Şimdi Ara

Samsung C6000 Led Tv Kullanıcıları Ana Konu (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.910
Cevap
12
Favori
145.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar usbden film izlerken enter tuşuna basınca filmdeki sahneler çıkıyordu şimdi çıkmıyor , bu sorunu nasıl giderebilirim ileri sarmak zor oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukoktem

quote:

Orijinalden alıntı: Nephertiti

quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

Samsung MKV Film Bölümleme ANLATIMI

Çoğu arkadaşımızın aynı sıkıntıdan yakındığı konuyu anlatayım.

Ben hani bu şekilde olmasını tesadüfen buldum ve denedim artık problem yaşamıyacağım.

GENEL INFO EKRANI ÇIKTIĞINDA , KUMANDA ORTASINDAKİ BÖLÜMLEME TUŞUNA BASIN.

HEPSİ BU KADAR.

Merhaba ayrıntılı olarak izledim yanlız şöyle bir şey var bölümleme dediğiniz tuş (enter işareti gibi olan) benim tv de o tuşa oynat duraklat diyor bölümleme demiyor acaba nasıl yaptığınızı kumanda üstünde de gözükecek şekilde gösterir misiniz?

bende yapamadım ayrıntılı anlatırsanız çok iyi olur.

bende bazen çıkıyor bazen çıkmıyor anlamadım :(

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutersoy

arkadaşlar usbden film izlerken enter tuşuna basınca filmdeki sahneler çıkıyordu şimdi çıkmıyor , bu sorunu nasıl giderebilirim ileri sarmak zor oluyor ?

Aynı sorun bende de var.Orta tuştan oluyordu,şimdi pause yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedimax

quote:

arkadaşlar usbden film izlerken enter tuşuna basınca filmdeki sahneler çıkıyordu şimdi çıkmıyor , bu sorunu nasıl giderebilirim ileri sarmak zor oluyor ?

Film ilk açılırken enter (OK) tuşuna basıldığında sahnelere bölüyor, başladıktan sonra olmuyor. Birde film sahnelere bir kez bölündü ise ne zaman ok tuşuna basılırsa basılsın sahneler geliyor. Saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: katle

quote:

quote:

Film ilk açılırken enter (OK) tuşuna basıldığında sahnelere bölüyor, başladıktan sonra olmuyor. Birde film sahnelere bir kez bölündü ise ne zaman ok tuşuna basılırsa basılsın sahneler geliyor. Saygılar..

İşte bu film ilk açılırken olayını çözemedim,kaç defa denedim olmuyor,saliselik bir an mı nedir bu an,tutturamıyorum.Biraz daha deneyim bakalım.

• quote:

quote:

Sorunu çözdüm,bir arkadaşta yazmıştı cevabı. Çözüm şöyle: exit tuşuna 10 sn den uzun basınca ayarları sıfırla seçeneği çıkıyor,bunu yapınca düzeliyor.Ancak tv fabrika ayarlarına dönüyor.
  • 40c6000 televizyon 500mb like hdd mi görüyordu. 3 tb lik yeni bir hdd aldım. Cihazı görüyor fakat media play e girdiginde içinde flim,müzik v.s. dosyası yok diye hata veriyor. Sorun ne olabilir ?
  • 40c6000 televizyon 500mb like hdd mi görüyordu. 3 tb lik yeni bir hdd aldım. Cihazı görüyor fakat media play e girdiginde içinde flim,müzik v.s. dosyası yok diye hata veriyor. Sorun ne olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperalpay

40c6000 televizyon 500mb like hdd mi görüyordu. 3 tb lik yeni bir hdd aldım. Cihazı görüyor fakat media play e girdiginde içinde flim,müzik v.s. dosyası yok diye hata veriyor. Sorun ne olabilir ?

