Şimdi Ara

SAMSUNG ES7000 SONY HX850 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
10.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • YAW KARDEŞ SEN BU TV Yİ 2.ELDE SATICAKMISIN SAMSUNG TV NİN PAZAR PAYI ÇOK OLABİLİR ÇOK SATINCA ÇOK İYİ ANLAMINA MI GELİYOR KALİTE YOK KALİTEYİ GEÇTİM GÖRÜNTÜ TARAMA HIZI VE GÖRÜNTÜ PERFORMANSI YOK BEN NE YAPAYIM ÇOK SATMIŞ AZ SATMIŞ BENİM İÇİN GÖRÜNTÜ PERFORMANSI HERZAMAN ÖCE GELİR DOĞALA YAKIN EN İYİ GÖRÜNTÜYÜDE SONY TV LER VERİR BU UZMANLAR TARAFINDANDA KANITLNAMŞTIR ÜSTELİK SAMSUNGUN TUVALET AYNA SINA BENZER ÇERÇEVESİNEMİ BAKIP ALDANAYIM
  • mercedes bmw audi gibi arabalar az satıyor ama şahin doğan clio gibi arabalar çok satıyor peynir ekmek gibi... verdiğim örneklerden bir yola çık bakalım ... çok satması en iyi anlamına mı geliyor bir düşün istersen elektronik dünyasıda böyledir işte (HALK TABİRİYLE ) ortalık malı samsungla sony asla boy ölçüşemez bunu marka fanatikliği olarak algılama en iyi hangisiyse ben onun yanındayım bu da benim sözüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuna günendi

mercedes bmw audi gibi arabalar az satıyor ama şahin doğan clio gibi arabalar çok satıyor peynir ekmek gibi... verdiğim örneklerden bir yola çık bakalım ... çok satması en iyi anlamına mı geliyor bir düşün istersen elektronik dünyasıda böyledir işte (HALK TABİRİYLE ) ortalık malı samsungla sony asla boy ölçüşemez bunu marka fanatikliği olarak algılama en iyi hangisiyse ben onun yanındayım bu da benim sözüm

Kargaya yavrusu Şahin gibi görünürmüş.

• insan tenine ve doğala en yakın görüntü SONY bravia tv lerdedir bu da gerçekten sony almak için en iyi neden dir sony dünyada blu ray ve 3d patentli ilk ve tek firmadır
  • KİPADA DA DÖKMÜŞLER SAMSUNGLARI SEPET ÜRÜNÜ GİBİ BİDE ÜSTÜNE PROMOSYON ÜRÜNÜ YAZMIŞLAR
  • NASIL İTALYA ALMAN YA OTOMOBİL KONUSUNDA KENDİNİ KANITLAMIŞSA JAPONYADA DÜNYANIN ELEKRONİK BEYNİDİR
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixt

insan tenine ve doğala en yakın görüntü SONY bravia tv lerdedir bu da gerçekten sony almak için en iyi neden dir sony dünyada blu ray ve 3d patentli ilk ve tek firmadır

Blu-ray Disc bir dünya standardı olarak kabul edildi. Japon teknolojisiyle Kore yarışamaz, bir çok kişi daha kimin teknoloji devi olduğunun farkında değil. Teknoloji devi olmak Samsung'a mı kalmış ? Adamların kendi yaptığı hiç bir şey yok. LED TV diye LCD TV yi satarak tüketiciyi yanıltan ve mahkemeye verilen yine Samsung! Çakma tablet ve çakma Iphone yapan ve ürünleri yasaklanan bunlar. Samsung daha bugüne kadar ses ve görüntü teknolojisine tek taş koymuş değil.

Samsung ve LG hakkında arasıra yazıyorum çünkü bir bildiğim var. Türkiyede milyonlarca insan Sony'yi yerden yere vursa kimin umurunda? Sony Eurasia Pazarlama 1 milyar avro ciro yapıyor. Müşterisi belli ve kim ne yazarsa yazsın vazgeçmeyecek insanlar var. Gerçeği biliyorsanız Samsung ve LG ile işiniz olmaz.

