Şimdi Ara

samsung d880 yardim pls!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar bugun bir d880 cift sim kartli telefon aldim yalniz bir sorunum var eski telefonumu baskasina vermem lazim ne yazikki telefon rehberimi kopyalayamiyorum yapilan işlemleri yazim yardiminiz olursa cok sevinirim...

not : diger telefon nokia e 50

* hafiza kartlari ayni oldugundan dolayi nokia dan çikartip samsunga taktim

* rehberi telefon hafizasina other dosyalara yerleştirdim

su anda 501 dosya orda durmakta ama ne yazikki rehbere alamiyorum tek tek alabiliyorum ama 501 tanesini tek tek koymak zamanimi aliyor ve telefonu teslim etmem lazim nokia e50 de sim karta kopyalanamiyo isimler uzun gibi sorunlar veriyo bunun için ne yapabilirim

yazmadan once arastirdim bulamadim forumada baktim ki kisa bir araştirma yaptim ki yanliş başliklarda aramiş olabilirim herkezden özür diliyorum

yardimlarini bekliyorum...

• dostum neden telefondan sim karta kayıtları kopyalayıp simden yeni telefona aktarmıyorsun, 2 aşamada halledersin

Orjinalden alıntı: sadhunter

dostum neden telefondan sim karta kayıtları kopyalayıp simden yeni telefona aktarmıyorsun, 2 aşamada halledersin

Bende aynı şeyi düşündüm,ama orada 501 adet numara demiş.O yüzden bu düşüncem olmaz dedim.Çünkü bir sim kartı o kadar numarayı hafızaya alamaz.

Öyle ise,numaraları 100er mi 200er kopyalarsın bilmiyorum ama önce sim e,sonra D880 e kopyalarsın.Z>aten yeni aldığın D880de direk simden gösterir numaraları,onları da alır telefon hafızasına atarsın

Sen niye bu kadar uğraşmışsın anlamadım.Nokia e50 yi bilmiyorum ama genelde nokia larda numaraları sim karta kopyalamak diye birşey var,bu seçeneği hiç mi görmedin,enteresan

• o zaman 500 defa yes e basman lazım.

Yada bazı Turkcell ekstralarda bir alet var. bir tarafına eski bir tarafına yeni telefonu takıyorlar. İşlem tamam. 5-10 ytl cik alırlar ama
  • nokia pc suite le samsung pc studio u kullanarak daha rahat yaparsın..
  • kardes bende d880 aldım 6300 daki rehberimi pc suite ile bilgisayara kaydettim.daha sonra samsung pc suite ile d880 içine entegre ettim. üstelik nokia 6300 daki gibi rehberim sapasağlam bence öyle yap

Orjinalden alıntı: ormanci41

nokia pc suite le samsung pc studio u kullanarak daha rahat yaparsın..

Bence de öle yap hem karışıklık olmadan yapmış olursun hem de hızlı yaparsın... Dahası bilgisayarında da rehberinin bi yedeğini tutarsın. Dünya hali sonradan da lazım olur belki..
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bu d880 açılırken ses tonu yok mu ve kapak sesleri varmı cevap verirseniz sevinirim
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.