Şimdi Ara

== SAMSUNG E840 ile ilgili herşey... (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.008
Cevap
2
Favori
121.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: muratcolak55

tuşlara taktım kafayı arkadaşlar
    ne yapacağımı şaştım kaldım

telefoncuda bana d900i önerdi kamerası falan daha iyi dedi ama malum artık e250 gibi olmaya başladı oda. e840 aldığın zaman hemen dikkatleri üzerine çekcen. ayrıca tuşlardada bişi yok hata çok zevkli. konuşurken falan hemen kendiliğinden kitliyo tuşları yani konuşurken yüzüne deyip kapanma olayı falan yok;) düşünmeden e840 al;)
  • e 250 gibi olması doğru asında

ama bu telefonda da 900i şöle amars edecek bi özellik de yok gibi sanki

birde ekran görüntüsü olarak başka makinede çektiğim bi resmi atayabiliyormuyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratcolak55 -- 2 Mart 2008; 15:22:49 >
  • quote:

e 250 gibi olması doğru asında

eğer resmin çözünürlüğü e840 ın çözünürlüğünden fazla değilse atabilirsin tabii.

şöyle açıklıyım: eğer amacın özellikse, dış görünüşe önem vermiyorsan 900i alabilirsin, kamerası daha iyi. ama istediğin herkeste olmayan orjinal birşeyse, güzellik istiyosan; e840 almalısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnryldz -- 2 Mart 2008; 16:33:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cnryldz

quote:

e 250 gibi olması doğru asında

eğer resmin çözünürlüğü e840 ın çözünürlüğünden fazla değilse atabilirsin tabii.

şöyle açıklıyım: eğer amacın özellikse, dış görünüşe önem vermiyorsan 900i alabilirsin, kamerası daha iyi. ama istediğin herkeste olmayan orjinal birşeyse, güzellik istiyosan; e840 almalısın

bence e840'ın özellik olarak d900i den aşağı bir yanı yok.sadece kamerası düşük o kadar..onun haricinde birçok artı özellüği var d900i'ye göre..
    örneğin office dosyalarına bakma var
    radyosu RDS li
    direk hafıza kartına kayıt yapabiliyorsun
    mesaj yazmak (T9 dan) d900i gibi işkence değil
    1000 sms hafızası var...
    başkasından yollanan resimleri alıyor..ama şöyle alıyor..eğer resim 2MP den büyükse alıyor fakat göstermiyor(izinsiz diyor)fakat 2MP ve aşağısı ise alıyor ve resme zoom bile atabiliyorsun..yollanan resme zoom atma olayı d900i de yok bildiğim kadarıyla...
    herşeyden önce e840 daha yeni bir model oldugu için bazı eksiklikler giderilmiş...kamerasının düşük olmasını takmazsan(bence takılacak bişey yok gündüz gayet güzel çekiyor,video çekimi harika) e840 al derim..tuş takımında da hiçbir problem yok..denedim çok zevkli

• teşekkrüler
    bakalım arkadaşlar
  • e840'da film izleyen var mı?
  • arkadaşlar forumdaki e 840 ile ilgili bütün yazıları okudum genelde mesajlarımı e840 fan club de paylaşıyorum....ben e840 ı yaklaşık bir senedir kullanıyorum ve ilk kullanıcılarındanım şimdi bazı arkadaşlar e840 ı e950 ile kıyaslamaya çalışmış bu bi kere çok yanlış e840 varken piyasada e950 den eser yoktu bence mükemmel karizmatik bir telefon bu herkezin dikkatini çekebilecek bi alet ancak yok ben özellik istiyorum diyosan hiç düşünmüyeceksin gidip e950 alıcaksın çünkü telefonun özellikleri herşekilde daha iyi en azından otomatik focus var....bende zamanında e840 da sol menü tuşu sorununu kafaya takmıştım ancak şuan hiçde problem deil benim için öyle büyük bi sorun deil zaten...son olarak şunu diyim 1 sene olmasına karşın telefonuma hala gözüm gibi bakıyorum bence mükemmel bir telefon....yanlız e40 kullanıcılarına birşey sormak istiyorum bluetooth ile dosya gönderirken ilk anda ileti yüzde sıfırda kalıyor iptal diyorum tekrar deniyorum bu sefer gönderiyor bu sizde oldu mu hiç....cevabınızı bekliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: fever2006

e840'da film izleyen var mı?

