Şimdi Ara

SAMSUNG E250 <<FaN CLUB-PAYLAŞIM TOPİĞİ>>... (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.221
Cevap
4
Favori
570.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada telefonu alalı 1 hafta oldu. İlk kullandığım gün batarya 1 gün gitmişti. Şu an yine aynı aktiflikle kullanıyorum şarj edeli 24 saat oldu mp3 dinledim radyo dinledim tel sürekli elimde, hala batarya göstergesinden tek çizgi bile eksilmedi. kullandıkça görülen değişim mükemmel... Almak isteyipte batarya konusunda endişe yaşayan arkadaşlar endişelenmesinler, kulandıkça süre artıyor kısacası SÜPER
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kill_ForYou

Bu arada telefonu alalı 1 hafta oldu. İlk kullandığım gün batarya 1 gün gitmişti. Şu an yine aynı aktiflikle kullanıyorum şarj edeli 24 saat oldu mp3 dinledim radyo dinledim tel sürekli elimde, hala batarya göstergesinden tek çizgi bile eksilmedi. kullandıkça görülen değişim mükemmel... Almak isteyipte batarya konusunda endişe yaşayan arkadaşlar endişelenmesinler, kulandıkça süre artıyor kısacası SÜPER

evet ayneen öyle
  • quote:

"clubberstyle" Arkadaşın verdiği ses ayarlarını yapmayı deneyen oldumu... Yapan varsa fark gördünüzmü?...

BAKIN ARKADAŞLAR

1NCİSİ BEN BU AYARLARI ABARTILI OLANLARINI YAZMADIM ORDAKİ DEĞERLERİ 15 E KADAR YÜKSELTEREK DENEYİN GERÇEKTENDE İNANILMAZ FARK WAR... BEN KENDİM KULLANIYORUM ... 15 E ÇIKARTTIĞINIZ DA DEĞERLERİ ACAİP SES ÇIKIYO AMA FAZLA B*KUNU ÇIKARTMAMAK ADINA BEN FORUMA YAZARKEN TAM KAPASİTE AYARLARI VERMEDİM.. EĞER GERÇEKTENDE SESİ ABARTMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR WARSA BANA MSN DEN ULAŞIP YARDIM İSTEYEBİLİRLER ( CLUBBERSTYLE@HOTMAIL.COM )..

2NCİSİ SAAT 18.15 İTİBARİYLE OYUN OLAYINI ÇÖZMÜŞ BULUNUYORUM.. KISMETSE EVE GİTTİĞİM ZAMAN SİZLERLE BUNU DA PAYLAŞACAĞIM..

3NCÜ OLARAK ALLAH RIZASI İÇİN BİLİP BİLMEYEN HERKES ATIP TUTMASIN ŞU TELEFONLA İLGİLİ ASABIM BOZULUYO İŞTAHIM KAÇIYO :) YAZASIM GELMİYO WALLA....

3NCÜSÜ YENİ FİRMWARE SİNİ BULDUM 4 ÇEŞİT RENK DAHA DEĞİŞTİREBİLİYORSUNUZ MENÜDE... DAHA YÜKLEYİP DENEMEDİM.. DENEYİNCE SİZLERLE DE PAYLAŞACAĞIM KONUYU... ( SİYAH MENÜ - BEYAZ MENÜ - YEŞİL MENÜ - PEMBE MENÜ OLARAK SEÇENEKLER GELİYO )

SAMSUNG E250 <<FaN CLUB-PAYLAŞIM TOPİĞİ>>...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubberstyle -- 14 Şubat 2007; 19:50:50 >

• Kardeş peki bu ses seviyelerini yükselttiğimizde telefonun zarar görme olasılığı nedir.?
  • quote:

Kardeş peki bu ses seviyelerini yükselttiğimizde telefonun zarar görme olasılığı nedir.?

Ben buna benzer kodları D500 dede kullanıyordum.. Uzunca bir süre kullandım hiç bir sorun çıkmadı ve çıkmaz ama DİKKAT ETMENİZ GEREKEN NOKTA GAIN YÜKSELTİCİ PROGRAMLARLA BİRLİKTE KULLANMAMANIZ sebebi ise bu telefonun donanımsal olarak speaker kapasitesi belli.. bunu yazılımından kapasitesinin üzerine çıkarttığınızda seste bozulmalara neden olabilir..

pekiiii bu telefon bu kadar ses çıkartıyorsa samsung neden sesini fabrika çıkışı olarak yüksek göndermiyor ??? diye soran arkadaşların olduğunu biliyorum.. nedeni şu ...

Avrupa birliğinde bir elektronik ürünün satılabilmesi için CE sertifikasına hayiz olması gerekmekte. :)). bu CE'nin ne olduğunu %90 ınınız bilmiyo.. CE sertifikası ve logosu bulunan ürünler, ürünle birlikte gelen kullanma kılavuzunda yazan şekilde kullanıldığı zaman insan sağlığına kesinlikle zarar vermeyen ürünler anlamına gelir.. buraya kadar tamam ... şimdi bu demektirki insan kulağına zarar verecek düzeyde ses çıkartan cihazların (mp3 çalar telefon v.s. cihazları) avrupa birliği ülkelerine satamamanız anlamına gelir ..bu yüzden firmalar ( apple ipod dahil) ürünlerini insan kulağına zarar vermeyecek şekilde dizayn edip piyasaya sunuyorlar.. olay bu .. ama gizli kodlarla özel menülere erişerek telefonu standart dışı kullanma imkanından faydalanıyoruz sadece :))) ehehehe kesinlikle telefonunuza bir zararı yoktur ama kulaklarınız için aynı şeyi söyleyemeyeceğim :)) ehehe

gene tekrarlıyorum bi sıkıntısı ve sorusu olanlar CLUBBERSTYLE@HOTMAIL.COM ' DAN BANA ULAŞABİLİRLER......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubberstyle -- 15 Şubat 2007; 0:58:26 >

• ben denedim bana göre pek bi fark olmadı ama bi şarkıyı açtım son seste çok az cızırtı yaptı bunları arkadaşı kötülemek için yazmıyorum sadece görüşlerimi yazıyorum
    kimse alınmasın
  • abi fıtık oldum vallaha
    yandaki ses tuşunu ayarlıyamıyom sadece 6. seviyede ses çıkıyo 5 4 3 2 1 . seviyelerde tık yok buna bi çaare yokmuu
  • şahsi kanaatim teli incelediğimde mp3 çaların dışarıya verdiği ses gayet tatminkardı ama zil sesi olarak bişey diyemem tabii..
  • onda sadece seviye 7 ye kadar çıkıyo nokialardaki gibi artarak die bi seceneke olsaydı
  • oski19 kardeş senin problemini halledeceğim ama şimdi işyerindeyim.. akşam bakalım ona.. ok?
  • okk
    sabırsızlıkla bekliyorum
  • Orjinalden alıntı: clubberstyle

"clubberstyle" Arkadaşın verdiği ses ayarlarını yapmayı deneyen oldumu... Yapan varsa fark gördünüzmü?...

BAKIN ARKADAŞLAR

1NCİSİ BEN BU AYARLARI ABARTILI OLANLARINI YAZMADIM ORDAKİ DEĞERLERİ 15 E KADAR YÜKSELTEREK DENEYİN GERÇEKTENDE İNANILMAZ FARK WAR... BEN KENDİM KULLANIYORUM ... 15 E ÇIKARTTIĞINIZ DA DEĞERLERİ ACAİP SES ÇIKIYO AMA FAZLA B*KUNU ÇIKARTMAMAK ADINA BEN FORUMA YAZARKEN TAM KAPASİTE AYARLARI VERMEDİM.. EĞER GERÇEKTENDE SESİ ABARTMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR WARSA BANA MSN DEN ULAŞIP YARDIM İSTEYEBİLİRLER ( CLUBBERSTYLE@HOTMAIL.COM )..

2NCİSİ SAAT 18.15 İTİBARİYLE OYUN OLAYINI ÇÖZMÜŞ BULUNUYORUM.. KISMETSE EVE GİTTİĞİM ZAMAN SİZLERLE BUNU DA PAYLAŞACAĞIM..

3NCÜ OLARAK ALLAH RIZASI İÇİN BİLİP BİLMEYEN HERKES ATIP TUTMASIN ŞU TELEFONLA İLGİLİ ASABIM BOZULUYO İŞTAHIM KAÇIYO :) YAZASIM GELMİYO WALLA....

3NCÜSÜ YENİ FİRMWARE SİNİ BULDUM 4 ÇEŞİT RENK DAHA DEĞİŞTİREBİLİYORSUNUZ MENÜDE... DAHA YÜKLEYİP DENEMEDİM.. DENEYİNCE SİZLERLE DE PAYLAŞACAĞIM KONUYU... ( SİYAH MENÜ - BEYAZ MENÜ - YEŞİL MENÜ - PEMBE MENÜ OLARAK SEÇENEKLER GELİYO )

ARAŞTIRMALARIN SÜPER VERDİĞİN VE VERECEGİN TÜM PAYLAŞIMLAR İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN

OYUNLARI VE MENÜ LERİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mackali6116 -- 14 Şubat 2007; 21:17:45 >

• yeşili öyle böyle değil tam zeytinyağı yeşili iyisimi siyahından şaşmayın..
  • GENÇLER SES OLAYINI BİTİRDİM

KİMSE BENİMKİ OLMUYO DİYEMEYECEK!

EN BAŞTAN BAŞLIYORUM ANLATMAYA KESİNLİKLE OLACAK....

Gençler ilk başta şu kodu girerek *#8999*8378# yaparak "donanım testi" ne girin
    ordan "ses ayarları" na girin daha sonraaaaaa

NORMAL
    ---------------------
    KULAKLIK KAZANCI : 4
    AHİZESİZ KAZANCI : 9

KAYDET DE

NORMAL2(KEYTONE)
    ---------------------------
    KULAKLIK KAZANCI : 15
    AHİZESİZ KAZANCI : 15

KAYDET DE

KULAKLIK

KAYDET DE

HOPARLÖR SUP
    KULAKLIK KAZANCI : 9

KAYDET DE

HOPARLÖR SDN
    KULAKLIK KAZANCI : 3

KAYDET DE

HOPARLÖR ÇKŞ

KAYDET DE

HOPARLÖR YANLIZCA ÇIKIŞ
    KULAKLIK KAZANCI : 12
    AHİZESİZ KAZANCI : 14

KAYDET DE

IIS NORMAL

KAYDET DE

IIS KULAKLIK

KAYDET DE

IIS NORMAL2

KAYDET DE

IIS HEADSET2

KAYDET DE

EĞER BUNU YAPTIKTAN SONRA OLMUYO DİYEN OLURSA WALLA DÖVÜCEM YA :)))

MSN ADRESİM : CLUBBERSTYLE@HOTMAIL.COM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubberstyle -- 14 Şubat 2007; 23:55:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: clubberstyle

GENÇLER SES OLAYINI BİTİRDİM

KİMSE BENİMKİ OLMUYO DİYEMEYECEK!

EN BAŞTAN BAŞLIYORUM ANLATMAYA KESİNLİKLE OLACAK....

Gençler ilk başta şu kodu girerek *#8999*8378# yaparak "donanım testi" ne girin
    ordan "ses ayarları" na girin daha sonraaaaaa

NORMAL
    ---------------------
    KULAKLIK KAZANCI : 4
    AHİZESİZ KAZANCI : 9

KAYDET DE

NORMAL2(KEYTONE)

KAYDET DE

KULAKLIK

KAYDET DE

HOPARLÖR SUP
    KULAKLIK KAZANCI : 9

KAYDET DE

HOPARLÖR SDN
    KULAKLIK KAZANCI : 3

KAYDET DE

HOPARLÖR ÇKŞ

KAYDET DE

HOPARLÖR YANLIZCA ÇIKIŞ
    KULAKLIK KAZANCI : 12
    AHİZESİZ KAZANCI : 14

KAYDET DE

IIS NORMAL

KAYDET DE

IIS KULAKLIK

KAYDET DE

IIS NORMAL2

KAYDET DE

IIS HEADSET2

KAYDET DE

EĞER BUNU YAPTIKTAN SONRA OLMUYO DİYEN OLURSA WALLA DÖVÜCEM YA :)))

Ayarlar tarafımdan denenmiştir. Sonuç süper kesinlikle deneyin derim. ÇOOOKK TEŞŞEKKÜRLER clubberstyle

• arkadaşlar forumda aradım ama bulamadım video yu sadece tel emi kaydediyor drek hafıza kartın aatamıyormuyuz bir kaç kişi daha daha sormuş ama cevap verilmemiş herhalde yardımcı olursanız sevinirim
  • kardeş sıfır telefonu alıp da heleki böyle bir telefonu insan nasıl kıyar da bilmediği ayarlara girer :) şahsen ben yapmayacağım, ne olur ne olmaz. ben çok şansızımdır bu konularda çünkü
  • quote:

Orjinalden alıntı: poman

arkadaşlar forumda aradım ama bulamadım video yu sadece tel emi kaydediyor drek hafıza kartın aatamıyormuyuz bir kaç kişi daha daha sormuş ama cevap verilmemiş herhalde yardımcı olursanız sevinirim

önceki sayfalarda bir cok kere cevaplandı ama cok geri sayfalrda kaldı sanırım

sadce tele kaydediyor telden hafızaya sonra kopyalıyorsun

• quote:

Orjinalden alıntı: Anadolu

kardeş sıfır telefonu alıp da heleki böyle bir telefonu insan nasıl kıyar da bilmediği ayarlara girer :) şahsen ben yapmayacağım, ne olur ne olmaz. ben çok şansızımdır bu konularda çünkü

bu öyle çok korkulacak bir durum degıl samsunglarda herkes yapıyor bu degısıklıklerı bende en kısa zmanda deneyecegim begenmezsem degıstırırım ama bi sorun olacagını sanmıyorum bunlar denene bilinen seyler

hem aşırı gelirse azalta bilirisn

• arkadaşlar bu telin en güzel özelliği nedir biliyormusunuz...
    istemediğiniz kişilerin sizi aramasını ve mesaj atmasını engelliyebiliyorsunuz bence harika bir özellik...
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.