Şimdi Ara

Samsung C750 serisi 3D LCD Tv #offfsuz pufsuz KONU# (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.830
Cevap
13
Favori
95.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşlar 3006 dan vazgecmeyin derim...

ÖNEMLİ... android işlemci telefonu olan arkdaşlar tv nizi ceptelefonunuzdan kumanda edebiliyorsunuz sadece yapmanız gereken andrOid marketten samsungun kumanda programını yüklemek ve tv nizin ve telefonunuzun aynı kablosuz aga baglı olması gerekiyor...bence cok güzel bir uygulama evde kumanda aramıyorum artık :D

bakın derim faydalı olur ;)

detayları verebilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nmQ -- 12 Aralık 2011; 21:20:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: groll

1-m2ts filmler tv de gözükmüyor nasıl izleyebiliriz ?

2-samsung wave telefonu tv ye usb den bağladığımızda gene tv algılamıyor ?

1-kieste filimlerin uzantısını degiştir derim. (filimi kiese attıgın zaman otomatik zaten uyumlu hale getiriryor ;)
    2-normalde cep telefonunu tv'e bagladıgında harıcı hdd olarak gormesi gerekir...ben telefonumu öyle kullanıyorum 16GB sd kartım var filimleri kieste cevirerek üzerine atıyorum ve ordan izliyorum....androitten yükliycegin bi programla direkte tvden cep telefonuna baglanmasını anlatırım sana o cok teferuatlı kablosuz modem lazım tv ne wıfı aparat lazım acılımı cok geniş :)))
  • Harici hdd yi tv ye bağlıyorum cep telefonuyla alakası yok.2.sorum 1.sorumla bağlantısız telefonu görmüyor.
  • Bu forumda "detayları verebilirim" denmez. Detaylar direk verilir...
  • c750 sahipleri bu başlığa pek girmiyor sanırım bu aralar.Bir soru daha sorayım usb den oynattığımız dizilerde yarım saat sonra ses-görüntü senkrnu kaymaya başlıyor exit yapıp tekrar kaldığım yerden devam edince düzeliyor,bu sorunu yaşayan oldumu hiç ? Harici hdd deki h dfilmlerde böyle bir sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: groll

c750 sahipleri bu başlığa pek girmiyor sanırım bu aralar.Bir soru daha sorayım usb den oynattığımız dizilerde yarım saat sonra ses-görüntü senkrnu kaymaya başlıyor exit yapıp tekrar kaldığım yerden devam edince düzeliyor,bu sorunu yaşayan oldumu hiç ? Harici hdd deki h dfilmlerde böyle bir sorun yok.

sürekli usbden dizi izleyen biri olarak hic karsılasmadım
  • Arkadaşlar Nokia Symbian^3 cihazı olanlar için yakında güzel bir program geliyor: Gemote.www.gemote.org
    .
    Adamlar telefonunuz ile Samsung C/D serisi TV'nizi Wireless üzerinden kontrol edebileceğiniz bir kumanda programı yapmış. Şu anda Meego, Linux, Windows işletim sistemli cihazlar için çalışıyor. Symbian^3 cihazlar için olan versiyonu 2012 başında geliyormuş. Test versiyonu için 2012 başı söyleniyor. Yeni versiyonda full Q klavye desteği de olacakmış.
    .
    Android ve iOS'ta benzer uygulamalar vardı, Symbian için de geliyor yakında...
    .
    Youtube üzerinde bir video ararken kumanda üzerinden SMS yazar gibi zorlanmayacağız artık. Gelişme olunca buradan duyururum...

• Bu televizyonun 40 inch olanının güncel fiyatları nedir arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Bu televizyonun 40 inch olanının güncel fiyatları nedir arkadaşlar?

belki tek tük 46" bulabilirsin ama 40 bulabileceğini sanmıyorum.

