Bildirim
Samsung Corby GT-S3653'e format yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bilen yok mu arkadaşlar :S
edit: buldum paylaşayım istedim.
*2767*3855# giriyorsun ve bekliyorsunuz telefon yeniden başlatıyor ve herşeyi sıfırlıyor güvenlik kodu da dahil.
Not:bu kodu girmeden önce sim kart ve hafıza kartınızı çıkarttıgınızdan emin olunuz aksi halde bütün bilgileriniz silinebilir.. !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper035 -- 15 Şubat 2011; 1:38:31 >_____________________________ izmir** -
abi nettin ya çalışıyomu diye baktım telefonu ezdi geçti..!
Ama yinede çok teşekkürler bunu arıyordum.._____________________________ -
Çok Teşekkür Ederim İşime Yaradı Sağolun _____________________________ -
bu işlemi geri almanın bi yolu var mı _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: talip72
abi nettin yaçalışıyomu diye baktım telefonu ezdi geçti..!
Ama yinede çok teşekkürler bunu arıyordum..
xd ya çok güldüm :) :) :) :) :D_____________________________ Gerçek Sevdayı Gökyüzüne Çıkardım yalanları yer Yüzünde Bıraktım... -
quote:
Orijinalden alıntı: etuvan
quote:
Orijinalden alıntı: talip72
abi nettin yaçalışıyomu diye baktım telefonu ezdi geçti..!
Ama yinede çok teşekkürler bunu arıyordum..
xd ya çok güldüm :) :) :) :) :D
tamda denicektim haa sonradan vazgeçtim_____________________________ Gerçek Sevdayı Gökyüzüne Çıkardım yalanları yer Yüzünde Bıraktım...
-
daha enter demeden just bilmem ne bilmem ne dedi kapandı :) _____________________________ Gerçek Sevdayı Gökyüzüne Çıkardım yalanları yer Yüzünde Bıraktım... -
ayarlayıncaya kadar canım çıktı pek tavsiye etmem _____________________________ Gerçek Sevdayı Gökyüzüne Çıkardım yalanları yer Yüzünde Bıraktım... -
Sağolasın kardeş cok işime yaradı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sağol Walaha Üye Değildim Üye Oldum Bunu Sana Söylemek İçin
Çok Çok Teşekür Ederim Allah Kıskanlardan Korusun Maşşallah._____________________________ -
Teşekkürler _____________________________ -
Telefon Kaldı 6 Senedir Duruo Satıodum Teşekkürler _____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung ses arttirma kodu
- samsung tuşlu telefon kilidi nasıl açılır
- samsung duos tuşlu telefon zil sesi yükseltme
- galeriden fotoğraf silinmiyor
- bu imei numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
- exynos 2400
- samsung corby 2
- s21 fe ne zaman çıktı
- samsung a15 ne zaman çıktı
- en iyi kameralı telefonlar 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X