Şimdi Ara

Samsung Galaxy A30 [ANA KONU] (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.314
Cevap
19
Favori
128.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncellemeden sonra ne gibi değişiklikler olmuş fark eden var mı, şu anda bir takılma vesaire var mı güncelleme yapalım mı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güncelleme yapabilirsiniz sorun yok. Piliniz dolu olsun ve önemli dosyalarınızı yedekleyin her ihtimala karşı
  • Güncelleyen arkadaşlar pil kullanımında ekran sürenizde farklılık oldu mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • crista galli C kullanıcısına yanıt
    Bence pilde iyileşme olmuş gibi geliyor.

• Bu yüklü gelen oyun neyin nesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon kasıyor sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel olarak güncellemeden memnun musunuz? Fark ettiğiniz sıkıntılar var mı?

• Ben memnunum. Şu yeni tuş sistemi alışınca oldukça pratik. Ayrıca uygulama izinlerine detaylı müdahale edebiliyoruz. Şarj esnasında ekran kapalıykende şarj durumunu görmek güzel bir detay.

• İyi günler arkadaşlar.Telefonumun güncelleme bölümünü açtığımda şöyle bir uyarı ile karşılaşıyorum MEVCUT YAZILIM SÜRÜMÜNÜZ DESTEKLENMİYOR.BİR SERVİS MERKEZİNİ ZİYARET EDİN.Acaba neden olabilir.
  • tahiroguz T kullanıcısına yanıt
    Ekran görüntüsü olsaydı keşke

• quote:

Orijinalden alıntı: byJuck

Ekran görüntüsü olsaydı keşke
    Samsung Galaxy A30 [ANA KONU]

Umarım yükleme yapabilmişimdir.
    Oldu görünüyor fakat böyle bir hata hiç görmedim ilginç. Rom işleriyle falan uğraşmadın sanırım? Telefonu yeniden başlat veya hard reset dene istersen. wipe cache partition kısmını da temizle öyle geç temiz kuruluma. Hard reset nasıl yapılır youtube'ta var. Elimde kalır dersen servise yolla derim.

• byJuck kullanıcısına yanıt
    Şimdi yedek alıyorum. Birazdan güncellemeyi yükleyeceğim. Güncelledikten sonra wipe cache/factory reset yapacağım ayrıyeten wipe cache partition yapmama gerek var mı? Bunu yapmanın factory resetten farkı ne?

• quote:

Oldu görünüyor fakat böyle bir hata hiç görmedim ilginç. Rom işleriyle falan uğraşmadın sanırım? Telefonu yeniden başlat veya hard reset dene istersen. wipe cache partition kısmını da temizle öyle geç temiz kuruluma. Hard reset nasıl yapılır youtube'ta var. Elimde kalır dersen servise yolla derim.
    Herhangi bir şeyle uğraşmadım o kadar biligm ve tecrübemde yok bulunduğum ilde samsung un servisi var oraya giderim.Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • crista galli C kullanıcısına yanıt
    Hard reset yapıyorsan evet wipe yap tabi bir iki saniye sürüyor zaten. Geçmişteki çer çöpü temizliyor. Sonra diğeriyle bitir

Dediğim gibi reset atmak isterseniz fabrika ayarlarına döndürün ilk olarak. Yedek alın önemli dosyalarınızı, numaraları falan. Servise verecekseniz yine yedek almayı unutmayın. Telefonu sıfırlayın belki düzelir servise vermeye gerek kalmaz? Çözülmezse yine yazın bana

• quote:

Dediğim gibi reset atmak isterseniz fabrika ayarlarına döndürün ilk olarak. Yedek alın önemli dosyalarınızı, numaraları falan. Servise verecekseniz yine yedek almayı unutmayın. Telefonu sıfırlayın belki düzelir servise vermeye gerek kalmaz? Çözülmezse yine yazın bana
    Belirttiğiniz şekilde fabrika ayarlarına döndürerek sorunu çözdüm.Son güncellemeyi kendisi yükledi.Çok teşekkür ederim.
    Servisten kurtuldunuz sevindim. Önemli değil :)

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.