Şimdi Ara

Samsung Channel Editör porogramı .smc açmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
4.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende 40H6270 led tv var.Samsung tv ler için Samsung Channel Editör isimli program .scm uzantılı kanal listesi düzenlenmektedir. Bende de samsung Channel Editör 1,10 program yüklü.Ben bu programda yeni TÜRKSAT kanallarını düzenlemiştim. Ancak dün yine kanal araması yaptım ve .smc uzantılı dosyayı usb ye aldım bu programda açmak istedim ama dosya bir türlü açılmıyor ve "Invalid file contents (5)." hata veriyor bu hatanın sebebi nedir. İlk aldığım kanal listesini açıyor ama 24.09.2014 de aldığım scm uzantılı dosyayı açarken "Invalid file contents (5)." hatası veriyor, bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum

• arkdadaşlar bu konu benimde 46D8000 imde sorun cıkartıyor. yardımcı olabilecek var mı su anda televizyonda kanal aram yapıyorum ama sıralama yapamıyorum, televizyondan usb ye scm dosyasını atabiliyorum ama acamıyorum. acmak için farklı program kullandığımda da bu sefer geri yüklemede kanalları bulmuyor tv.

samsung tv lerde "transport stream ID" denilen deger manuel girilebiliyor mu?

uydum doğrudan tv ye bağlı harici uydu alıcı kullanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.