Şimdi Ara

Samsung'dan çift sim kart desteği sunan iki yeni cep telefonu; B5722 ve C6112 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
67.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENDE BU TELEFONDAN ALMAK İSTİYORUM AMA ÇOK KARARSIZIM BAŞKA DOKUNMATİK VE SAĞLAM OLAN ÇİFT HAT OLMASADA OLUR ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİR TELEFON VAR MI??
  • YANINDA hafıza kartı veriyorlar mı arkadaşlar
  • bende aldım rehber sorun çıktı hemen servise gönderdim bugun.

bakalım kaç günde gelecek...
  • telefon çok güzel kamera çok iyi. video da öyle rehberle ilgili herhangi bir sorun yaşamadım. beklentilerimin üzerinde. tavsiye ederim.
  • slm arkadaşlar bende samsung b5722 ilk satınalan biriyim.aldığım gün cihazı icelerken rehberdeki sorunu fark ettim.aldığım yere sordum şaşırdılar.daha önce böyle bir sorun görmedik dediler.araştırıp bana döneceklerdi lakin bana yeni versiyon yada formad atılması gerektiğini söylediler.lakin içindeki rehber ve bilgiler yedeklenmeli dedikleri için sorunlu sorunlu kullanıyorum.yalnız alınan bir üründe sorun kulanıcı hatası değilse ve ayrıca 1 ay içinde olmuşsa değişim hakkımız var diyte biliyorum. ben yenisiyle ve sorunsuz olanıyla değişim istedim cevap bekliyorum...tavsiye ederim sizde şikayet edin..
  • slm akdadaşlar bende b5722 kulanıyorum arkadaşlarımı aradığımda onlarda benim ve kendi seslerinin eko yaptığını sesin yankılandığını söylediler bende meseleyi anlamak için test ettim arama yaptı ve telefonumu değiştim durumu okyledim. telefonda yaptığım inlemede sorunu cözdüm.çözüm yolunu yazıyorum..ayarladan-şebeke ayarı-şebeke modu-diyerek menüye girin ve dört bant olan seciliyi GSM900/1800 SECEREK DÜZELİYOR.DENEYİN TEST EDİN VE GÖRÜN...BEN DENEDİM OLDU..SAYGILAR...
  • http://www.ceptown.com/model/1647/samsung-b7722
    çift sim kartlı 3g ve wifi olduğu yazıyor samsung b7722

quote:

Orijinalden alıntı: press_reset

cift hatlı hem wi-fi hemde 3g bir telefona varsa söyleyinde bizde bilelimm..

cift hatta 3 g destegi yok arkadaşlarr.bence cift hatta güzel bir tell

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 28 Haziran 2010; 12:31:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumur

http://www.ceptown.com/model/1647/samsung-b7722
    çift sim kartlı 3g ve wifi olduğu yazıyor samsung b7722

quote:

Orijinalden alıntı: press_reset

cift hatlı hem wi-fi hemde 3g bir telefona varsa söyleyinde bizde bilelimm..

cift hatta 3 g destegi yok arkadaşlarr.bence cift hatta güzel bir tell

kac para TR'de var mi ki?
    Bu arada REHBER sorunun COZen Arkadaslar, TELPA hangi yazilimi yukluyor?
    internetten neden indirebilirim firmware varsa??

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhatseydi

3g ve wifi olmadan çift sim kart bana cazip gelmiyor.

kesinlikle, ikisinin birarada olduğu çift sim kartlı telefonu direk alırım.
  • Telefon güzel.. Benim'de Samsung E250 var aldığıma çok pişmanım en yakın zamanda başka telefon alıcam inşallah
  • Arkadaşlar benim c6112 ile ilgili bir sorum olacak Samsung kullanmaya yeni başladığım için arayüzleri çok iyi bilmiyorum

Kulaklığı taktığımda radyo dinliyebiliyor konuşurkende karşı tarafı sorunsuz şekilde duyabiliyorum ama benim sesim karşıya gitmiyor.Sanırım sesi gönderen bir ayarı bozdum çünkü aldığımda sorun yoktu.Ne yapabilirim ?

