Şimdi Ara

SAMSUNG C3510 Genoa (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
413
Cevap
1
Favori
151.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bluetooth ile veri aktarımı gayet yeterli. uygun usb kablo ile bilgisayarada balanabilir. sanırım şu an piyasada sadece siyah rengi var.

Orijinalden alıntı: conqenq

arkadaşlar birde mesaj yazma ekranının resmini koyabilirseniz çok sevinirim, usb kablosu yoksa veri aktarma nasıl olacak sadece bluetoothlamı ? birde bu telefonun siyah dışında diğer başka renklerini tvde gördüm ama satılıyormu?

Şimdiye kadar siyah ve beyaz renklerin satıldığını gördüm. Diğer renkleri görmedim . Ayrıca üst mesajda @OCB nickli arkadaş mesaj yazma ekranınıda eklemiş ordan bakabilirsin resime

Rica ederim.Buyrun birkaç tane çektim.

SAMSUNG C3510 Genoa SAMSUNG C3510 Genoa SAMSUNG C3510 Genoa SAMSUNG C3510 Genoa

şimdi bir sorum var...
    dirilerin üzerleri toprakla örtülür mü? ya da…
    siz hiç bir okyanusu dudaklarından öptünüz mü?

• @OCB yorumlar ve resimler için tekrardan teşekkürler. yarın almayı düşünüyorum . Söylediklerinize bakılırsa alınabilcek telefon. Zaten fiyatıda çok aşırı yüksek değil. Ses kaliteside yeterli düzeydeyse sorun yoktur .. İnşallah aldığımıza pişman olmayız

Orijinalden alıntı: T_Gzgnr

@OCB yorumlar ve resimler için tekrardan teşekkürler. yarın almayı düşünüyorum . Söylediklerinize bakılırsa alınabilcek telefon. Zaten fiyatıda çok aşırı yüksek değil. Ses kaliteside yeterli düzeydeyse sorun yoktur .. İnşallah aldığımıza pişman olmayız

Siz yine de elinize alıp iyice inceleyin.Beğenmezseniz sorumlusu ben olmayayım
    Hayırlı olsun şimdiden.

şimdi bir sorum var...

• Bugün telefona baktım teknosada. Çok hoşuma gitti. Yanlız kafama takılan bir nokta var. Telefonda 3g bulunmuyor. Görüntülü konuşma yapamayız ve 3g hızında internete giremeyiz. Başka bir eksisi olurmu bizim için , 3g nin olmaması ?

Bugün telefona baktım teknosada. Çok hoşuma gitti. Yanlız kafama takılan bir nokta var. Telefonda 3g bulunmuyor. Görüntülü konuşma yapamayız ve 3g hızında internete giremeyiz. Başka bir eksisi olurmu bizim için , 3g nin olmaması ?

Gelecek teknolojiler neyi gösterir bilemiyorum ama dediklerinizden başka bir sıkıntı olmaz heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocb -- 16 Şubat 2010; 0:09:01 >

şimdi bir sorum var...

• teli ilk alanlardanım 1,eksi: wifi yok 2.eksi: 3g yok 3. eksisi kamera yetersiz ban göre kişisel olucak ama 4, eksiside parlingoda msn yok farklı yazılımlar bulmakda mkansız gibi bi kankamsn diye bi şey buldum ama oda çok sorunlu.bilmiyorum ne yapıcam :) ama kullanıyorsanız parlingoda google talk var makinada.başkada bi eksisi yok bence.

Orijinalden alıntı: KRALL

teli ilk alanlardanım 1,eksi: wifi yok 2.eksi: 3g yok 3. eksisi kamera yetersiz ban göre kişisel olucak ama 4, eksiside parlingoda msn yok farklı yazılımlar bulmakda mkansız gibi bi kankamsn diye bi şey buldum ama oda çok sorunlu.bilmiyorum ne yapıcam :) ama kullanıyorsanız parlingoda google talk var makinada.başkada bi eksisi yok bence.

Katılıyorum.Program,uygulama yüklemek imkansız gibi.Bu işleri yapacak arkadaşlar başka bir telefona yönelmeli.