hdd nin biçimlendirilmiş olduğu dosya sisteminden kaynaklı olabilir. ntfs yada fat32 olmasından kaynaklı gibi. dosya sistemini ona göre tekrar biçimlendirin ancak bilgiler silinecektir uyarayım ...
  • arkadaşlar merahaba bendeki tv ye yeni digiturk hd cihaz taktın ancak hdmı1/dvi girişinden görmüyor kdmi2-3-4 den görüyor..ben açılıınca direk görsün storum olmuyor..source dan her seferinde seçmem gerekiyor..çözümü nedir?
  • Arkadaşlar Merhaba,

Tv de şöyle bir sorunum var çoğu filmde efek sesleri çok sesli fakat konuşma sesleri çok az çıkıyor sesini açtığımda bir anda efek yada müzik oldumu bu sefer de efeklerde çok ses çıkıyor, bir türlü ayarlayamadım ses ayarlarında standart veya film yaptım ama çözemedim acil yardımlarınızı rica ediyorum.
  • quote:

Arkadaşlar Merhaba,

Tv de şöyle bir sorunum var çoğu filmde efek sesleri çok sesli fakat konuşma sesleri çok az çıkıyor sesini açtığımda bir anda efek yada müzik oldumu bu sefer de efeklerde çok ses çıkıyor, bir türlü ayarlayamadım ses ayarlarında standart veya film yaptım ama çözemedim acil yardımlarınızı rica ediyorum.

arkadaşlar yardım lütfen.
  • quote:

Arkadaşlar Merhaba,

Ses ayarını stardart a getir, orda ses ile ilgili bütün ayarları değiştirme şansın var, hepsi etkin olur bu seçenekte.. Equalizer dahil bütün ayarları tek tek gez hangi ayar kulağına hoş geldi ise orda kal. Ayarları tekrar default yapmak istersen bu seçenekte en sonda ayarları sıfırla ya basarsın tekrar eski haline döner.. Kolay gelsin...
  • Merhaba Arkadaşlar ben bu formu inceleyip 40c6000 almaya karar verdim ancak bi kaç sorum olacak ve bu sorular size saçma gelebilir elektronik konusunda çok fazla bi bilgim olmadığına verin

1- samsungun kendi paneli olan bi tv almak istiyorum ancak eğer bulamazsam diğer panellerin bi sıkıntısı olurmu ?
    2- bulutlanma olayı yüzünden tvyi deneyerek almak istiyorum bu konuda gerçekten takıntım var ve internet üzerindeki alışverişlerde bunun mümkün olmadığını biliyorum ve mağzadada denerken bi ışıkları kapatırmısınız nasıl diyebilirim buna bi yol gösterirmisiniz )))
    3- Ankarada yaşıyorum biraz once etlik media marktden geldim ve ellerinde kalmadığını söylediler uygun fiyata taksitle alabileceğim bi yer önerirmisiniz (malum öğrenciyim)
    4- bu makinayı sadece pcde kullanıcam ancak ekran kartım 8600gt bu ekran kartında hdmi çıkışı yok diğer bağlantıları kullanarak bilgisayara bağladığım zaman hd kaliteden düşük bi kalitedemi izlerim eğer öyle ise bana önerebileceğiniz bi ekran kartı varmı şimdiden teşekkürler şu anda tüpü bitmek üzere can çekişen bi monitörden yazıyorum ve acil yardıma ihtiyacım var görüp bilgisi olupta cevap verirseniz çok sevinirim mubarek günde çok sevaba girersiniz

• Arkadaşlar bu cihazın PS3 performansı nasıl????

Kullananlar yazabilirler mi acaba yorumlarını
  • quote:

Orijinalden alıntı: J3urak

Merhaba Arkadaşlar ben bu formu inceleyip 40c6000 almaya karar verdim ancak bi kaç sorum olacak ve bu sorular size saçma gelebilir elektronik konusunda çok fazla bi bilgim olmadığına verin

