    Hardware Plus - HWP
    Samsung Türkiye’den çekiliyor! (Telefonda) – VİDEO
    https://hwp.com.tr/samsung-turkiyeden-cekiliyor-video-125087

• 
Sayfa: önceki 350351352353354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.