Şimdi Ara

_____SAMSUNG G810 -- ANA BAŞLIK (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.256
Cevap
5
Favori
196.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala arada arada çıkarıp W710i'mi kullanıyorum biliyomusun ? (teknoloji den gına geldiği zaman)
  • Arkadaşlar,

Bu "etkin bekleme" bir facia yahu ?! Onu kaldırdım da şimdi 3 günlük falan şarjın tadını çıkarabiliyorum ancak :)
    Hem de müziğiyle, fotoğrafıyla, internetiyle !

Bilgilerinize...
  • birde telefonda fısıltı diye bi seçenek var kouşurken çıkıyor galiba konuşurken mikrofon hassasiyetini artırıyor bazı uygulamar yüklemey çalıştıgımızda tarihi geriye veya ileriye almamız gerekiyor *.sis uzantılıarın bazıları oluyor bazıları olmuyor herşeye ragmen kullanımı güzel
  • Aranızda bir günden fazla şarjı giden var mı ?!?

Bu ne yaa? yine kandırdı beni..oyuncak mı yaptınız telefon mu ?
    Ne yüklü olursa olsun, hangi işletim sistemini kullanıyorsa kullansın..böyl saçma sapan bir ŞARJ olamaz

3-5 günlüğüne büyük şehirler, otellere vesaireye değil de kampa gittim diyelim, nolucak ?!?!?
    Akü mü taşıycaz yanımızda ?!?!?

Hade yaa

Çok kötü çooooooookkkkkk

• quote:

Orjinalden alıntı: Chandler B.

Aranızda bir günden fazla şarjı giden var mı ?!?

Bu ne yaa? yine kandırdı beni..oyuncak mı yaptınız telefon mu ?
    Ne yüklü olursa olsun, hangi işletim sistemini kullanıyorsa kullansın..böyl saçma sapan bir ŞARJ olamaz

3-5 günlüğüne büyük şehirler, otellere vesaireye değil de kampa gittim diyelim, nolucak ?!?!?
    Akü mü taşıycaz yanımızda ?!?!?

Hade yaa

Çok kötü çooooooookkkkkk

eger telefondan çok wifiye giriyorsanız jarz çok fazla dayanmayacaktır normal kullanım

bekleme süresindede süre kısa ise servise vermeni tavsiye ederim

• wifi wireless gps bluetooth +video çekim kapalı olnca güzel yoksa şarj az gidiyor
  • @farukk

hala test ediyorum bakalım.Bugün iki kere oğlumu aradım iki kere de mailbox'uma baktım.
    Hayır ben 3 güne razıyım da...zaten kutudan "kullanıcı rehberi" çıkmadığı gibi "user manuel" falan
    da çıkmadı :( Gerçi Hespiburada.com'dan herhangibir enayilik beklemem ama..olur mu olur
    Weblebi'den sonra herşeye tereddütle yaklaşır oldum artık !!!

Memlekete bak ya..çık..çık..çık
  • Arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum: Bilgisayar a Samsung PC Studio yazılımı kurduğumda, Bu telefonu kablosu ile bağladığımda, bilgisayda bir mesajı yazıp telefona aktarıp ordan istediğim kişiye gönderebilir miyim.. ?

Samsung PC Studio yazılımı
     _____SAMSUNG G810  --  ANA BAŞLIK
  • Ben N95 ile SAMSUNG G810 arasında kaarsız kaldım.Samsunda sanırım bu mesaidan önce yazdığım(sorduğum) bir özellik var.Samsung 95 e göre biraz ucuz,ama bu samsug u alırsam başıma ne geleceğini çok iyi biliyorum. Çünkü bundan önce kullandığım iki tel de samsung idi.ve ikiside garanti süresini 15 gün geçtikten sonra arıza yaptı biri ekranı tamamen gitti. şimdiki P850 de biri beni aradığında ulaşılamıyor diyor ve mesajlar hep eksik geliyor.garanti süresi ni 7 gün geçti.. ve samsung kullanan arkadaşlarımın çoğu de hep serviste.. ama bana foto kalitesi, N95 ten biraz ucuz oluşu cazip geliyor.. Çok kararsızım..
    -Acaba N95 lerde de sıksık servise gitme sorunu oluyormu biliyor musunuz..
    - Yukarda belirttiğim özelliği N95 te de kullanabilir miyim..
    - Hem foruma kimse yazmamış; şimdiki samsung P850 de çektiğim bir resmi MMS ilegönderemiyorum. boyutu büyük diye uyarıyor.N95 te ve G810 da öyle mi acaba.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laruz -- 18 Eylül 2008; 4:06:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: laruz

