Şimdi Ara

Samsung’dan dünyayı değiştirecek başarı: Türünün ilk transistörü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
4.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
18 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

doğrula
    TÜBİTAK bilim fuarında Arapça yazılı manav tezgahı projesi ödül aldı mı? - Doğrula
    https://www.dogrula.org/dogrulamalar/tubitak-bilim-fuarinda-arapca-yazili-manav-tezgahi-projesi-odul-aldi-mi
    Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın.
  • Pekircan P kullanıcısına yanıt

Sürekli bir şeyler anlatıyor gibi yapıp hiçbir şey anlatmadan geçiyorsun. Sürekli ben mimarım ya ben biliyorum ya gibi laflar çok irite edici.

Ben de inşaat mühendisiyim arkadaş gördüğüm kadarıyla konuya senden kat kat hakimim.

Yok diyordun listeyi atınca ne yazacağını şaşırmış. Avrupa'da neden olmadığını yazdım ben nasıl bilmem ya ben aslında bilirim ya gibi bomboş cümleler.

Asya da bizim gibi demişsin ben de onu diyorum işte onlarda da dolu bu kuleler. Dediğimi onaylayıp lafı uzattıkça uzatıyor.

Senin işin müteahhit sipariş verince tekil bina çizmek şehirler hakkında konuşma bence pek bir şey anlatamıyorsun.

Milano demiştin şehir merkezi 1,3 milyon iken İzmir mesela 3,5 milyon. İzmir şehir merkezi 1,3 milyon iken bizim burada Hilton bile yoktu.

Şuraya gittim buraya gittim bir şey ifade etmez gidince kafanı kaldır etrafa bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 20 Haziran 2026; 13:50:43 >

Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, başarı için en gerçek yol gösterici ilimdir, fendir. İlim ve fennin dışında yol gösterici aramak gaflettir, cehalettir, doğru yoldan sapmaktır.
    Mustafa Kemal Atatürk

• Pekircan P kullanıcısına yanıt
    Sakin ol dostum

Türkiye Avrupanın en kalabalık ülkesi ve o kadar dağlık bir arazisi var ki burada çok katlı gayet normal sıkma canını.

Kalan az biraz düz alanda da tarım yapmaya çalışıyoruz kusura bakma.

Tarım alanlarına müstakil evler yapılsa senin için sorun olmaz umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 20 Haziran 2026; 14:19:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • faithlesszombie kullanıcısına yanıt
    Su ile

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.