Sony, Sharp, Panasonic ve Toshiba gibi teknoloji devleri hayat kadar gerçek, insan gözünün görebildiği kadar zengin ve derin renkler sunan TV'ler üretme yolunda ilerlerken Samsung ve LG gibi firmalar çizgi film gibi gösteren TV'ler yapmaya devam ediyor. Samsung'un Tasarımı bir çok kişiye iyi geliyor, çünkü tasarımları görüntü kalitelerine göre daha iyi, sadece tasarıma para vermek yerine teknolojiye ve görüntü kalitesine para vermeyi tercih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Percipience -- 8 Şubat 2013; 1:29:37 >

• GÜNEY KORELİ KYMCO HYSONGYUNG LA JAPON HONDA YAMAHA GİBİ MARKALARIN ARASINDA DAĞLAR KADAR FARK VAR KALİTE PERFORMANS GİBİ BUNU HERKEZ BİLİR... SONY DE BENİM ÇOCUKLUĞUM DAN BERİ PAHALI ÜRÜNLER ÜRETİYOR VE SATIYOR O ZAMAN FERRARİDE UCUZ OTOMOBİL SATSIN HERKEZ ALSIN BÖYLE MANTIKMI OLUR OLUCAK İŞMİ BU ŞİMDİ...
  • Günümüzde bütçeler kısıtlı, para kolay kazanılmıyor.Belki Sony iyi ama çok pahalı, artık önemli olan kalite ve performansın kendisinden öte ürünün fiyat / performans oranları. Bu şekilde bakınca Philips, Sony ve Samsung arası fiyatı ve görüntü kalitesiyle ortaya çıkıyor bana göre. Panasonic, Philips, Sony bakılması gereken markalar.
  • sony pahalı ama verdiğin paranın karşılığınıda sonuna kadar veriyor ...sen diyosun ki işte türkiyede bütçeler kısıtlı millet en iyisini alamaz...benim görüşümde tam tersi bizim milletimiz elinden geldiğince böyle şeylerde kesenin ağzınıda açar bir elektronik markete gittiğin zaman diğer markaların çok büyük indirimde olduğunu görürsün ama bu indirim sonyde pek yaşanmaz olsada minimal seviyede olur çünkü kalite performans diğer marakalara nazaran hep öndedir sony braviaların en alt sınıfı bile diğer markalarla kıyaslanamaz
  • Şu tv'nin smartı interneti çok kötü berbat bu tv alınmaz diyenlere gerçekten çok gıcık oluyorum.Ulan sanki laptop alıyor
    Sony ile samsungu,kıyaslamak tam bir kepazelik olur
    10 yıl önce 1050 lira verip 72 ekran sony flat trinitron aldım 1 ay önce 200 liraya sattım.Meret 10 yıl sonra bile para ediyor.Geçen gözümün önünde kadın eskiciye yalvarıyor balkondan tüplü tv yi bedavaya alır mısın diye.Yeterki gel şunu evden al götür dercesine yalvardı da yalvardı.Adam direndi direndi en son dayanamadı gitti tv yi indirdi.Biz de 200 liraya sattık.

• gayet başarılı ve kullanışlı bence internet paketi bilhassa çok sevidiğim diğer bir yanı youtuba girdiğinzaman arama moturunda girdiğin yeri hafızasına alması iyi bir özellik bence ... bir bilgisayar gibi değil ama gerçekten çok başarılı video linklerini hiç kasmadan açıyor hd ler dahil olmak üzere rahat rahat you tube da pc yi açmadan sörf yapabiliyorum benim en çok hoşuma giden yanıysa görüntü kalitesi gerçekten tartışmasız mükemmel motionflow özelliğinide tek geçerim diğer markalar bence görüntü tarama hızını iyi yapamıyorlar sony tv ler çok başarılı bu konularda
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.