Şimdi Ara

Samsung ES 6140 Hakkında Bilgi Arayanlar İçin (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.114
Cevap
21
Favori
133.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cnr0663

bu televizyonu nasıl kapatıyorsunuz arkadaşlar, kumandadan yada arkadasındaki düğmeden kapatınca bekleme moduna alıyor sanırım, bu da elektrik sarfiyatına yol açıyor. fişimi çekmek lazım illaki?

bir diğer sorumda televizyon yazılımını güncellemeye gerek varmı? su an magazadan aldığım gibi duruyor, güncellememi önerirmisiniz?

Mutlaka güncelleyin, fişi çekmenize gerek yok stand by konumunda led olduğu için çok çok küçük miktarda enerji harcar. Ama fişi çekersenizde bir sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontrol71

Buraya yazmamdaki gaye Samsungun böyle büyük bir firmanın servisinin bozuk ayıplı mal dediği bir tv nin raporunu hazırladığı halde genel merkez henüz onaylamadı diye cevap vermeleri genel merkez telefonunu verin arayalım diyorsun veremeyiz GİZLİ. TV NİN durumu NEDİR. YANIT VEREMİYORUZ GİZLİ, televizyon benim bana söylemezsen kime söyleyeceksin. bunları hesaba katarak tv seçimi yapın. ve BENCE ALDIĞINIZ MAĞAZA MÜDÜRÜNÜN KENDİSİNE AİT CEP NUMARASINI ALMADAN SERVİS NUMARALARINI ALMADAN TV ALMAYIN... Düşünün aldım bozuk çıktı 14 gün oldu rapor hazır. onaylamıyor SAMSUNG genel merkezi. birde sorunun sizden kaynaklandığını onların haklı olduğunu düşünsenize sonuç nasıl olurdu acaba!!!!!!

Hocam öncelikle çok geçmiş olsun.. Servis konusunda söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum. Arkadaşım klima almıştı en civcivlisinden, klima arıza yaptı servis geldi tamir olmuyor dedi yenisi verilsin dedi fakat klima üretimden kalkmış 3 aylık klimadan bahsediyorum.. Sonra para iadesi imzalandı 2 ay oldu daha alamadı.

sikayetvar.com'a bende çok şikayet yazdım özellikle müşteri hizmetlerinin 5 para etmez olduğunu yazdım. Geri dönüş bile yapmadılar. Bu gidişle Samsung Türkiye yönetimi o koltuktan indirilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Magnitude35

quote:

Orijinalden alıntı: KnghtER

quote:

quote:

Servis olayi da bolgesel olarak degisiyor heralde
    Tvi kurulduktan sonra kumanda gec tepki veriyor gibi gelmisti cagirdik hemen ertesi gun gelip tekrar bakmislardi hic sorun etmediler

Kumandanın geç etkisi ile ilgii bir işlem yapıldımı sorun düzeldi mi? Bazen bende karşısından basıyorum basıyorum almıyor 3. de alıyor

adamlar geldi her basmalarında anında tepki verdi kumanda tabi bir işlem yapmadılar ondan bizde de baştaki kadar tutukluk yapmadı, arada bir kaç basmadan sonra kavradığı oluyor ama çok sorun etmiyorum ayrıca dikkat ettim sinyali alıyor tv kırmızı ışık yanıp sönüyor ama tv bazen tepkiyi geç veriyor galiba

bende size bir soru sorayım samsungun 3D explorer uygulaması bir süredir sorunlu bende ne afişler gözüküyor ne de filmler açılıyor sizde şuan normal galiba

Hocam dün bende denedim gerçekten kumandaya basınca TV de ışık yanıyor ama tepki geç oluyor

Evet 3D Explore bende düzeldi. Uzun zamandır benimde öyleydi hiç birşey görünmüyor ve açılmıyordu. Ama son güncellemeden sonra düzeldi. Yeni eklenen o filme hasta oldum ve LG, Panasonic, Samsung gibi markaların DEMO 3D filmlerini aldım.

Müthiş görüntüler var 1 film yakşalık 3-5 dk arasında ama boyutu 1,5-2,5 GB arasında. Normal filmlerden de en çok Madagaskar 3 3D çok hoşuma gitti

Sırf bu yüzden 1TB harici HDD aldım

baktım da 3D Explorer bende hala aynı gözükmüyor filmler son güncellemeyi de yaptım diye hatırlıyordum ama uygulamayı da baştan kurdum gene düzelmedi bilmiyorum neden

bende aynen artık hep HD ve 3D film indiriyorum pcde yer kalmadı harici HDD aldım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cnr0663

bu televizyonu nasıl kapatıyorsunuz arkadaşlar, kumandadan yada arkadasındaki düğmeden kapatınca bekleme moduna alıyor sanırım, bu da elektrik sarfiyatına yol açıyor. fişimi çekmek lazım illaki?

bir diğer sorumda televizyon yazılımını güncellemeye gerek varmı? su an magazadan aldığım gibi duruyor, güncellememi önerirmisiniz?

