Şimdi Ara

Samsung ES 6140 Hakkında Bilgi Arayanlar İçin (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.114
Cevap
21
Favori
133.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serdar55

dün gece aradım digitürkü

sd kutu ile lig tv seyrediyorum zaten. kutuyu hd yapın lig tv 2 ve 3 ü de açın dedim.

benden atla deve yi istedileri. semeriyle sekseni buluyor.

konuşma tarzlarıda hoş değil, umursamaz bir havadalar.

bende ittir çekip kapadım telefonu.

neyse konu dışına çıktım sanırım.

iyi günler, işlerinizde başarılar.

LigTV2 ve 3 kısmını bilmiyorum ancak HD kutu aylık 4.00TL fark ile veriliyor. Hatta bazı paketlerde 12 ay ücretsiz (bende film paketi var mesela) Belgesel kanalları olmazsa olmaz tabi 4.00TL de o tutsa. 37 TL taraftar paket toplam 55-56 TL'yi geçmemsi lazım

Neyse hayırlısı bakalım..

• iyi günler arkadaşlar benim bir sorunum var acaba yardımcı olabilirmisiniz?
    ben 3 gün önce teknosadan aldım tv yi akşamları tv kapattıktan sonra sabah saat 6 te filan kalkınca ekranda bir ışık oluyor sanki açık kalmış gibi fakat düğmesi kırmızı yanıyor yani kapalı ama ekranda soluk bir ışık süzmesi var acaba benim gibi böyle sorunla karşılaşan oldu mu ya da neden olabileceğini bilen varmıdır yardım ederseniz sevinirim 3 gündür her sabah aynı şey çok sinir cevaplarınız için şimdiden teş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsung40es

iyi günler arkadaşlar benim bir sorunum var acaba yardımcı olabilirmisiniz?
    ben 3 gün önce teknosadan aldım tv yi akşamları tv kapattıktan sonra sabah saat 6 te filan kalkınca ekranda bir ışık oluyor sanki açık kalmış gibi fakat düğmesi kırmızı yanıyor yani kapalı ama ekranda soluk bir ışık süzmesi var acaba benim gibi böyle sorunla karşılaşan oldu mu ya da neden olabileceğini bilen varmıdır yardım ederseniz sevinirim 3 gündür her sabah aynı şey çok sinir cevaplarınız için şimdiden teş.

bende hic oyle birsey olmuyor hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnitude35

quote:

işte sorun orda sanırım bir tek bende oluyor neden acaba 1 saat önce servis geldi baktı bir daha öyle bir olay olunca bizi çağırın görmemiz gerekir dedi servis ayarlarına girip tv yi sanırım resetledi yarın sabah yine olursa(inş. olmaz) sabah 9 da arayın dedi bakalım sonuç ne çıkacak

• quote:

quote:

işte sorun orda sanırım bir tek bende oluyor neden acaba 1 saat önce servis geldi baktı bir daha öyle bir olay olunca bizi çağırın görmemiz gerekir dedi servis ayarlarına girip tv yi sanırım resetledi yarın sabah yine olursa(inş. olmaz) sabah 9 da arayın dedi bakalım sonuç ne çıkacak

• arkadaşlar. teknosadan aldım bende. fakat filmlerde şöyle bir görüntü oluşuyor. her filmle bu şekil nasıl halledebilriim?

Samsung ES 6140 Hakkında Bilgi Arayanlar İçin
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

arkadaşlar. teknosadan aldım bende. fakat filmlerde şöyle bir görüntü oluşuyor. her filmle bu şekil nasıl halledebilriim?

aynı sorun bizim tv deki filmlerin bi çoğunda da var yani 5-10 tane filme baktıysam sadece 2 tanesi düzgün sanırım filmler hatalı yüklenmiş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

arkadaşlar. teknosadan aldım bende. fakat filmlerde şöyle bir görüntü oluşuyor. her filmle bu şekil nasıl halledebilriim?

aynı sorun bizim tv deki filmlerin bi çoğunda da var yani 5-10 tane filme baktıysam sadece 2 tanesi düzgün sanırım filmler hatalı yüklenmiş

Anladım yardımcı olduğun için sağol hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• web browser üzerinden netten film izlerken her 15-20 dk şu uyarıyı alıyorum ve film kapanıp ana sayfaya yönlendiriliyorum
    son tarama oturumunuz beklenmedik şekilde kapandı son oturum geri yüklensin mi veya ana sayfaya gidilsin mi
    şimdi de bu sorun çıktı acaba bu sorunla karşılaşıp çözüm bulan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsung40es -- 12 Eylül 2012; 3:40:53 >
  • quote:

web browser üzerinden netten film izlerken her 15-20 dk şu uyarıyı alıyorum ve film kapanıp ana sayfaya yönlendiriliyorum
    son tarama oturumunuz beklenmedik şekilde kapandı son oturum geri yüklensin mi veya ana sayfaya gidilsin mi

