Şimdi Ara

SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880 (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.717
Cevap
2
Favori
207.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar java kulturum hiç yok,ve de bulaşmak istemıyorum ama telefonumda bir ingilizce-turkçe sözlük olsun istiyorum ne yapacağız
  • quote:

Orjinalden alıntı: barsoy

Ben de hızlı mesaj yazamam telefonda ama benim hızıma bile yetişemiyor. Harfler geç geliyor. Bunun beceriksizlikle ilgisi yok.

Arkadaşlar bende yeni d880 grubuna katılmış biri olarak telefonumu 5 gündür kullanmaktayım.. Hemen şu mesaj yazma meselesine geleyim.. telefon tuş seslerini kaldırırsanız mesja yazımı gayet hızlı sürekli mesajlaşan biri olarak en azından benim hızıma yetişiyor takılma filan olmuyor.. Telefon kamerası biraz hassas öyle hareketli bebek resimleri çekmeniz imkansız gibi ancak bana yetiyor hareketsiz duruşlarda gayet başarılı 2mp kameralara göre 3mp kalitesini gösteriyor.. Mp3 zil sesleri biraz az çıkıyor ama abartılacak kadar değil sonuçta music phone değil.. 2. hatta ses kalitesi bozukluğuna rastlamadım en azından çooookkk dikkat ederseniz.. 1. hatta göre BELKİ bozulma duyarsınız.. Benim önceki telefonlarım kadar 2 hatta da görüşme gayet rahat.. İkinci Hat sanki 1 -2 seviye düşük çekim gücüne sahip....Şarjı sanki sizinkilere göre düşük veya ben çok kullanıyorum.. Yeni telefon kurcalaması ve fonksiyonları ile günde 1 saat music 10-20 foto java oyunlar filan derken 2.5 gün gitti şuanda tam 1 günde şarjı 1 seviye düştü.. buda 2.5 gün gidecek herhalde.. performansının artmasını bekliyorum..java oyunların hepsi ücretli deneme sürümü değil 4 oyun full 4 oyun deneme..Telefonun menu geçişlerine bayılıyorum.. şahane olmuş kaliteyi gösteriyor..Tema yüklenemiyor çünkü telde symbian işletim sistemi yok..Normal Java sürümlü telefonların %90 ında tema yüklemesi yok zaten nokia modellerini hatırlayın hepsinde menü sabit idi hiç olmazsa buna 4 tane farklı tema koymuşlar..Telefon bazı arkadaşların dediği gibi rezalet değil fiyat ve performans göz önüne alındığında şahsen ben 4.5/5 yıldız verebilirim bu telefona..

• arkadaşlar selam
    benim 880 son zamanlada bir sorun yaşatıyor benzer bir şey yaşayan veya fikri olan varsa yardımlarınızı bekliyorum
    takvime bir randevu vb bilgi eklediğimde zamanı geldiğinde uyaracağı yerde kendini resetliyor ve o not aldığım önemli zaman kaynayıp gidiyor
    çaresini bulamazsam serviste yazılım tekrar yükleteceğim
  • Daha önce takvime randevu kurmamıştım ama dediğin sorun üzerine alarmlı bir randevu kurup denedim öyle bir sorun yaşamadım vakti geldiğinde alarm çaldı resetleme filan olmadı..
  • arkadaşlar d880 in müzik çalarını açmaya kalktığımda telefon reset atıyor kendi kendine kapanıp açılıyor. ne yapmalıyım garanti ye mi göndereyim
  • benimki de önceleri normaldi son 2 aydır bu durum var

quote:

Orjinalden alıntı: technologist

Daha önce takvime randevu kurmamıştım ama dediğin sorun üzerine alarmlı bir randevu kurup denedim öyle bir sorun yaşamadım vakti geldiğinde alarm çaldı resetleme filan olmadı..
  • ben alalı 8 ay falan oldu galiba.

kamerası gerçekten çok kötü, bana göre rezaletten de kötü. bulanık olmayan bir fotoğraf çekebilmek çok zor.

pili çok çabuk bitiyor.