e 840 a koskoca bir filmi mpeg4 formatına çevirip izlemeyi denedim ve süper birşey izleniyor ama hiç tavsiye etmem çünkü acayip kasıyor açılırken bi 45 50sn. bekliyosun ve telefonda video izlerken(kendi çektiğin video) eğer kayıt modu tam hafıza için modunda ise bir ses problemi yaşadığın doğrudur sesin kesik kesik gelmesi gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuxell

arkadaşlar forumdaki e 840 ile ilgili bütün yazıları okudum genelde mesajlarımı e840 fan club de paylaşıyorum....ben e840 ı yaklaşık bir senedir kullanıyorum ve ilk kullanıcılarındanım şimdi bazı arkadaşlar e840 ı e950 ile kıyaslamaya çalışmış bu bi kere çok yanlış e840 varken piyasada e950 den eser yoktu bence mükemmel karizmatik bir telefon bu herkezin dikkatini çekebilecek bi alet ancak yok ben özellik istiyorum diyosan hiç düşünmüyeceksin gidip e950 alıcaksın çünkü telefonun özellikleri herşekilde daha iyi en azından otomatik focus var....bende zamanında e840 da sol menü tuşu sorununu kafaya takmıştım ancak şuan hiçde problem deil benim için öyle büyük bi sorun deil zaten...son olarak şunu diyim 1 sene olmasına karşın telefonuma hala gözüm gibi bakıyorum bence mükemmel bir telefon....yanlız e40 kullanıcılarına birşey sormak istiyorum bluetooth ile dosya gönderirken ilk anda ileti yüzde sıfırda kalıyor iptal diyorum tekrar deniyorum bu sefer gönderiyor bu sizde oldu mu hiç....cevabınızı bekliyorum

bende öyle bi sorun yok. normal yolluyor. benim makine 2 haftalık.

• bende yaşamadım, telefonum yaklaşık 6 aylık...
  • arkadaşlar teli bi arkadaşım görünce almak için abandı bende vermek istemedim çekiştirdi durdu hayvan:D kapak biraz oynuyo gibi sanki. garabtiye versem kabul ederlermi? yoksa kullanmım hatasımı. aslında çok oynamıyoda kafayı taktım işte illa bi sorunuolmıcak:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuxell

quote:

Orjinalden alıntı: fever2006

e840'da film izleyen var mı?

e 840 a koskoca bir filmi mpeg4 formatına çevirip izlemeyi denedim ve süper birşey izleniyor ama hiç tavsiye etmem çünkü acayip kasıyor açılırken bi 45 50sn. bekliyosun ve telefonda video izlerken(kendi çektiğin video) eğer kayıt modu tam hafıza için modunda ise bir ses problemi yaşadığın doğrudur sesin kesik kesik gelmesi gibi...

peki hocam,
    -bu sesin kesik kesik gelmesi film izlerken de oluyor mu?
    -video çektiğimi izlerken oıluyor demişin peki bilgisayarda izlerken de sesi gidip geliyo mu?yani sorun oynatıcıda mı yoksa video çekmede mi?
    -bir sorum daha olcak örneğin film izliyorum filmin ortasındayım...filmi durdurup bi msj atıp tekrar kaldıgım yerden devam edebilir miyim yoksa tekrar ileriye mi sardırmalıyım?
    (bilen arkadaşlar lütfen cevaplasın)
    teşekkür ederim saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fever2006 -- 4 Mart 2008; 22:12:25 >

