Şimdi Ara

SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim> (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.531
Cevap
8
Favori
251.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gluglu07

Ya cevaplarınız için çok saolun da, bende 512 lik h.kartı var.Buna göre telefona en çok kaç mp3 atabilirim?

Cevaplarınız için şimdiden

bende de 512lik hafıza kartı var ve 112 şarkıyı gördü tabii mp3lerin boyutu da önemli bu konuda
  • Herkese tekrardan selamlar,

İmzama ilk mesajlarda yer alan kodu ekledim ve e250 Fan Club'e de katılmama bir engel kalmadı sanırım..

Bir sorum olacak, SIM KILIT'i nasıl çözerim? Sim kilit devrede diyor fakat bunu devredışı duruma getirmek istediğimde kod soruyor. Güvenlik koduyla bir bağlantısı yok sanırsam çünkü 8 tane 0 yapmama rağmen durumu değiştiremedim. Turkcell kullanıyordum telefonu açarken herhangi bir sim kilit sormuyordu. Bugün avea hat aldım ve telefonu bu kilit kodunu sorması yüzünden açamıyorum.. Acil yardımlarınızı bekliyorum, Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R3773 -- 30 Temmuz 2007; 21:25:57 >
  • Cevaplarıma yanıt veren herkese teşekkür ediyorum (flywalker ve murty54)saolun
  • benide eklerseniz sevinirim
  • Ya ben mp4 formatında videolar atıyorum fakat izleyemiyorum. Sadece gönder - taşı gibi seçenekler çıkıyo yürüt diye bi seçenek falanda yoq neden olabilir? yardım lütfen
  • Avea hattı ile 3 aydır kullanıyorum. E490'ımda da Turkcell var. Çift teleon dolaşıyorum. Aralarında çekim ve ses kalitesi olarak fark göremedim.
  • e250 Fan Club'e beni de alırsanız sevinirim.Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: emuslu

Merhaba e250 kullanıcıları size telefonla ilgili bir sorum olcak.Videoları izlerken durdurup kapatınca ve tekrar videoyu açınca videoyu kaldığımız yerden izlemenin bir yolu var mı?
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

bu soruyu okudumda telde denedim videoyu açtım orda durdur var bastım yine ok bastınmı devam ediyo..eger sorun böleyse...

birde arkadaşlar E-posta ayarlarını nasıl ve nerden yabacaz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamurat_670 -- 31 Temmuz 2007; 22:34:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ahmet_Gursan

Ya ben mp4 formatında videolar atıyorum fakat izleyemiyorum. Sadece gönder - taşı gibi seçenekler çıkıyo yürüt diye bi seçenek falanda yoq neden olabilir? yardım lütfen
    ,

total video converter veya imtoo video converterden aşagıdaki ayarları yap.

Çözünürlük: 176x144 piksel
    Bitrate: 150
    Frame rate: 15
    Audio bitrate: 48
    Sample rate: 44100
    Channels: Mono

çözünürlük kabul etmezse 128x96'yı işaretle....
  • Telefonun zil sesleri ve duvar kağıtları çok az.Yoksa var da ben mi bulamadım? Ceveplarınız için şimdiden
  • arkdaşlar uzun bi topiciniz var hepsini okuyamadım ama yeni gelen telefonun ekranın üst kısmında G ve E işaretleri çıkmaya başladı mavi renkte kullanma klavuzunda böyle yazıyo bunlar çıkmaya başladığında çok çabuk şarz bitiyor bu nasıl bi iştir anlamadım nasıl engelleyebiliriz
  • quote:

Telefonun zil sesleri ve duvar kağıtları çok az.Yoksa var da ben mi bulamadım? Ceveplarınız için şimdiden

duvar kağıdı ve zil sesi olarak sadece birkaç tane seçeneğimiz var. ancak mp3'ler zil sesi olarak kullanılabilir.
    duvar kağıdı için de birçok siteden bulabilirsiniz
  • Ben de telefona usb kablosu ile oyun atacam tüm adımları eksiksiz yaptım ama çoğu kişininki gibi telefon yüklenmeden açılıp kapanıyo samsung pc stüdyo kapalı jar ve jad uzantılı dosyalar aynı klasörde pc stüdyo telefonu görüyo ama bil. da işaret çıkmıyo ama tel. ayarlarında usb ayarlarını veri depolama aygıtı yapınca bil. de işaret çıkıyo depolama aygıtıyken de tel. de bişey yapılmıyo usb kullanılıyor diyo bi türlü yapamadım bu nasıl olacak biri bana anlatabilirmi

şimdiden teşekkürler!
  • quote:

Orjinalden alıntı: flywalker

quote:

Telefonun zil sesleri ve duvar kağıtları çok az.Yoksa var da ben mi bulamadım? Ceveplarınız için şimdiden

duvar kağıdı ve zil sesi olarak sadece birkaç tane seçeneğimiz var. ancak mp3'ler zil sesi olarak kullanılabilir.
    duvar kağıdı için de birçok siteden bulabilirsiniz