Eger olur da halen 46 bulabildiysen dusunmeden almalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blur -- 16 Aralık 2011; 19:15:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

3011 e gectim. 2004 e gore sd ve hd yayinlarda buyuk bi fark goremedim ama baya iyilestigini soyliyolar forumlarda. 3D de 2004 te crosstalk daha az gibi sanki. ama aksam tekrar test yapicam, aksamki test daha tutarli olur

Usta 2004'le 3009 arasinda bile daglar kadar fark var.
    HD'de ki farki Motion Plus'luk sahnelerde daha iyi anlarsiniz..

Ben 2004'u kullanirken konsolla oynadigim FIFA'dan da,Analog yayindanda zevk almazdim. Simdi aradaki farki TV'de oldukca farkediyorum..

Bu arada 3009 kullanip app market kisminda yavasliktan sikayetci olan varmi?
    Yavaslik derken app resimlerinin gec gelmesini kastediyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurQarizma

quote:

3011 e gectim. 2004 e gore sd ve hd yayinlarda buyuk bi fark goremedim ama baya iyilestigini soyliyolar forumlarda. 3D de 2004 te crosstalk daha az gibi sanki. ama aksam tekrar test yapicam, aksamki test daha tutarli olur

Ben 2004'u kullanirken konsolla oynadigim FIFA'dan da,Analog yayindanda zevk almazdim. Simdi aradaki farki TV'de oldukca farkediyorum..

ne alaka kardesim 2004 le 3009 arasinda daglar kadar fark olmasi 3011 lede daglar kadar fark olmasi anlaminami geliyo... versionlar yukseldikce gelisiyo diye bisey yok, kimisi daha kotu oluyo. sonuc olarak biz sunu soyliyoruz, sd ve hd kalitesi istiyosan 3009, 3D kalitesi diyosan 2004, ikisinin ortasi diyosan 3006

• quote:

quote:

quote:

ne alaka kardesim 2004 le 3009 arasinda daglar kadar fark olmasi 3011 lede daglar kadar fark olmasi anlaminami geliyo... versionlar yukseldikce gelisiyo diye bisey yok, kimisi daha kotu oluyo. sonuc olarak biz sunu soyliyoruz, sd ve hd kalitesi istiyosan 3009, 3D kalitesi diyosan 2004, ikisinin ortasi diyosan 3006

Ne alaka? Siz derken kac kisisiniz?
    3011'de goruntu icin herhangi bir degisiklik yapilmis mi acaba neye gore bunu soyluyorsun ki?
    3011'de yapilan degisiklikler bunlar..

- Optimization to find the Service Channel for SkyD (Germany, Austria , Swiss Region)
    - Improve ”11 Skype(MoIP) Camera screen is not showed
    - When turning off and on after recording Guide plus (Only Italy)
    - Improve Samsung Digital Camera”s specific MJPEG movie clip is not playbacked
    - fixed power on/off issue when connected by network

Yani bu update tv'de yukardaki sorunlara cozum icin yapilmis bir..
    Goruntu kalitesiyle ilgili bir gelisme yok ve bu yuzdende goruntuyu etkilyecek bir durumda yok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurQich -- 17 Aralık 2011; 19:12:13 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

3011'de goruntu icin herhangi bir degisiklik yapilmis mi acaba neye gore bunu soyluyorsun ki?

- Optimization to find the Service Channel for SkyD (Germany, Austria , Swiss Region)

Goruntu kalitesiyle ilgili bir gelisme yok ve bu yuzdende goruntuyu etkilyecek bir durumda yok!

senin alıntı yaptığın mesajımdan başka şeylerde yazdım ama sen bi tek onu okumuşsun. 3011 yeni bi version değil, çıkalı 1-2 ay oldu ve o versionun ne olduğunu herkes gayet iyi biliyo, bu yüzden biz dedim 3011 deki sd ve hd nin 3009 dan daha kötü olduğunuda herkes biliyo. lütfen önceki mesajları takip edin ve samsungun yazılımdaki yenilik(!) diye koyduğu yazılara fazla inanmayın, eğer işlerini düzgün yapsalardı her versionda bi gelişme olurdu