• -eğer normal bi 4-5 dk. lık klibi mp4 formatına çevirip telefona atıp izlersen seste bi problem yok ama dediğim gibi 600 mb lık bi filmi atarsan telefon çok kasıyor ve açılırken baya bi zorlanıyor bende hiç ses gelmemişti filmi açtıında

-evet telefonda çektiğin videoyu bilgisayara at izle yine ses gidip geliyor...ancak mp4 formatında değilde 3gp formatında çekersen videonu ses sorunu kalkıyor ama bu seferde video çekiminin kalitesi düşüyor...

-ileri sardırmalısın tabiki ama hiç tavsiye etmem film izlemeni telefonda istersen bi dene bakalım sende ses gelecek mi
  • Arkadaşlar herkese selam,
    Bu telefon fotoğraflara zoom yapabiliyor mu?
    Bunun dışında office dökümanlarını görüntüleme sırasında slayt geçişleri net mi yoksa telefonun yavaşladığı afalladığı zamanlar oluyor mu?

Birde dışarıdaki videoları telefona atmak istediğimde kaç fps değerinde atmam gerekiyor?
  • Samsung E840 için, standart bataryasının haricinde, bekleme süresi daha uzun ve güçlü olan orijinal
    batarya varmı? Bİldiğiniz gibi bekleme süresi oldukça kısa.

İyi geceler,
  • quote:

Orjinalden alıntı: supremum

Arkadaşlar herkese selam,
    Bu telefon fotoğraflara zoom yapabiliyor mu?
    Bunun dışında office dökümanlarını görüntüleme sırasında slayt geçişleri net mi yoksa telefonun yavaşladığı afalladığı zamanlar oluyor mu?

Birde dışarıdaki videoları telefona atmak istediğimde kaç fps değerinde atmam gerekiyor?

fotoğraflara zoom yapabiliyosun...
    bunun dışındaki konular hakkında bilgim yok, hatta döküman görüntüleyici olduğunu bile yeni öğrendim nasıl kullanıldığını biri bana anlatırsa sevinirim
    ben video atarken 352*288 QCIF kalitesinde atıyorum... fps olarak ayar hiç yapmıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barikko -- 9 Mart 2008; 12:46:31 >

• doküman görüntüleyici gerçekten güzel bi şeymiş yeni farkettim
  • Bilgi için teşekkürler barikko.
    Bende telefonumu dün aldım. Dün gece sağlam bir kurcaladım. Doğru bir karar vermişim. Kalın ve büyük telefonlar bana göre hiç değildi zaten.
    Döküman görüntüleme özelliği ile sayfalarca word dökümanını ya da ppt sunusunu cebinde taşıyabiliyorsun.
    Tv bağlantısı ile de her yerde gösterebilirsin.
    Telefonun kamerası ne iyi ne kötü. Anı yakalayabilecek bir kamera olmuş.
    Zaten incelediğim kadarı ile gerçekten iyi çeken telefon çok çok az.
    Evde bir tanede K750i var. Kamera açısından o daha iyi ama işte arada aman aman da bir fark yok...
    Ses seviyesine genelde düşük denilmiş ama k750i ile yanyana çaldığımda k750i asla bastıramıyor.
    Kulaklıklarıda beğendim. Anlamadım bana farklı kulaklık mı gönderdiler acaba?
    Baslar falan gayet sağlam.
    İ-river mp3 playerım ve Creative muvo mp3 player'ım var. Yani karşılaştırma yapabiliyorum.

Şu an tek kafama takılan fotoğrafları tam ekran görememek bunun bir çaresi var mı?

• bende bugun aldım cok güzel karizma özellikleride yeterli telefon dediin byle olmalı cep bilgisayarı almıyoruz ya
  • telefonu yeni alan arkadaşlar kaça aldığınıda yazabilirmi?
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.