Şimdi Ara

samsung corby pro! (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.499
Cevap
4
Favori
235.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya diğer elini kullanamayacak durumdaysan? Önce kulaklığı çıkar sonra telefonu aç felan. telsiz gibide olsa ben öyle cevap vermeyi yeğlerdim. Bence böyle harika bi telefonda bu olmamalıydı...
  • Merhaba arkadaşlar ben telefonu yeni aldım çok da memnunum iyiki başka bir şey almamışım diyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: morcincik

Merhaba arkadaşlar ben telefonu yeni aldım çok da memnunum iyiki başka bir şey almamışım diyorum .

hayırlı olsun... Güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: morcincik
    Merhaba arkadaşlar ben telefonu yeni aldım çok da memnunum iyiki başka bir şey almamışım diyorum .

Hayirli olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp00ky
    Ya diğer elini kullanamayacak durumdaysan? Önce kulaklığı çıkar sonra telefonu aç felan. telsiz gibide olsa ben öyle cevap vermeyi yeğlerdim. Bence böyle harika bi telefonda bu olmamalıydı...

bu telefona ozgu degil bu tum mikrofonlu kulakliklarda telefona giren jak uc bolumludur.
    Kendi kulakligindan konusabilirsin tabiki ama once kulaklik cikisina mikrofonu takman gerek
    kulakligi da mikrofona takarsin
    hangi telefona bakarsaniz bakin kafaniza gore aldiginiz bir kulakliktan gorusme yapamazsiniz (denedigim telefonlar icin gecerli aslinda bu sadece)
    istedigin kulakligi takarak muzik dinleyebilmem bile pek cok telefonu elememe sebep oldu bu telefonu alirken

tek sorun mikrofona standart bir kulaklik eklendiginde kablonun fazla uzun olmasi

kabloyu sarmaktan rahatsizlik duymayacaksan mikrofonun etrafina sarip mandaliyla sabitlemeni oneririm ya da imkanin varsa (ki pek sanmiyorum) kisa kablolu bir kulaklik alabilirsin :P

Neyse o degil de sarj olayindan sikayetciyim ben hala

950mah ne lan kufur gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: -LasTEviL-

Arkadaşlar yeni aldığım telden internete bağlanamıyorum AP hatası alıyorum. Telefon ismi Samsung Corby Pro b5310 Wi-fi kullanarak intenete bağlanamıyorum "bağlantı başarasız AP yanıt vermiyor" şeklinde bir hata alıyorum. Bu işlerden anlayan biri bana bunu nasıl düzelteceğimi açıklarsa çok mutlu olacam ve Wi-fi kullanmadan nasıl internete bağlanılıyor bunuda açıklarsanız çok sevinirim. Yardımlarınızı bekliyorum ...

modemin şifresini kaldır öyle dene

arkadaşlar bnm de sorunum bu mesaj olayı.2-3 parça bişe yazıyom hemen mesaj 2 katına çıkıyo karakter desteğinden hangisini seçmek gerekiyo.bitanesini seçmiştim düzelmişti ama o zaman da i yerine ı yazınca kelime 2 parça olarak gidiyo.yani kabin yerine kabın yazdınız mı kab ın olarak gidiyo karşıya

• merhaba arkadaşlar, bu telefonu modem olarak nasıl kullanyruz tarif edrmisnz acaba.
  • Arkadaşlar yeni konu açmamak için burda soriyim dedim..

Bu telefonda İŞCEP uygulamasını nasıl açıyoruz..?

Siteden indirmeye çalıştığımda Desteklemiyor diyor..Java olarak başka yerden indirince destekliyor ama fonlar çok büyük..

Lütfen çok lazım işcep bana ..Ayrıca çok kullanışlı. Samsung m620 de kullanıyodum küçücük ekranda bu niye böyle oluyor..