İlk önce sorumu eksiksiz cevapladığın için çok saol.Ama bana duvar kağıdı bulacağım bir site önerebilir misin? şimdiden

• ya arkadaşlar mrb!ben de tam 1hft önce bu telefondan aldım ama bunun içinde usb kablosu yok!!!telefoncuya bilgisayardan nsl mp3 atıcam dediğimde bana bunun hafıza kartla olduğunu söyledi ve daha benim anlamadığım birsürü şey anlattı..nsl yapıcam ben ya yardım edebilicek olan var mı acaba?ben resmen teknoloji cahiliyim benim anlicağım dilden anlatabilirseniz sevinirim afıza kartını bilgisayara nsl takıcam, bunun için neler gerekli..şimdiden teşekkür ederim! :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: dilberr_01

ya arkadaşlar mrb!ben de tam 1hft önce bu telefondan aldım ama bunun içinde usb kablosu yok!!!telefoncuya bilgisayardan nsl mp3 atıcam dediğimde bana bunun hafıza kartla yapıldığını söyledi ve daha benim anlamadığım birsürü şey anlattı..nsl yapıcam ben ya yardım edebilicek olan var mı acaba?ben biraz teknoloji cahili kalıyorum galiba sizin aranızda :) benim anlicağım dilden anlatabilirseniz sevinirim hafıza kartını bilgisayara nsl takıcam, bunun için neler gerekli..şimdiden teşekkür ederim! :( acil yardımlarınızı bekliyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
  • quote:

Orjinalden alıntı: dilberr_01

ya arkadaşlar mrb!ben de tam 1hft önce bu telefondan aldım ama bunun içinde usb kablosu yok!!!telefoncuya bilgisayardan nsl mp3 atıcam dediğimde bana bunun hafıza kartla olduğunu söyledi ve daha benim anlamadığım birsürü şey anlattı..nsl yapıcam ben ya yardım edebilicek olan var mı acaba?ben resmen teknoloji cahiliyim benim anlicağım dilden anlatabilirseniz sevinirim afıza kartını bilgisayara nsl takıcam, bunun için neler gerekli..şimdiden teşekkür ederim! :(

bikaç seçenegin var kardesim;

1- gidersin bi yerden telefon için bluetooth alirsin. (15-20 ytl) onun içinden çikan cd ile bilg. kurarsin. bluetooth'u bilgisayarin kasasindaki usb kutucuguna takarsin. telin blue'sunu aktif yap. sonra bilgisayardan istedigini atarsin rahatça. son derece güzel (ben bu yöntemi kullaniyorum)

2- adi tam olarak bu mu bilmiyom ama herhalde kart okuyucu veya hafiza karti deniyo. onu alirsin. ama bi adaptörün olmasi lazim. telefondaki sd karti o adaptöre takarsin. o adaptörü de kart okuyucuya takarsin. onu da yine kasadaki usb noktasina takarsin. öyle atabilirsin (bu daha kisa gibi)

3- e250'ye uygun olan bi telefonun kablosunu kullanarak da atabilirsin.

4- eger bilgisayarin laptop ve laptopunda kart yuvasi varsa eger; yine bi adaptör bulursun, teldeki sd kart1 buna takarsin. o adaptörü de bilgisayardaki kart yuvasina takarsin.

aklima baska yolu gelmiyo. az ve öz bi sekilde anlatmaya çalistim. sorun varsa yaz

• quote:

Orjinalden alıntı: aristo1530

arkdaşlar uzun bi topiciniz var hepsini okuyamadım ama yeni gelen telefonun ekranın üst kısmında G ve E işaretleri çıkmaya başladı mavi renkte kullanma klavuzunda böyle yazıyo bunlar çıkmaya başladığında çok çabuk şarz bitiyor bu nasıl bi iştir anlamadım nasıl engelleyebiliriz

ilk olarak hiç heyecan yapma. herhangi bi sorun yok

e harfi: edge (hizli internet)
    g harfi ise: gprs (interner)

o harfler telefonunun internete baglanabilir durudma oldugunu gösteriyo. yani o harfler ordayken ne kontör gider. ne de sarjin biter. sorun yok korkma.

• gerçekten çok teşekkür ederim kardeşim! ama anladığım kadarıyla 1.si daha kolay ve daha ucuza mal olcak sadece ilk aşaması biraz karışık gibi geldi bana...2.yi yaparsam eğer hem adaptör hem de kart okuyucu almam gerekicek sanırım!bi de bu kart okuyucu olayından bahsedilmemişti ben sadece kartı adaptöre takıcam sanıyodum ;) yine çok çok saol hakikaten anladım...teknolojiden anlamayınca insan kendini kötü hissediyo yaaa
  • kardesim kelimesinden sonra ! koymussun ama burdaki tüm erkekler gibi bayanlar da kardesimiz sayilir

sorun degil. sadece elimden geldigince yardimci olmaya çalistim. yardimci olabildiysem ne mutlu bana. sorun olursa buralardayiz
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.