Mutlaka güncelleyin, fişi çekmenize gerek yok stand by konumunda led olduğu için çok çok küçük miktarda enerji harcar. Ama fişi çekersenizde bir sorun olmaz

çok tesekkürler yanıtınız için. şu an güncelleme yapıyorum.

Hazır mesaj atmışken birşey daha yazayım admin arkadaşların affına sığınarak, ankarada olup elinde 3d film arşivi olan yada 720 7 180p Turkce dublajlı film arşivi olan arkadaşımız varsa bana pm atabilirmi lütfen?

• quote:

Orijinalden alıntı: dalio

Bende bugün 46es6140 sahipleri arasına katıldım...2 aydır bekledim, ama fiyatın daha fazla ineceği yok gibi..2.099 verdik, el sıkıştık.

Ptesi öğlen cihaz gelecek, akşama da servis gelir dediler...bakalım, ptesi akşam olmadı, salı akşama gelirler kurulum için herhalde....cihazın gelişi, ya da servisin kurulum için gelmesinde gecikmelere oluyor dedim...ümreniye carefour dan aldım bu arada....sıkıntı yok, en geç salı kurulum yapılır dediler...bakalım, belki büyük bir mağaza olduğu için ağırlıkları vardır servis üzerinde.

....

Ctesi öğlen almıştım TV yi...Ptesi 10-12 arası cihaz gelir demişlerdi, 12 ye 10 kala geldi...akşam 3-5 arası servis gelir dediler...5:30 da servis bizdeydi....yarım saat sürmedi tüm işlemler...şu an yeni TV de seyrediyorum....bir sorun gözükmüyor, şimdilik herşey yolunda.

Elektronik işi biraz da şans...Şimdilik şansımız yaver gitmiş gibi.

Bir de acayip satılıyor bu TV ler...sadece bize gelen iki arkadaş 20 kurulum yapmış...servis toplamda 100 lerce kurulum yapmıştır dediler....ve böyle bir sürü servis var...böyle 100 lerce TV satılıyordur her gün...inanılmaz rakamlar.

• quote:

baktım da 3D Explorer bende hala aynı gözükmüyor filmler son güncellemeyi de yaptım diye hatırlıyordum ama uygulamayı da baştan kurdum gene düzelmedi bilmiyorum neden

bende aynen artık hep HD ve 3D film indiriyorum pcde yer kalmadı harici HDD aldım

Bende güncelledikten sonra çıktı nasıl oldu bende anlamadım ama neyse aynı film zaten internettede var
  • quote:

quote:

Bende bugün 46es6140 sahipleri arasına katıldım...2 aydır bekledim, ama fiyatın daha fazla ineceği yok gibi..2.099 verdik, el sıkıştık.

Ptesi öğlen cihaz gelecek, akşama da servis gelir dediler...bakalım, ptesi akşam olmadı, salı akşama gelirler kurulum için herhalde....cihazın gelişi, ya da servisin kurulum için gelmesinde gecikmelere oluyor dedim...ümreniye carefour dan aldım bu arada....sıkıntı yok, en geç salı kurulum yapılır dediler...bakalım, belki büyük bir mağaza olduğu için ağırlıkları vardır servis üzerinde.

....

Ctesi öğlen almıştım TV yi...Ptesi 10-12 arası cihaz gelir demişlerdi, 12 ye 10 kala geldi...akşam 3-5 arası servis gelir dediler...5:30 da servis bizdeydi....yarım saat sürmedi tüm işlemler...şu an yeni TV de seyrediyorum....bir sorun gözükmüyor, şimdilik herşey yolunda.

Elektronik işi biraz da şans...Şimdilik şansımız yaver gitmiş gibi.

Bir de acayip satılıyor bu TV ler...sadece bize gelen iki arkadaş 20 kurulum yapmış...servis toplamda 100 lerce kurulum yapmıştır dediler....ve böyle bir sürü servis var...böyle 100 lerce TV satılıyordur her gün...inanılmaz rakamlar.

