Şimdi Ara

SAMSUNG D600 TEKNİK SERVİS+TAM EKRAN OYUNLAR-GÜNCEL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
27.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: lalelu

arkadaşlar D-600 de msn nasıl çalıştırabilirim yardım ederseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler

imzamda samsunglara uyumlu msn var
  • quote:

Orjinalden alıntı: mobilecom

quote:

Orjinalden alıntı: burcudd

Lütfen biri bana yardımcı olsun. Mac OS X 10.4.8 kullanıyorum ve D600'üm var. bu anlattıklarınızı ben de yapabilmek istiyorum artık ya. Mac uyumlu programlar yok mu!!! Allahını seven bi ceevap versin

mac için çok zor var olan programlar windows ile uyumlu malesef

bildiğim kadarıyla mac os de sanal vindows kurup windowsun bütün ayrıcalıklarından yararlanabiliyordun internette arama yap
  • Sevgili arkadaşlar..

Kızgınlıktan paraya kıyıp Softick PPP lisanslı olarak aldım..Ancak oyun veya program yüklediğimde ya telefon reset atıyor ya da Yükleme hatası diyip olayı bitiriyor..

Nerede hata yapıyorum bilmiyorum ama bu konuyu nasıl çözebilirim..?
  • quote:

Orjinalden alıntı: loko34

Sevgili arkadaşlar..

Kızgınlıktan paraya kıyıp Softick PPP lisanslı olarak aldım..Ancak oyun veya program yüklediğimde ya telefon reset atıyor ya da Yükleme hatası diyip olayı bitiriyor..

Nerede hata yapıyorum bilmiyorum ama bu konuyu nasıl çözebilirim..?

O bazen banada oluyor. reset atinca usb kabloyu çıkar telefonu kapat. pcden programlari yeniden başlat. reset falan olmaz ondan sonra ;)
  • ya aynı sorun bendede var dedıklerını yaptım kardeş ama gene oyun yuklerken telefona reset atıyo :(
  • Topic biraz eski ama ben şansımı deniyip sorayım
    OYun yüklemede son aşamaya kadar geldim kodu girdim PPPUp Usb seçtim oyunu uploaderda falan seçtim ondan sonra seri yüklemeye bastığımda yükleme hatası diyip kapanıyor acil yardım lazım şimdiden tşkler...
  • guncel
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.