şimdi bir sorum var...

• quote:

Orijinalden alıntı: OCB

quote:

teli ilk alanlardanım 1,eksi: wifi yok 2.eksi: 3g yok 3. eksisi kamera yetersiz ban göre kişisel olucak ama 4, eksiside parlingoda msn yok farklı yazılımlar bulmakda mkansız gibi bi kankamsn diye bi şey buldum ama oda çok sorunlu.bilmiyorum ne yapıcam :) ama kullanıyorsanız parlingoda google talk var makinada.başkada bi eksisi yok bence.

Katılıyorum.Program,uygulama yüklemek imkansız gibi.Bu işleri yapacak arkadaşlar başka bir telefona yönelmeli.

O zaman 3g , wifi , program yükleme , kamera ile uğraşmayanlar için ideal bir telefon . Galiba bu telefonda samsung E250 gibi olucak Turkcell kampanyayla falan verirse şaşırmamak lazım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OCB

quote:

O zaman 3g , wifi , program yükleme , kamera ile uğraşmayanlar için ideal bir telefon . Galiba bu telefonda samsung E250 gibi olucak Turkcell kampanyayla falan verirse şaşırmamak lazım

Çok büyük bir ihtimalle öyle olacak.E250'ler eskimeye başladı.Yeni telefon arayışına giren çoğu insan bunu alacaktır

şimdi bir sorum var...

• telefona çok ısındım gercektende harika alacakklara tavsiye ederim kesinlikle gprs hızı gayet tatmin edici

SAMSUNG C3510 Genoa SAMSUNG C3510 Genoa SAMSUNG C3510 Genoa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocb -- 17 Şubat 2010; 0:23:40 >

şimdi bir sorum var...

• quote:

telefona çok ısındım gercektende harika alacakklara tavsiye ederim kesinlikle gprs hızı gayet tatmin edici

2 gündür alıp almamak arasındaki ince çizgi üzerinde yürüyorum bakalım nolucak sonu

Fiyatına göre mükemmel bir telefon.

Fakat vodafone dan internet ayarları indiremiyorum, internet sayfasından. internet ayarlarını bilen varsa yardımcı olabilir mi??

Birde kendi browser i çok kötü.Opera 5.0 yükleyin ve e-buddy den kaçmayın derim...

1.3 MP kamerası da oldukça tatmin edici. Beklemediğim bir performans sergiliyo..

Orijinalden alıntı: OngiRanT

Hocam ben bu telefonu bugun aldım ve oldukça beğendim.

Fiyatına göre mükemmel bir telefon.

Fakat vodafone dan internet ayarları indiremiyorum, internet sayfasından. internet ayarlarını bilen varsa yardımcı olabilir mi??

Birde kendi browser i çok kötü.Opera 5.0 yükleyin ve e-buddy den kaçmayın derim...

1.3 MP kamerası da oldukça tatmin edici. Beklemediğim bir performans sergiliyo..

Sevgili kardeşim vodafonu ara oradan seni farklı bir servise bağlıyorlar u600 yada u900 mü neydi onunkini yükledi servis operatörü.şimdilik bununla idare edin dedi :))

Orijinalden alıntı: DHinferno

resimli telefon defteri,arıyanın resmini gösterme,ton atama gibi özellikler var mı?
    ayrıca net olarak şarjı nasıl gidiyor.(sonuçta kullanıma bağlı olarak değişir ama ben pek kullanmam)
    ha aldım ha alacağım.

Arayanın resmini gösterme ve ton atama var.
    Şarj konusunda tam bir bilgilendirme yapamam ilk şarjını c.tesi günü yaptım,2 diş kaldı.Sonraki şarjlarda tam olarak bilgilendiririm.

şimdi bir sorum var...

• öncelikle cevap için teşekkürler.
    tuş kilidi olayı nasıl,kullanımı kolay mı?şu ekrana şekil atama olayı var mı (tuş kilidi için) bu telefonda.
    aklıma geldikçe soruyorum ses kalitesi nasıl hem görüşme hem dış ses açısından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHinferno -- 17 Şubat 2010; 20:31:19 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.