Böyle bir sorunlada karşılaşmadım ancak aklıma ilk gelen yazılım güncellemesi oldu. Yazılım güncellemelerinizi kontrol ettikten sonra TV güvenlik ayarlarına da bir göz atın ister.
  • quote:

quote:

web browser üzerinden netten film izlerken her 15-20 dk şu uyarıyı alıyorum ve film kapanıp ana sayfaya yönlendiriliyorum

Böyle bir sorunlada karşılaşmadım ancak aklıma ilk gelen yazılım güncellemesi oldu. Yazılım güncellemelerinizi kontrol ettikten sonra TV güvenlik ayarlarına da bir göz atın ister.

bende böyle bir sorunla karşılaşmadım. ancak;

iki gün önce yazılım güncellemesi yaptım ve "001023"" numaralı yazılımı tv ye indirip kurdum.

bugün akşam saatlerinde 7 yaşındaki oğlum dizi mag sitesinden örümcek adamı seyretmek istedi ve web browser i açtı.

karşımıza web browser ın güncellenmesi gerektiğini belirten bir yazı çıktı.

ben de ok deyip güncelledim.

yaklaşık olarak 7 küsür mb.lık bir güncelleme yaptı ve web browser ı açtık.

belki diyorum tv nin ve browser ın güncellenmeye ihtiyacı olabilir.

• Harici wifi adaptör deneyen oldumu illa samsung'un kullandığı chipsetle aynı bir ürünmü bulmak lazım
    Ayrıca benim pc'de hdmi çıkışı sadece ekran kartında var ve ses aktarımı yok, pci slotuna hdmi kart bulup taksak çözermiyiz sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar55

bende böyle bir sorunla karşılaşmadım. ancak;

iki gün önce yazılım güncellemesi yaptım ve "001023"" numaralı yazılımı tv ye indirip kurdum.

bugün akşam saatlerinde 7 yaşındaki oğlum dizi mag sitesinden örümcek adamı seyretmek istedi ve web browser i açtı.

karşımıza web browser ın güncellenmesi gerektiğini belirten bir yazı çıktı.

ben de ok deyip güncelledim.

yaklaşık olarak 7 küsür mb.lık bir güncelleme yaptı ve web browser ı açtık.

belki diyorum tv nin ve browser ın güncellenmeye ihtiyacı olabilir.

Aynı güncellemeyi dün akşam bende yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdminAS -- 13 Eylül 2012; 8:22:29 >

• arkadaşlar samsung ue-46es6570 televizyon aldım.ekstre gözlüğe ihtiyacım var.samsung türkiyeyi aradım tv ile ssg3550 ve de ssg4100 modellerinin uyumlu olduğunu söylediler.

şimdi ben ssg4100 malum kutudan 2 tane çıktığından yanları kapalı ve de şarjlı olan SSG-3300CR/XS modelinden satın almak istiyorum.

samsung tr müşteri hizmetleri sadece 2 model uyumlu dediğinden kafam karıştı.bu gözlüğü satan satıcılar ise kesinlikle ES serisi 2012 model tv ler ile de %100 uyumlu olduğunu söylüyorlar.aldıktan sonra sıkntı yaşamak istemiyorum konu ile ile ilgili bilgisi olan var mı?

SSG-3300CR/XS model gözlük alsam es6570 tvim ile kullanabilir miyim?bir de bahse konu gözlüğü kullanan varsa tavsiye ediyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubisco

quote:

Orijinalden alıntı: Yiğit*

Televizyonu dün teknosadan aldım.Üzerinde sadece gözlük hediye verildi.(Aslında hediye sayılmaz zaten kutu içeriğine dahil.Uydu alıcısı aldım (indirimli 70 tl ) Yani bana bedava hiçbirşey vermediler.Acaba burdaki satış sorumluları bilerek mi bedava vermediler.(Bedava verilen uydu alıcısının markası ve normal fiyatını bilen varmı ) (Benim 70 tl ödeyip aldığım next mini black uydu alıcı).Birde 75 tl verip askı aparatı aldım.

Son iki yorum kafamda soru işareti bıraktı.Tv henüz kurulmadı.Geri iade edip başka bişey mi alsam ?

Bazı yerlerde o next minix hd yi hediye ediyorlar 1800tl fiyat ile beraber. 2 tane gözlük + next minix veya sunny 14100 veriyorlar. fiyatı 180tl civarı olması lazım. Forumda next minix hd nin SD yayında kötü olduğu yazıyor. Sunny 14100 ondan daha iyi imiş deneyenlerin yazdıklarına göre. SD yayın için kötü olabililr bu yüzden bu uydu alıcı ile. Eğer @chaosmania da next minix ile denediyse belki onunla da alakalı olablir.

Kardeş ben bilinçlendim. Next taktım, arkadaşlardan aldığım HD Receiverleri taktım. DS***** hediyesini kullandım onda da berbat. Playstation da Bluray film taktım hiç bir şekilde verim alamıyorum. Bu sadece benim görüşüm değil. Kaç arkadaşımı eve getirdiysem hepsi benimle aynı düşüncede. Bu TV tamamen bir hayal kırıklığı. Bazı arkadaşlar fiyatları için alınacağını söylemiş. Hatta ES7000-8000 övmüşler. Gittim onları da test ettim mağazada :)

Siyahı puslu lacivert. Beyazı da gri gösteriyor. Önünde plazmanın cam paneli varmış gibi yansıma yapıyor. Bu kadar öven kişilerden artık şüphe ediyorum o firma adına mı çalışıyorlar diye.