Saygılar.Lütfen yardım..
  • Güncel..
  • Corby Pro alıyorm. Aldıktan sonra Perfonmansının iyi olması icin ( video falan sornsuz acması icin, msn e gimek icin ) fln hangi yazılımları yüklemek gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TakanAdam -- 28 Kasım 2010; 1:55:33 >
  • arkadaşlar corbypro ile dizi sitelerinden video izlemenin yolu yok mu? izlenebilir mi?
  • güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoRiTozzZ

Corby Pro alıyorm. Aldıktan sonra Perfonmansının iyi olması icin ( video falan sornsuz acması icin, msn e gimek icin ) fln hangi yazılımları yüklemek gerekiyor?
  • quote:

quote:

Corby Pro alıyorm. Aldıktan sonra Perfonmansının iyi olması icin ( video falan sornsuz acması icin, msn e gimek icin ) fln hangi yazılımları yüklemek gerekiyor?

Evet bende aynı soruyu soruyorum ve ekliyorum;

Bunlar için telefonu servise götürmemiz gerekiyor.Yani güncelleme gerekiyormu telefona..?

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAS_nicktir

katılıyorum.... bi 1200 mah felan olaydı iyiydi xD

@fenersel : telefonu modem olarak kullanabilmen için telefonu kies ile pc ye bağlaman gerekiyor. zaten kies programının içinde internet sekmesini görürsün (eğerki kiesi pc ye yüklersen onu kurmadıysan olmuyor die biliyorum) orda internete tıklayıp gerekli ayarları yaptığında girmesi lazım. işte operatörünü felan seçerek. Ama wifi ile nasıl bağlanır onu bende beceremedim.

@DoRiTozzZ : Telefonda performans isteyeceğin en önemli şeylerden bir tanesi internet bence. bunun için kendi tarayıcısı biraz deil baya baya dandik. sistem belleği dolu die durup dururken hata verme sorunu var kendi tarayıcısının. neyse sana önereceğim tarayıcı olarak Opera Mini yada Bolt kullanabilirsin. Boltla video izleyebilitende var hem. Ama ben Bolt kurmadım gereksinimde duymadım. Messenger olarakda Ebuddy veya telefonun kendi programı Palringoyu kullanabilirsin. Ben şahsen palringoyu kullanıyorum =)

@Sensitive55 : valla güncellemesi daha yok diye biliyorum. Olsa ama cidden güzel olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: sp00ky

quote:

Orijinalden alıntı: HAS_nicktir

katılıyorum.... bi 1200 mah felan olaydı iyiydi xD

@fenersel : telefonu modem olarak kullanabilmen için telefonu kies ile pc ye bağlaman gerekiyor. zaten kies programının içinde internet sekmesini görürsün (eğerki kiesi pc ye yüklersen onu kurmadıysan olmuyor die biliyorum) orda internete tıklayıp gerekli ayarları yaptığında girmesi lazım. işte operatörünü felan seçerek. Ama wifi ile nasıl bağlanır onu bende beceremedim.

@DoRiTozzZ : Telefonda performans isteyeceğin en önemli şeylerden bir tanesi internet bence. bunun için kendi tarayıcısı biraz deil baya baya dandik. sistem belleği dolu die durup dururken hata verme sorunu var kendi tarayıcısının. neyse sana önereceğim tarayıcı olarak Opera Mini yada Bolt kullanabilirsin. Boltla video izleyebilitende var hem. Ama ben Bolt kurmadım gereksinimde duymadım. Messenger olarakda Ebuddy veya telefonun kendi programı Palringoyu kullanabilirsin. Ben şahsen palringoyu kullanıyorum =)

@Sensitive55 : valla güncellemesi daha yok diye biliyorum. Olsa ama cidden güzel olurdu

peki parlingo nasıl ?
    Sadece diğer palringolularlamı konuşabiliyoruz yoksa o direk msne felanmı bağlanıyor?

• Ebuddy ile aynı mantık... içinde diğer servislerde (icq,facebook vs ) mevcut.
  • e buddy'i kurmayalım yalandan yere ozaman :]
  • @Sp00ky teşekkürler cevap için
  • reca ederim =)
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.