Teşekkürler.
  • eğer servis kodlarıyla oynamamışsan , ki bu da öyle rastgele olmaz, ileri işlemlerdir , kazara yapılacak iş değildir, mikrofon sesini kısma imkanı yok diye biliyorum . en iyisi bir mağazada başka kulaklıkla dene, kendi setin arıza mı yaptı anlamak lazım.
  • arkadaşlar bu telefon satışları pembe renkli olarak gördüm hep. siyah görmedim hiç. varsa da pahalı yerlerde var. acaba pembesini alıp sonra arka kapağını siyah ya da kahverengi yapabilirmiyiz ?
  • SAMSUNG C6112 kullanmaya başladım..
    Fakat tek tuş ile hat değiştirme olayını bulamadım..Yani Turkcell de iken Avea dan msj/arama istediğimde telefonu yeniden başlatmadan değiştirme olayını bulamadım henüz.Nasıl oluyor bilen var mı ? ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

SAMSUNG C6112 kullanmaya başladım..
    Fakat tek tuş ile hat değiştirme olayını bulamadım..Yani Turkcell de iken Avea dan msj/arama istediğimde telefonu yeniden başlatmadan değiştirme olayını bulamadım henüz.Nasıl oluyor bilen var mı ? ..

arkadaşım telefonun sağında ortada küçük bir tuş var ona bastığında diğer hatta geçiyor...
    ayrıca c6112'den çok az bahsedilmiş bu kadar az bahsedilmeyi haketmiyor bu telefon :)

Öncelikle çift hatlı bir telefonum olsun 3g'de dokunmatikte gözüm yok diyorsanız almayı ciddi bir şekilde düşünmeniz gereken bir telefondur c6112
    şöyleki; yeni nesil bir menüsü var menülerde gezinmek çok kolay, şarzı 2-3 gün gidiyor, görünüşü güzel kaba değil klas bir duruşu var, sesi dışarıya güzel veriyor kamerası 2mp ama tatmin edici bir görüntülemesi var...eksileri ise biraz ağır işliyor sistemi yani çok rahatsız edici bir yavaşlık değil ama farkediliyor bunun dışında bir eksisini göremedim şu ana kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemf2bone -- 26 Eylül 2010; 0:54:43 >

• Teşekkürler..Buraya yazdıktan 2-3 gün sonra buldum nasıl olduığunu..
    Evet telefon çok iyi ben memnunm..2-3 saat içinde şarjı doluyor.
  • slm bendede b 5722 var karşı tarafla konuşurken konuşmaları kaydedebiliyormuyum eğer varsa bir anlatın çok lazım
  • ilk baştaki telefon daha iyi
  • kesinlikle samsung cep telefonu almayın.sgh d880 aldım aralık 2008 de önce titreşim bozuldu sonra ekran gitti geri aldığım gün karşı tarfın sesi gelmez oldu şu an ikinci hat çekmiyor diye üçüncü kezgötürdüm faturayı bulamadım die telin yenisini vermiyorlar garanti belgesini gösterdiğimhalde.bayram tatili bitsin ikinci hattı yapabilsinler die tekrar verecem ve şu an ekranda donuyor iki problemi halletsinler die yapacaklarınıda zannetmiyorum.kalifiye eleman çalıştığınıda zannetmiyorum bir dertten veriyorum alınca başka bi yerinibozuyorlar.bayram bitince ilk işim tüketici haklarına gideceğim ve şu an başka marka çift hatlı telefon bakıyorum...alırsanızda siz bilirsiniz...marka vermeyeceğim telim 3 ayrı arıza yaptı 15 gün sürmeden yenisini vermişlerdi...siz kıyaslayın
  • telefon olarak çok güzel ama , kamera çekimi özellikle gece çekimlerinde çok beyaz çıkıyor, bunun bir ayarı var mıdır , birde istemediğim bir kişi aradığında telefonun sesini nasıl kapatabilirim, yardımcı olursanız sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.