Hayırlı olsun bir sıkıntı olmadan kullanırsınız inş...

bu fiyatlara full özellikli çok fazla televizyon yok bu yüzden tercih edilme oranı yüksektir birde samsung ve lg nin televizyon satışlarında çok önde olduğunu söylemişlerdi

• En çok hoşuma giden şey..TV den youtube klipleri seyretmek...rihannayı oldukça kaliteli bir görüntü ile seyreymek çok hoş...canlı gibi

Digiturk 399 da 3D yayını var...Bugün dinazor belgeseli vardı, üç boyutlu gayet güzeldi

Şimdilik tek sorun, explorer açılmama sorunu...kurcalarsam çözerim herhalde....bir de şirket bilgisayarını wifi ile aktaramadım TV ye, güvenlik ayarları sorun çıkarıyor sanırım...bir de eşimin laptop u ile bağlanmayı denyeceğim.

şimdilik önemli satılabilecek tek sorun...günde 2 saat ten fazla tv izlemesini istemediğim 6 yaşındaki oğlumun, daha çok tv seyretmek istemesi..iyi tv den anlıyo kerata

• arkadaşlar bende philips 42pfl3527h/12 televizyon vardı teknosadan almıştım. görüntüdeki çamurlaşma yüzünden geri vermek istedim aylarca philips servisiyle uğraştım sonuç alamadım sonra teknosayla diyaloğa geçince tvyi değiştim. ve yerine bu tv yi aldım. tv den çok memnunum. görüntü kalitesi diğer tv ye göre çok daha iyi. fakat led tvlerin sd performansı pek iyi değil malesef. bu televizyonla ilgili görüntü ayarları elinde olan arkadaş varmı ?
  • quote:

En çok hoşuma giden şey..TV den youtube klipleri seyretmek...rihannayı oldukça kaliteli bir görüntü ile seyreymek çok hoş...canlı gibi

Digiturk 399 da 3D yayını var...Bugün dinazor belgeseli vardı, üç boyutlu gayet güzeldi

Şimdilik tek sorun, explorer açılmama sorunu...kurcalarsam çözerim herhalde....bir de şirket bilgisayarını wifi ile aktaramadım TV ye, güvenlik ayarları sorun çıkarıyor sanırım...bir de eşimin laptop u ile bağlanmayı denyeceğim.

şimdilik önemli satılabilecek tek sorun...günde 2 saat ten fazla tv izlemesini istemediğim 6 yaşındaki oğlumun, daha çok tv seyretmek istemesi..iyi tv den anlıyo kerata

Browser da da bir sorun yokmuş...Biraz nette dolaştım...bilgisayardan farkı yok

Eğer arada sırada takılacaksanız bence kablosuz klavyeye de ihtiyaç yok...ama her gün 2-3 saat takılan için illaki gerekir...benim gibi 2-3 günde bir bir saat kullanacak için kumanda yeter gibi.

Bu arada şimdilik nette tıkladığım videoları filan oynattı...son sürümde yazılım işlerini iyileştirmiş olabilirler...şimdilik yapmak isteyip de yapamadığım bir şey olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalio -- 13 Kasım 2012; 22:47:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mekansizercan

arkadaşlar bende philips 42pfl3527h/12 televizyon vardı teknosadan almıştım. görüntüdeki çamurlaşma yüzünden geri vermek istedim aylarca philips servisiyle uğraştım sonuç alamadım sonra teknosayla diyaloğa geçince tvyi değiştim. ve yerine bu tv yi aldım. tv den çok memnunum. görüntü kalitesi diğer tv ye göre çok daha iyi. fakat led tvlerin sd performansı pek iyi değil malesef. bu televizyonla ilgili görüntü ayarları elinde olan arkadaş varmı ?

Bence bu kadar güzel ve son teknoloji bir ürün aldıktan sonra SD yayınla uğraşmamak lazım...Digiturk ya da D-SMART benzeri bir kablolu taşıyıcı şart...HD ya da 3D yayın izlenmeyecekse, bu TV nin alınmasının anlamı yok....Şimdilik SD yayını olup, ilerde kabloya geçmeyi düşünenlere de bir an önce kabloya geçmelerini öneririm.