2. hatta ses hep boğuk, bir sürü varyasyon denedim ama boş çıktı. 2. hat var mı var işte, aynı kamera gibi.

telefon sağlam üretilimiş, bu da iyi yönü. özenmeden kullandım, arıza fala çıkmadı.

bence 10 üzerinden 6 olur bu alet, hayran olunacak bir ürün değil maalesef.
  • Kamera kişinin ihitaçlarına göre değişiklik gösterir size göre rezalet bana göre yeterli.. Zaten profosyenel foto için telefondan performans beklenmez digital fotoğraf makinamı kullanırım..2. hatta ses problemini ben çok fazla yaşamıyorum en azından İst. olduğumdan mıdır nedir( her yerde tel çekiyor) sorun yaratmadı henüz..
  • java sözluk yardımı nasıl ıngılızce turkçe sozluk yuklerım
  • arkadaşlar benim 2 sorum olacak.
    1-foto çekerken macroya nasıl geçiliyor bir türlü bulamadım
    2-arka kapak deri gibi bir kaplama mı yoksa plastikmi?

teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: bakus99

arkadaşlar benim 2 sorum olacak.
    1-foto çekerken macroya nasıl geçiliyor bir türlü bulamadım
    2-arka kapak deri gibi bir kaplama mı yoksa plastikmi?

teşekkürler

1-MACRO SEÇENEĞİ YOK AMA MACRO ÇEKİLİYOR
    2-PLASTİK
  • Çok teşekkür ederim sağol
  • merhaba arkadaşlar;
    ben dün istanbul kozyatağı carrefoursa'dan gittim ve 2 tane d880 çift hatlı samsung telefon aldım. bir konu hakkında bilgili arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
    1-tuş seslerini nasıl sessiz duruma getirebilirim?
    2-menüler arasında geçiş yaparken ok tuşu, yes tuşunun hemen üstündeki tuş, no tuşunun hemen üstündeki tuş gibi bunlara basarken çıkan bir ses var. bu sesi kapatma imkanım varmıdır? yani telefonun herhangi bir yerine basarken sessiz bir şekilde hareket etmesini sağlayabiliyormuyum?[color]

bu arada 340 tl 'ye aldım tanesini, 12 taksitle. fiyatı iyimidir sizce? yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkürler...
  • tus seslerini yandaki ses tuslarindan kesebilirsin..onu kestigin zaman hic bir tus sesli calismayacak ne ok,ne no tusu vs vs...konusurken o yandaki tuslar kulakligin sesini kesiyor konusmazken de tus sesleri icin kullanilmaktadir....telefonlarin hayirli olsun ve cok kaliteli ve sorunsuz telefonlar almissin tebrik ediyorum..fiyati da makul...
  • ya arkadaşlar, telefonun "türkçe karakter desteği yok!" Neye göre puan veriyorsunuz, övüyorsunuz anlamadım ki? Çakma çin telefonlarında bile var. Ha diyeceksiniz ama onlar şöyle bozuluor böyle gidiyor. E be kardeşim onlar da bu makinenenin dörtte bir fiyatı ve zaten onlar ÇAKMA!.... biliyosunuz öyle olduğunu. güya bu teknoloji devi samsungun ürünü....
  • arkadaşlar merhaba;
    bu telefonla bluetooth dan müzik alışverişi resim alışverişi yapılabiliyor ama tema alışverişi yapılamıyormu? bir arkadaşım bana yollamaya çalıştı fakat desteklenmeyen içerik diye uyarı verdi. desteklemesi için bir yöntem varmıdır?
    yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler...
  • yok hocam d880 tema yükleme ve alışverişi yok bildiğim kadarıyla
  • yaa java'dan sozluk yukleyen yok mu bu alete inanılır gıbı değil
  • quote:

ya arkadaşlar, telefonun "türkçe karakter desteği yok!" Neye göre puan veriyorsunuz, övüyorsunuz anlamadım ki?

Nasıl yok arkadaşım, sen hangi telefona bakıyorsun? D880 topiği burası. Sms'de de, word dosyalarında da türkçe karakterler çıkıyor. Başka bir uygulamayı mı kastediyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa akyol

arkadaşlar merhaba;
    bu telefonla bluetooth dan müzik alışverişi resim alışverişi yapılabiliyor ama tema alışverişi yapılamıyormu? bir arkadaşım bana yollamaya çalıştı fakat desteklenmeyen içerik diye uyarı verdi. desteklemesi için bir yöntem varmıdır?
    yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler...

JAVA KONUSUNDA TAM BİR FELAKET MAALESEF.
    Bİ KERE BOYUT SORUNU VAR BELİRLİ BİR KİLOBAYTA KADAR OLAN JAVA PROGRAMLARI YÜKLENEBİLİYOR.YÜKLENEBİLMESİ İÇİN KESİNLİKLE HEM JAR HEMDE JAD DOSYAYA GEREKSİNİM DUYUYOR.AYRICA ÇOĞU ZAMANDA SENDE OLDUĞU GİBİ YÜKLENSE DE HATA VERİYOR.REZALET ÖTESİ YANİ.JAVA KONUSUNDA BENİM ESKİ SE K790 BANAMISIN DEMEZDİ.
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.