Şimdi Ara

SAMSUNG D900 TÜRKÇE DİL SEÇENEĞİ YÜKLEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar forumda yeniyim. konulara baktım bı konu ile mesaj göremediğim için yeni başlık açtım.
    arkadaşlar geçen sene yurtdışından d900 aldım. telefonumu yurtdışından aldığım için içinde türkçe dil seçeneği yok.bende telefonumun türkçe yapmak istiyorum. bunun için ne yapabilirim?bana yardımcı olursanız memnun olurum. herkeze kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanfox -- 30 Mart 2008; 17:30:48 >

• flash attırmalısın...cla dosyası aynı zamanda dil desteğinide içerir..flash kablosunu alırsan bende yardmcı proları var..ama telefoncuya gidersen 15-20 ytlden fazla verme
  • flash kablosu nereden bulurum? pahalı bişey mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkanfox

flash kablosu nereden bulurum? pahalı bişey mi?

telefonclarda ortlama 10 eur civarı ama bugün bir telefoncuda aparat olmadan olmaz dedi box felan..istersen hiç uğraşma götür telefoncuya 15-20 ytlye yüklettir..bu işlerden fazla anlamıyorsan hiç girişme bence..ama bende paralel ithalat aldım bende flash yüklemenin yollarını arıyorum programları ayarladım ama usb kablo takınca şarjdan açıyor meret...com kablo gerekecek bu gidişle...
  • hmm saol. başka yolu yok galiba bunun. telefoncu yolu gözüktü bana:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanfox -- 3 Nisan 2008; 22:59:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.