Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.726
Cevap
53
Favori
304.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada ben cihazı 1299 tl ye aldım kırılmaz cam kılıf derken 1325 tl ye gelmiş oldu...Telefonun kasası çok sağlam şimdi ilk şarja taktım 12 saat beklesem mi yoksa dolunca çıkarsam mı ? batarya performansına iyi diyorlar normal kullanım ile 2 yoğun kullanımla 1 günü rahat çıkartıyormuş...
  • _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt
    S6 edgeme aldığım orjinal şeffaf kılıf sararmıştı bu da sararır.
  • Rehbere gir ardından ayarlar/kişiler/görüntülenecek kişilere gel tüm kişiler işaretini değiştir düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soner23

Rehbere gir ardından ayarlar/kişiler/görüntülenecek kişilere gel tüm kişiler işaretini değiştir düzelir.

çok teşekkür ederim hocam telefonun kutusunu dün açmıştım bugün kullanma imkanım buldum şarjı %100 e kadar doldurdum %98 e düştü sanki biraz hızlı düşüyor gibi geldi telefona bugün kılıf ekrana kırılmaz cam filmi taktırdım ama yanlar tam oturmuyor artık böyle kullanacağız benim ekran açıklığı dedim olay metal esnemesi için bırakılmış bir küçük paymış zaten belli olmuyor telefon hoşuma gitti özelilkle parmak okuyucusuna hasta oldum anında okuyor birde güncelleme aldı cihaz güncelledim tuş sesleri az çıkıyor gibi geldi var mı bir ayarı filan ?

• İlk kullanımda her telefonda şarj biraz çabuk biter. En geç 1 hafta içinde batarya kendine gelir ve şarj ömrü uzar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • görev yöneticisine nereden giriyoruz arkadaşlar A5 2016 siyah kullanıyorum telefon stabil memnunum hatta daha ilk şarjı olmasına rağmen geceden sabaha kadar %1 şarj harcamış 1300 tl lik fiyatına göre çok iyi diyebilirim...
  • Telefonun ekranının kenarları biraz kavisli mi? Yani ola ki ekran kırıldı yan sanayide yaptıramayız öyleyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: aliofage

Telefonun ekranının kenarları biraz kavisli mi? Yani ola ki ekran kırıldı yan sanayide yaptıramayız öyleyse.

evet hafif kavisli köşeler kırılmaz cam filmi taktırdım köşeler tam oturmadı aynı iphone ekranları gibi onlarda da vardı kavis...
  • A5'i ithalatçı garantili olarak almayı düşünüyorum. Normal TR versiyonu ile olan fark nedir? Sanırım 4G farkı var. Onun dışında gorilla glass ya da diğer özelliklerin hepsi aynı mıdır? Gold rengini tavsiye eder misiniz?
  • aliofage A kullanıcısına yanıt
    kesin alacak A serisine amiral gemileri kadar olmasada cömert davranıyor samsung.. geçen yılın cihazlarıda alacak
  • Tijani Babangida kullanıcısına yanıt
    İthalatçı garantilide Snapdragon 615 işlemci olabilir. Onun dışında bir fark varsa da ben bilmiyorum. Renk de kişiye göre değişir. Hangi rengini beğeniyorsanız onu alın.
  • _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt
    İnternette bazı modellerin kamera menüsünün aşağıdaki resimdeki gibi olduğunu söyleyenler var. Acaba bunlar sahte telefon mudur replika? Veya paralel ithalat ve TR sürümündeki farklılıklardan biri mi acaba?

http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2086/3327/original.jpg?w=800&h
  • Arkadaşlar bizim telefonda video da slow motion özellik var mı? ben ayarlarda bulamadım yabancı sitelerde özelliklerde slow motion özelliği olduğu yazıyor
  • Adam bizim telefona resmen çin işkencesi yapmış samsung iyi iş çıkartmış bu telefonda

• Çift tıklamayla ekran açma-kapama var mı?
  • Telefonu teknosada ve arkadaş yeni almış onun elinden alıp uzun inceledim kalite hissini elinize aldığınızdan itibaren yaşıyorsunuz kameralarda gayet başarılı.. Amiral gemisi havası var cihazda.. Kullanırkende gayet seriydi takılma donma yaşamadım kamerayı açarken bile hızlıydı.. Tasarım olarak ve kavrama olarak çok hoşuma gitti.. Birazda iphone tutuş hissi veriyor.. Alttaki hoparlör detayı çok güzel.. Ben beğendim cihazı.. Siyah rengi ve kenarları uzay grisi olan model gerçekten hoş ama gold renkte hoşuma gitti..kısacası telefon güzel.. Alıp 3-4 sene götürecek bi cihaz.. Hatta a3 te bile aklım kaldı o bile olabilir..

• Telefonda TV ye aktarmak için screen morning göremedim. Tv aktarma olayı yok sanırım. YouTube değilde direkt telefonü bağlama olayı yok sanırım

• Vodafonun 14 şubat sevgililer günü kampanyasını tam çözebilen var mı? A5 alana diğer A5 baya indirimli oluyor gibi durumlar var tabi 24 ay kalma sözü ile?
  • bex0ve kullanıcısına yanıt
    Ne indirimi baya bildirim var. Hesapla bakim kaça geliyor

• Arkadaşlar telefonunda tuş problemi olan var mı bunun gibi.
    Siyah renk serinin hepsinde mi bu problem var ??
    Telefonu satın alan arkadaşlar kontrol edebilirmi rengiyle beraber cevaplarsa belirlemiş oluruz.
    https://www.youtube.com/watch?v=Mji3nDJ5jEo
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.