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

senin alıntı yaptığın mesajımdan başka şeylerde yazdım ama sen bi tek onu okumuşsun. 3011 yeni bi version değil, çıkalı 1-2 ay oldu ve o versionun ne olduğunu herkes gayet iyi biliyo, bu yüzden biz dedim 3011 deki sd ve hd nin 3009 dan daha kötü olduğunuda herkes biliyo. lütfen önceki mesajları takip edin ve samsungun yazılımdaki yenilik(!) diye koyduğu yazılara fazla inanmayın, eğer işlerini düzgün yapsalardı her versionda bi gelişme olurdu

Valla size gore gelisim olmayabilir ama ben her update'de bir gelisim goruyorum.
    Oyleki Alman sitelerinden de boyle seyleri takip ediyorum.
    Yani alman forumlarindada bos keseden sallamalar yerine,istatistikleriyle verileriyle koyuyorlar boyle gelismeleri..
    Ornegin siz sky nedir bilir bilmezsiniz.. Bir cok kisi SKY'i bir tv kanali sanar. Oysaki SKY digiturk gibi bir platformdur.
    Bu update'de de sky platformu ve dijital destekli urunler esas alinmis ornegin. Yabanci diliniz varsa girin okuyun yabanci sitelerdeki yorumlari.
    Yabanci forumlardada goruntude degisiklik varmi gibisinden sorular sorulur ve boyle insanlara verilen cevap update'in getirdikleridir.
    Update'in yan etkileri varsada aninda 3011.2 diye aninda bir update cikar ki nitekim gecmistede olmustur.. Eger cikmiyorsa cikan update isini yapmis demektir..

Ben size acikcasi soyleyim. Ustunuze alinirsiniz alinmazsiniz bilemem ama cogu insanin update'lerin ardindan soyledikleri sirf psikolojiye dayanan soylemler..

Her update'in ardindan "goruntu bozuldu" veya "muthis oldu" turunde soylemleri okuyoruz ama oysaki cogu zaman ikiside sirf psikolojiye dayanan yanlis soylemler.. Her update demek degildirki goruntuyu ilgilendirir.. Ayrica TV'nin geldigi ulkeye bagli olarak update'ler yanlis etkiler yapabilir. Ornegin amerika icin cikan bir samsung update'inin TV'nizde birseyleri duzeltecegini umarsaniz yanilirsiniz. Bunu ornek olarak soyluyorum,yaptiginiz icin degil. Ama icimizde boyle insanlar var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurQich -- 17 Aralık 2011; 19:46:30 >

• 3010 yüklü omasına ramen 3011 yükleyemiyorum usb belektte T-VALDEUC_3011.0 var ama ükselilecek surum yok diyor ne yapmam gerekiyor
  • 3d filmlerde bazı sahnelerde altyazı ile görüntü birbirine giriyor bunu engellemenin bir yolu varmıdır? Altyazıyı biraz daha öne almak gerekiyor sanırım.
  • arkadaşlar bir sorum olacak yardımlarınızı bekliyorum. ben tv de sürekli olarak motionplus kapalı olarak izliyorum soaptan dolayı sizde benim gib kapatıyor musunuz yoksa başka ayar ile sürekli açık mı kalıyor. birde eğer kapalı tutuyorsak neden 200 hz tvaldık (3d hariç) sürüm 3005 ve memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: balkanli

3010 yüklü omasına ramen 3011 yükleyemiyorum usb belektte T-VALDEUC_3011.0 var ama ükselilecek surum yok diyor ne yapmam gerekiyor

Yanlış yönlendirmek istemem ama, indirdiğiniz dosyayı çalıştırıp, açılmış halini USB ye kopyaladınız mı acaba ?
  • Bizim LCD için hangi gözlüğü öneriyorsunuz,uygun fiyatlı ve kaliteli gözlük almak istiyorum,yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: auzdil

quote:

Orijinalden alıntı: balkanli

3010 yüklü omasına ramen 3011 yükleyemiyorum usb belektte T-VALDEUC_3011.0 var ama ükselilecek surum yok diyor ne yapmam gerekiyor

Yanlış yönlendirmek istemem ama, indirdiğiniz dosyayı çalıştırıp, açılmış halini USB ye kopyaladınız mı acaba ?

Evet. Şimdiye kadar zaten yükledim ancak en sonuncusunu yükleyemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.