selam.. ben şunu merak ediyorum baya gezindim internette ama bulamadım.. Türkçe kaynak yok.. Samsung F480 in grafik arayüzünü yeni çıkan Samsung modellerindeki TouchWiz grafik arayüzüne güncellemek istiyorum.. Böyle birşey mümkünmüdür? Sonuçta aynı dokunmatik teknolojisini kullanıyorlar ve yazılımları da aynı hemen hemen...
yeni satılan f480i menuleri farklı diye biliyorum, bence servise başvurun.
Samsung F480 kullanıyorum. Bugün bir arkadaşım Samsung f480i almış.. Arayüzü f480´e göre çok daha güzeldi. Sanki ilkinde acemilik 2. modelde ustalık göstermişler. Firmware update servisin işi olmalı samsung cihazları evde update etmek sakat iş.
bu telefonu sırf bu grafik arayüzü çok kötü olduğu için almamaya karar vermiştim.. fakat telefonu bursa da bi media markt mağazasında arayüzü değişmiş şekilde buldum.. ve ürünün modeli Samsung F480i Ice Silver idi.. yani bu modelin yeni sürümü olarak piyasaya çıkmış.. ama bu arayüz güncellemesi servis te de yapılıyor olmalı çünkü aynı telefon.. size internette bulduğum yeni arayüz resmini de paylaşayım.. aynen preston ve star daki gibi herşey :) telefon bu şekilde daha güzel olmuş.. aynen ben de kaçırmadım bulmuşken aldım :)
Arkadaslar sımdi samsung incirli den ciktm oradaki arkadas hemen teli guncelledi ama hikaye aynisini ben ewde yapmistm we 480i yazilimi yuklerse sorun cikarabilirmis yani yapcak bisi yok maalesef bulursamiz banada soleyin.
arkadaslar F480 ve F480i farkli telefonlar onun icin F480e yeni cikan F480i firmwareisini yukleyemezsiniz,cunku o baska digeri baska telefon.ben denedim ama olmadi...onun icin hic bu konuda umutlanmayin.....
yaselamlar,
benim sorunumu çözebilecek olan war mı?
şöyleki: hattım vodafone f480 kullanıcısıyım.. simkartım telsimdi vodafone yaptım, 3g görüntülü konuşmada problem yok ama teleondan hiç bir şekilde internete giremiyorum..
vodafone hattı olanlar ayrıntılı bir şekilde ayarları yazabilirler mi acaba?
tarayıcı - ayarlar - tarayıcı profillerinde yer alan bilgileri vs. ayarlar - şebeke ayarları - bağlantılar da hangisi seçili...
Dostum kontorun varsa vodafonu ara istersen onlar sana yardımcı olur:)) bu arada f480 almayın sakın guncellenmıyor, ve pek kullanıslı değil acıkcası yenı modellere gore. Samsung marka tel almayı dusunenlere 3gsi olmamasına rağmen corby i onerırım zaten 3g de hıkaye her yerde cekmıyotr. yanı hem fıyat acısından hemde kullanıs acısından corby en ideali haberınız olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: levis_mk
arkadaslar F480 ve F480i farkli telefonlar onun icin F480e yeni cikan F480i firmwareisini yukleyemezsiniz,cunku o baska digeri baska telefon.ben denedim ama olmadi...onun icin hic bu konuda umutlanmayin.....
telefona herhangi bir zarar geldimi deneme sonucunda ? sorun çıkarırsa acaba tekrar bootloader çalışırmı?bootloader modunda açılırsa geri döndürürüm ama ya açılmazsa ? yeni grafik arayüz benimde hoşuma gitti ama denemeye korkuyorum valla....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme