Şimdi Ara

Samsung'dan Tim Cook'lu reklam filmi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aga sonra Apple her şeyi icat etti gibi niye davranıyor diyorsunuz? İşte bu yüzden sen 8 yıldır bu iştesin ilk katlanabiliri sunmuşsun senin böyle reklamlar yapmaman lazım yok Apple hoşgeldin bilmem ne yok Tim Cook Fold 8 aldı bilmem ne bomboş reklamlar. Çin'li rakiplerin Çin'de seni ezmiş onlar senden daha ince daha iyi menteşeli telefon yaparken sesini çıkarmıyordun tamamen Apple'a yarar şu işler ben diyeyim bu sene en çok satan katlanır telefon olacak iPhone Duo demişti dersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrikliarabasever -- 12 Eylül 2026; 12:42:45 >
  • RTXberat R kullanıcısına yanıt

5 app’i açma gereksinimiz nedir acaba ADHD tavan olmuş sizde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çıkmayan batarya ile de dalga geçtiler, kaldırılan kulaklık jakı ile de dalga geçtiler, ekrandaki çentik ile de dalga geçtiler, şarj adaptörü çıkmamasıyla da, kutudan kulaklık çıkmamasıyla da say say bitmez. Peki ne oldu? Tüm tükürdüğünü yaladı, sonra da tüm reklamlarını kaldırmak zorunda kaldı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Konf: AMD Ryzen 5 2600 || ASUS TUF B450 Plus Gaming || G-SKILL RipJawsV 2x8GB 3000mHz RAM || Nvidia GTX 1070 8GB || Cooler Master MB500 TUF Edition || FSP Hydro 80Plus Bronze 700W || Logitech G27, F710 || DELL SE2717H IPS 75hz || Steam: balcis || iRacing: balcis
  • balcis kullanıcısına yanıt
    bi de rezilliği savunanlar kendilerini telefondan anlıyor sanıyor. samsung'un avukatlığını yapmak için dansöz gibi kıvırıyorlar. samsung dışında hiçbir marka böyle saçmalıklarla uğraşmaz. ne gereği var. koskoca markanın reklam departmanı dh forumundaki samsung fanı çoluk çocuğun eline düşmüş sanki.

• Elektrikliarabasever E kullanıcısına yanıt
    hesap makinesi not defteri chatgpt yönettiğim sosyal medya hesabi uygulaması bide analiz programı bak gene dediğime geldi neden yapamıyorum yerine 5 taneyi ne yapıyorsunuza geldi konu bu şekilde gelişemeyiz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• RTXberat R kullanıcısına yanıt
    Ben aynı ekranda çok cramped buluyorum 3 tane minnak app 2 tane ufak kare floating window muhabbetini. Şu Xiaomi 18 Fold'un yaptığı güzel bak istediğin gibi boyut ayarlayıp sürükleyerek başka uygulamaya geçmek mantıklı.
    携帯電話研究家山根康宏youtube
    Xiaomi 18 Fold : シャオミの横ワイド折りたたみ、分割画面が使いやすい
    https://www.youtube.com/watch?v=GOm9NK7DOZQ&feature=youtu.be

videonun 1:55'inci dakikanında bahsettiğim muhabbet var.

ama app developer'lar için nigtmare ben iOS Dev'im mesela Duo'nun ön ekranı ile içerdeki ekranın oranları aynı iç ekranın yarıya bölünmesi dış kapakla yine aynı orana denk geliyor yani dış kapaktaki ekran oranına göre optimize ettiğim gibi iç ekranda da aynı şekilde çalışmaya devam ediyor App'im ama Android'de 8 senedir Fold telefonlar olmasına rağmen her firmanın ekran oranı farklı olduğu için App'ler düzgün çalışmıyor mesela Çin'li alışveriş uygulamalarının Search bar'ı ekranın %35'ini kaplıyor iç ekranda saçma sapan işler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrikliarabasever -- 13 Eylül 2026; 12:38:05 >

• Samsung Fanboy'lar kızacak ama Samsung'un kendi etkinliklerinden ziyade Apple'ın etkinliklerine verdiği tepki daha fazla konuşuluyorsa, Samsung bir yerde hata yapıyor demektir.

• Elektrikliarabasever E kullanıcısına yanıt
    app yaptigin uygulamadaki algoritmqnın kolaylık saglamasi lazim sen build dışarıya çıkarır cikararmaz kendi optimize etmesi lazim gelistiriciler için çok iyi olur yapsa yapsa google yardim eder herşeye ai kullaniyorlar xiaomideki dedigin olay baya güzelmiş bu arada ve mantıklı goodlock ile gelir ins

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.