Ben N95 ile SAMSUNG G810 arasında kaarsız kaldım.Samsunda sanırım bu mesaidan önce yazdığım(sorduğum) bir özellik var.Samsung 95 e göre biraz ucuz,ama bu samsug u alırsam başıma ne geleceğini çok iyi biliyorum. Çünkü bundan önce kullandığım iki tel de samsung idi.ve ikiside garanti süresini 15 gün geçtikten sonra arıza yaptı biri ekranı tamamen gitti. şimdiki P850 de biri beni aradığında ulaşılamıyor diyor ve mesajlar hep eksik geliyor.garanti süresi ni 7 gün geçti.. ve samsung kullanan arkadaşlarımın çoğu de hep serviste.. ama bana foto kalitesi, N95 ten biraz ucuz oluşu cazip geliyor.. Çok kararsızım..
    - Yukarda belirttiğim özelliği N95 te de kullanabilir miyim..
    - Hem foruma kimse yazmamış; şimdiki samsung P850 de çektiğim bir resmi MMS ilegönderemiyorum. boyutu büyük diye uyarıyor.N95 te ve G810 da öyle mi acaba.?

artık yeni modellerde resmi boyutlandırma seçeneği var g 810 modelinden çok ınova 8510 na bakmanı tavsiye ederim

laruz

evet pcden mesaj yazıp pc den gönderebilirsin bu programla

• Ben N95 ile SAMSUNG G810 arasında kaarsız kaldım.Samsunda sanırım bu mesaidan önce yazdığım(sorduğum) bir özellik var.Samsung 95 e göre biraz ucuz,ama bu samsug u alırsam başıma ne geleceğini çok iyi biliyorum. Çünkü bundan önce kullandığım iki tel de samsung idi.ve ikiside garanti süresini 15 gün geçtikten sonra arıza yaptı biri ekranı tamamen gitti. şimdiki P850 de biri beni aradığında ulaşılamıyor diyor ve mesajlar hep eksik geliyor.garanti süresi ni 7 gün geçti.. ve samsung kullanan arkadaşlarımın çoğu de hep serviste.. ama bana foto kalitesi, N95 ten biraz ucuz oluşu cazip geliyor.. Çok kararsızım..
    - Yada G810 a altarnatif foto kalitesi buna çok yakın ekranı 2,2" olsa da olur) samsung modeli biliyor musunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chandler B.

@farukk

kutudan "kullanıcı rehberi" çıkmadığı gibi "user manuel" falan
    da çıkmadı

Benimkinin kutusundan da kullanım kılavuzu çıkmadı. Hızlı Başlanıç (Türkçe ve İngilizce olarak 2 ince kitap çıktı. Samsung'a telefonla sordum. Kutu içeriğinin sorumluluğu distribütor firmaya aitmiş, Telpa'ya sorun dediler. Telpa'ya sordum, Kullanıcı Kılavuzunu Türkçe PDF olarak mail adresime gönderdiler.

Kutudan çıkan pilin 1200 mAh olması gerekir ama ben pilin üzerinde bunu doğrulayan bir yazı görmedim.
  • Telefon D900 den sonra kılıfı şart kılacak ebadda ama benim için çokta mühim değildi.

Bendede kullanım klavuzu çıkmadı + navigasyon programını aktive etmeden kullanmaya başlamıştım şimdi aktive edemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sungur 13

* 1200 mAh battery
    işte bu yaaa

• evet arkadaşlar,

demek ki bendeki de 1200 mah falan değil zaten üstünde yazısı da yok..tevekkeli 2 günde şarjı bitiyor.
    ee napcez şimdi ?

Onu da ayrı alıcaz zaar ?

Hay..albız alsın canını
  • quote:

Orjinalden alıntı: esmerce

navigasyon programını aktive etmeden kullanmaya başlamıştım şimdi aktive edemiyorum.

Programı kaldırıp tekrar kurmayı deneyin, belki o zaman active edebilirsiniz.

Bir uygulamayı kaldırma
    1. Bekleme modunda, [Menü] → Yükleme →
    Uyg. yön. seçeneğine basın.
    2. Bir uygulamaya gidin ve <Seçenek> →
    Kaldır'a basın.
    3. Onaylamak için <Evet>'e basın
  • arkadaslar selam ben g810 u rusyadan aldim acaba turkce menu yukleyebilirmiyim herkese selam
  • arkadaşlar geçen garmin gps programını denedim garmin alıcısı yok diyor makinada bizim g810larda gps alıcısı ne marka birde nokia n95 ve n82 de çalışan sports tracker isimli gps destek yazılımını sertifika yüzünden yükleyemedim çözümü olan varmı
  • ....
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.