1- samsungun kendi paneli olan bi tv almak istiyorum ancak eğer bulamazsam diğer panellerin bi sıkıntısı olurmu ?
    2- bulutlanma olayı yüzünden tvyi deneyerek almak istiyorum bu konuda gerçekten takıntım var ve internet üzerindeki alışverişlerde bunun mümkün olmadığını biliyorum ve mağzadada denerken bi ışıkları kapatırmısınız nasıl diyebilirim buna bi yol gösterirmisiniz )))
    3- Ankarada yaşıyorum biraz once etlik media marktden geldim ve ellerinde kalmadığını söylediler uygun fiyata taksitle alabileceğim bi yer önerirmisiniz (malum öğrenciyim)
    4- bu makinayı sadece pcde kullanıcam ancak ekran kartım 8600gt bu ekran kartında hdmi çıkışı yok diğer bağlantıları kullanarak bilgisayara bağladığım zaman hd kaliteden düşük bi kalitedemi izlerim eğer öyle ise bana önerebileceğiniz bi ekran kartı varmı şimdiden teşekkürler şu anda tüpü bitmek üzere can çekişen bi monitörden yazıyorum ve acil yardıma ihtiyacım var görüp bilgisi olupta cevap verirseniz çok sevinirim mubarek günde çok sevaba girersiniz

Merhabalar... Sorularınıza elimden geldiğince yanıt vermeye çalışayım.

+ kusura bakmayın zamanında daha aktif bir sayfaydık ama artık sorunlarını çözdü herkes ve keyifle tv sini izliyorlar evde. tabiki boş bırakmıyoruz hepimiz buradayız :)

1- samsungun kendi paneli olan bir tv olsun olmasın farketmez. performansta ikiside tatmin edecektir.

2- bulutlanma olayını mağzada sorabilirsiniz. evde gelecek ve açılacak olan tv yi kontrol etmeniz daha iyi olacaktır zira mağzada kontrol edeceğinizde clouding yoksa da sizin alacağınızda olabilir farklılıklar gösterebilior. bu yüzden alacağınız yerle kesin konusup evde test ederim buutlanma varsa geri yollarım gibi bir uyarıda bulunup cevap alın derim.

3-SOn zamanda nerede uygun fiyata var bakmadım ama goldpc teknosa gibi güvenilir mağzalara bir bakın derim. bu konudada dikkatli olmanızı tavsiye ederim zira paralel ihracat mallarında samsung garantisi yok...

4-ben de de asus m51sn250DV laptop var ve ekran kartım 9500GS... dvi to hdmi kablo aldım ve 1:1 map yapıp 1920 1080 çözünürlükte harika bir görüntü alıyorum. Oyunlarda samsung tv resmen bir görsel şölen sunuyor. Bu konuda sıkıntı yaşamazsınız.

kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner.r -- 14 Ağustos 2011; 13:52:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KafzieL

Arkadaşlar bu cihazın PS3 performansı nasıl????

Kullananlar yazabilirler mi acaba yorumlarını

ps3 takan kullanıcılar var aramızda ve memnundular. tv oyun modunda yeterli geliyordu...
  • quote:

quote:

quote:

Sorunu çözdüm,bir arkadaşta yazmıştı cevabı. Çözüm şöyle: exit tuşuna 10 sn den uzun basınca ayarları sıfırla seçeneği çıkıyor,bunu yapınca düzeliyor.Ancak tv fabrika ayarlarına dönüyor.

aynı sorun bende yeniden çıktı resetlemeden çözme durumu yok mudur ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

aynı sorun bende yeniden çıktı resetlemeden çözme durumu yok mudur ?

Resetlemeden korkmana gerek yok.Ses,ışık ve kanal ayarlarını yeniden kişiselleştiriyorsun.Hepsi 10 dakikanı alır,üşenme.

• quote:

Orijinalden alıntı: katle

quote:

Arkadaşlar Merhaba,

Ses ayarını stardart a getir, orda ses ile ilgili bütün ayarları değiştirme şansın var, hepsi etkin olur bu seçenekte.. Equalizer dahil bütün ayarları tek tek gez hangi ayar kulağına hoş geldi ise orda kal. Ayarları tekrar default yapmak istersen bu seçenekte en sonda ayarları sıfırla ya basarsın tekrar eski haline döner.. Kolay gelsin...

Ses ayarlarıyla oynamama rağmen efektler hala yüksek.Gece film izlemek zehir oluyor.

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.