• aynen kardeşim doğru diyosun. fakat dediğin platformlar pahalı biraz. ama eğer elinde bu tv varsa o platformlarda şart.
  • arkadaşlar türksat 3d test yayınında tv nin 3d sini kontrol etmek istedim fakat bi sonuç alamadım. tv nin menüsüne girdiğimde oradaki yazıları düzleştiriyo fakat görüntüde sonuç yok . neden acaba ?
  • quote:

quote:

arkadaşlar bende philips 42pfl3527h/12 televizyon vardı teknosadan almıştım. görüntüdeki çamurlaşma yüzünden geri vermek istedim aylarca philips servisiyle uğraştım sonuç alamadım sonra teknosayla diyaloğa geçince tvyi değiştim. ve yerine bu tv yi aldım. tv den çok memnunum. görüntü kalitesi diğer tv ye göre çok daha iyi. fakat led tvlerin sd performansı pek iyi değil malesef. bu televizyonla ilgili görüntü ayarları elinde olan arkadaş varmı ?

Bence bu kadar güzel ve son teknoloji bir ürün aldıktan sonra SD yayınla uğraşmamak lazım...Digiturk ya da D-SMART benzeri bir kablolu taşıyıcı şart...HD ya da 3D yayın izlenmeyecekse, bu TV nin alınmasının anlamı yok....Şimdilik SD yayını olup, ilerde kabloya geçmeyi düşünenlere de bir an önce kabloya geçmelerini öneririm.

aynen kardeşim doğru diyosun. fakat dediğin platformlar pahalı biraz. ama eğer elinde bu tv varsa o platformlarda şart.

• quote:

arkadaşlar türksat 3d test yayınında tv nin 3d sini kontrol etmek istedim fakat bi sonuç alamadım. tv nin menüsüne girdiğimde oradaki yazıları düzleştiriyo fakat görüntüde sonuç yok . neden acaba ?

O yayın gerçek 3D yayın değil. Yanyana veya altlı üstlü iki görüntünün olduğu bir yayın açıp kumandadan onu seçmeniz gerekiyor. Denemedim ama 2Dto3D olayından belki işe yarayabilir..
  • quote:

quote:

arkadaşlar türksat 3d test yayınında tv nin 3d sini kontrol etmek istedim fakat bi sonuç alamadım. tv nin menüsüne girdiğimde oradaki yazıları düzleştiriyo fakat görüntüde sonuç yok . neden acaba ?

O yayın gerçek 3D yayın değil. Yanyana veya altlı üstlü iki görüntünün olduğu bir yayın açıp kumandadan onu seçmeniz gerekiyor. Denemedim ama 2Dto3D olayından belki işe yarayabilir..

hiçbiri işe yaramadı. internetten film indirip flash bellekle 3d film izleyebilirmiyiz?
  • arkadaşlar yardım edecek yokmu ? tv nin 3d sini çalıştıramıyorum. gözlüğü tv ye tanıtıyorum fakt görüntülerde bi veri alamıyorum. alt yazılar düzgün fakat görüntüde 3 d çalışmıyor.
  • quote:

arkadaşlar yardım edecek yokmu ? tv nin 3d sini çalıştıramıyorum. gözlüğü tv ye tanıtıyorum fakt görüntülerde bi veri alamıyorum. alt yazılar düzgün fakat görüntüde 3 d çalışmıyor.

flashı takıyorsun videoyu oynatıyorsun kumanda dan 3d seçeneğine basıp videona göre olanı seçiyorsun 2d to 3d yan yana 2 görntü birda altlı üstlü duran senin video hangisiyse onu seçiyorsun gözlükteki tuşa bas yeşil yandıysa sorun yoktur izlersin 3d filmleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiesto06

quote:

arkadaşlar yardım edecek yokmu ? tv nin 3d sini çalıştıramıyorum. gözlüğü tv ye tanıtıyorum fakt görüntülerde bi veri alamıyorum. alt yazılar düzgün fakat görüntüde 3 d çalışmıyor.

flashı takıyorsun videoyu oynatıyorsun kumanda dan 3d seçeneğine basıp videona göre olanı seçiyorsun 2d to 3d yan yana 2 görntü birda altlı üstlü duran senin video hangisiyse onu seçiyorsun gözlükteki tuşa bas yeşil yandıysa sorun yoktur izlersin 3d filmleri

kardeş, buz devri 4'ün 3d lisini taktık. fakat neyi seçtiysem olmuyor. gözlüğü televizyona tanıtıyorum. hiçbirşekilde görüntüyü 3d formatında göstermiyor.

• quote:

En çok hoşuma giden şey..TV den youtube klipleri seyretmek...rihannayı oldukça kaliteli bir görüntü ile seyreymek çok hoş...canlı gibi

kardeş ben bu 3d yi izleyemiyorm.flashtan taktım gözlüğü tvye tanıttım. fakat görntü 3d olarak gelmiyo. kumandadan 3d yide açıyorm. yardımcı olrmsn.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.