Şimdi Ara

Samsung D820 -- Garantili Kutulu ...... 200'e götür...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kutusunda, faturalı olarak verilecektir..2008 Mayıs'a kadar garantisi devam etmektedir.

Temiz kullanılmıştır.. Ufak tefek belli olmayan ince çizikler vardır.. Kızağında yada herhangi bir bölümünde sorun yoktur...

Kutu içeriği;

- Faturası, garanti belgesi,
    - CD, kitapçıklar,
    - 256 MB microSD hafıza kartı,
    - TV bağlantı kablosu,
    - Şarj aleti

Fiyat: 200 YTL'dir. Öncelikli olarak Nokia modeller ile takas imkanı olabilir...

Saygılar...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10.Lincoln -- 6 Ekim 2007; 20:49:18 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 6630 ıle takas olur mu?
  • nedir telefonun durumu?

quote:

Orjinalden alıntı: Karşıyakalı™

6630 ıle takas olur mu?

• hocam hiç uğraşma burda burası telefonculardanda ölücü bendede d820 war takas yapacaksan telefonu git bi kaç tane gez telefoncu zaten 160-190 arası sayıyolar milletlede uğraşmazsın +aksesuarlarıda wermezsin telefoncuya sonrada satarsın burda aynı şeye gelir ama tabi nakite ihtiyaç warsa bilmem .çünkü burda teli çok ölü fiyata wermeden satılmıyor 160 yaz fiyatı nası üşüşür hepsi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKMAL -- 6 Ekim 2007; 23:35:43 >
  • acelem yok benim kardesim bakalım duruma gore yapıcaz birseyler..

quote:

Orjinalden alıntı: FKMAL

hocam hiç uğraşma burda burası telefonculardanda ölücü bendede d820 war takas yapacaksan telefonu git bi kaç tane gez telefoncu zaten 160-190 arası sayıyolar milletlede uğraşmazsın +aksesuarlarıda wermezsin telefoncuya sonrada satarsın burda aynı şeye gelir ama tabi nakite ihtiyaç warsa bilmem .çünkü burda teli çok ölü fiyata wermeden satılmıyor 160 yaz fiyatı nası üşüşür hepsi

• quote:

hocam hiç uğraşma burda burası telefonculardanda ölücü bendede d820 war takas yapacaksan telefonu git bi kaç tane gez telefoncu zaten 160-190 arası sayıyolar milletlede uğraşmazsın +aksesuarlarıda wermezsin telefoncuya sonrada satarsın burda aynı şeye gelir ama tabi nakite ihtiyaç warsa bilmem .çünkü burda teli çok ölü fiyata wermeden satılmıyor 160 yaz fiyatı nası üşüşür hepsi

tel benim olsa bende 200den aşagı vermezdim bence normal o ayrı diyerekten:)

kardes telci 160-190 arası vermez adam 100-120ye ancak alır 250 fiyat ceker..yapma gözünü seveyim..hemde aksesuarları vermiyeceksin..cankaya piyasasını gezmemiş olsam:)bunlar hurafe..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linqual -- 7 Ekim 2007; 0:35:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: linqual

quote:

tel benim olsa bende 200den aşagı vermezdim bence normal o ayrı diyerekten:)

kardes telci 160-190 arası vermez adam 100-120ye ancak alır 250 fiyat ceker..yapma gözünü seveyim..hemde aksesuarları vermiyeceksin..cankaya piyasasını gezmemiş olsam:)bunlar hurafe..

hocam 100-120 ytl ye abartma allah aşkına ya bizde çok gezdik telefoncu şu ana kadar en düşük weren 120 en yüksek 190 werdiler ama genel olarak öle yazdım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • p.m
  • pm attım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.