Eğer hiç TV den anlamıyorsanız Siyah bir fonun ortasına Beyaz bir yuvarlak hazırlayın resim halinde. Flash belleğinizle TV test edin görün içler acısı durumu :(

Beklentimin çok altında.

Almayın diyemeyeceğim ama almadan önce bir kez daha düşünün!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4TerribleTurk -- 14 Eylül 2012; 0:11:40 >

• Üstteki arkadaşa katılıyorum, ..... çalışanlarının söylediklerine göre, +150k lık bi gönderim yapılmış sadece teknosa'ya,
    özellikler güzel ama panel, işi biraz, hatta bayağı bir bozuyor..
    Genel anlamda ayıplı bi seri olduğu apaçık ortada ama bu fiyatada bu özellikleri sunan başka bir cihaz yok gibi..
    Teknosa'ya gidin ve gözlemleyin, 2 bin lira civarında bi cihaz önerirmisiniz diyenlere direk es6140'dan ve kampanyalarından bahsediyorlar..

Biraz önce, bu köşelerden ışık sızılması olayına şahit oldum ve benim gibi bu aleti alıp salaklık yaptığını düşünenler ileriki günlerde bayağı bir artacak..
    Edit, Benim tavsiyem oled'leri bekleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 14 Eylül 2012; 2:15:57 >
  • merhaba arkadaşlar 3d filmlerini nereden temin edebilirim bilgisi olan var mi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kederli2000 -- 14 Eylül 2012; 1:04:56 >
  • normal şartlarda plazmanın ledlere olan üstünlüğünü tartışmasız kabul eden ve de yıllardır panasonic plazma kullanan birisi olarak samsung 46es6570 hakkında fikirlerimi yazayım.

tvnin artıları:

+ görüntü kalitesi oldukça iyi
    + uydu alıcısının görüntü kalitesi, kanal bulma hızı ve de kanal geçiş hızı tartışmasız iyi seviyede(daha önce 200tl ile 1000 tl arasında birçok uydu alıcısını kullanmış birisi olarak söylüyorum)
    + smart tv özellikleri yeterli ve de wifisi sorunsuz
    + media player özellikleri üst seviyede, açamadığı oynatamadığı format nerdeyse yok (daha önce egreat,wd live,popcornhour, en son olarak lg 3d blu-ray ses sistemi kullanan birisi olarak söylüyorum)
    + 3d performansı gayet başarılı, aktif sistem olmasından dolayı ailecek herhangi bir baş ağrısı da yaşamadık henüz.2d yi 3d ye çevirme özelliği efektif değil bence bu bir özellik de değil zaten.

tvnin bana göre tek eksiği var o da;

- ışık sızması nedeniyle siyah renklerde sorun var.ama bütün ledlerin ortak sorunu zaten forumlarda bu kadar tartışılmasının nedeni yaygınlığı sorunun.eğer siyah rengi siyah olarak görmek istiyorsanız kesinlikle plazma almalısınız.

bunlar kişisel değerlendirmelerimdir.plazmadan sonra lede geçme konusunda aylarca düşündüm.ve de aylardır tv araştırıyorum ve samsung listemde asla yer almamasına rağmen son durağım samsung oldu.ürün bence fiyat/performans ürünüdür.tvnin bana maliyeti 2.250 tl (kargo dahil),
    bu fiyata bu özelliklerde bir tv bence yok en azından ben çok araştırdım bulamadım.

uydu alıcılarla ilgili de kısa bir değerlendirme yapayım forumlardan öğrendiğim ve de tecrübelerim doğrultusunda:

bilinen yaygın marka uydu alıcılarda genelde ali çipsetler kullanılmaktadır.ve forumlarda ali çipsetlerin görüntü konusunda çok başarılı olmadıkları söylenmektedir.
    forumlarda broadcom, sti, nec çipsetli uydu alıcıların görüntü kalitelerinin iyi olduğu söylenmekte ve de önerilmektedir.
    ama 46-55 inch bir ekranda sd görüntüden çok fazla birşey beklememek lazım kalite düşecektir.bu ebatlarda hd yayınlara daha çok kanalize olmak lazım diye düşünüyorum.ve de sd-hd yayınlarda başarılı görüntüler için uydu alıcınızı iyi seçmeniz lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: KnghtER

Cok basit bir sorudan baslim gozluklerin ustundeki tusa basip actiniz mi acilinca yesil bir ışık yanacaktır

Hocam Zaten Teknik Servis Kuruluma Geldiğinde Bunları Size Tek Tek Göstermedi Mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemturan77 -- 17 Eylül 2012; 17:02:08 >
  • arkadaşlat geçen gün teknosadan 40es6140 smart tv aldık ama bir türlü usb ye kayıt yapamadık bilena rkadaşlar yardımcı olurlarsa ...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.