Şimdi Ara

SAMSUNG C3510 Genoa (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
1
Favori
149.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tobin Bell

quote:

Orijinalden alıntı: onuremre1

Kolay çizilecek bir yapısı var illa koruyucu film ve kılıfla kullanmak gerekli.

Sana tavsiyem :
    http://goo.gl/BJ90

Arkadaşım sen bundan aldın mı bende gördüm bunu fakat uygulaması kolay mıdır gerçekten yada söktüğümde zarar yada leke falan bırakır mı diye tereddüt ediyorum daha almadım.

• quote:

quote:

quote:

Sana tavsiyem :

Arkadaşım sen bundan aldın mı bende gördüm bunu fakat uygulaması kolay mıdır gerçekten yada söktüğümde zarar yada leke falan bırakır mı diye tereddüt ediyorum daha almadım.

ben kullandım uygulaması çok kolay.
    Ayrıca sökmeside bi o kadar kolay. Çıkarınca herhangi bir leke kalmıyor. Tavsiye ederim.

• Ön cam arka tarafa göre daha dayanıklı.Kılıfla kullanmama rağmen arka taraf çizik dolu.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sana tavsiyem :

ben kullandım uygulaması çok kolay.
    Ayrıca sökmeside bi o kadar kolay. Çıkarınca herhangi bir leke kalmıyor. Tavsiye ederim.

Teşekkür ederim bende alayım vakit kaybetmeden fiyatı diğer telefonların ekran koruyucularına göre biraz pahalı ama piyasada yok doğru düzgün.

• bir rekora koşuyoruz cumartesi günü şarj ettim dün 1 çubuk azaldı. ve şuanda 4 çubuk duruyor.
  • merhaba, arkadaslar... sizlerde de oldumu bilmiyorum... getjar.com dan java tabanlı program yükleyince otomatikmen oyunların altına atıyor. (oyun veya bir başka programı)...Oranında kapasitesi belli hemen doluyor. "hafıza dolu program silinmesi gerekir " mesaj alıyorum. 8 gb olarak takdiğim hafıza kartına yükleme yapamıyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozyavuz

merhaba, arkadaslar... sizlerde de oldumu bilmiyorum... getjar.com dan java tabanlı program yükleyince otomatikmen oyunların altına atıyor. (oyun veya bir başka programı)...Oranında kapasitesi belli hemen doluyor. "hafıza dolu program silinmesi gerekir " mesaj alıyorum. 8 gb olarak takdiğim hafıza kartına yükleme yapamıyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim....

$u ana kadar bu soruya yanıt bulabilmiş değiliz mozyavuz
  • quote:

merhaba, arkadaslar... sizlerde de oldumu bilmiyorum... getjar.com dan java tabanlı program yükleyince otomatikmen oyunların altına atıyor. (oyun veya bir başka programı)...Oranında kapasitesi belli hemen doluyor. "hafıza dolu program silinmesi gerekir " mesaj alıyorum. 8 gb olarak takdiğim hafıza kartına yükleme yapamıyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim....

Bendede aynı durum söz konusu yazılımsal olarak çok eksik var telefonda biran önce bir yazılım falan çıkarsalar iyi olacak.
  • Genoa için Pc Studio burdan indirebilirsiniz.
  • quote:

quote:

Bendede aynı durum söz konusu yazılımsal olarak çok eksik var telefonda biran önce bir yazılım falan çıkarsalar iyi olacak.

Katılıyorum.Telefondan memnunum fakat birkaç canımı sıkan yer var.Güncelleme çıksa düzelir diye umut ediyoum.

• haydaa Telefon sessizdeyken pil zayıf diye sesli uyarı veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: h4rml3ss

haydaa Telefon sessizdeyken pil zayıf diye sesli uyarı veriyor

Eğer güncelleme çıkacaksa bunun da düzeltilmesi gereken bir durum olduğunu düşünüyorum.Yeri geliyor telefonu tamamen sessiz kullanıyoruz çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: OCB

quote:

haydaa Telefon sessizdeyken pil zayıf diye sesli uyarı veriyor

Eğer güncelleme çıkacaksa bunun da düzeltilmesi gereken bir durum olduğunu düşünüyorum.Yeri geliyor telefonu tamamen sessiz kullanıyoruz çünkü.

evet bu öncelikli çözülmesi gereken birşey şimdiye kadar onlarca telefon kullandım ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum
  • Telefonu yaklaşık bir aydan bu yana kullanıyorum. Telefonda gördüğüm eksileri sizlerle paylaşmak istedim;

3'lü duvar kağıdının sadece telefonla gelen bir berbat kağıtla yapılabilmesi
    Telefonun sessizde iken bile pil zayıf uyarısında sesli uyarı vermesi
    T9 sözlüğe eklediğim sözcüklerin bir kaç gün sonra silinmesi ve tekrar eklemek zorunda kalmam (deneyin göreceksiniz)
    Arka kapağın çok kolay çizilmesi, çok dikkat etmeme rağmen çizik içinde
    Kutu içeriğinin çok az olması, en azından bir data kablosu çıkabilirdi

Son bir not ben telefonun ne vesiyonun kaç olduğunu bulabildim nede resmi sitede bu telefon hakkında birşey anlayamadım bir türlü. Versyon hakkında bilgi edinen arkadaşlar bu kanaldan paylaşırlarsa seviniriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iNFeRNuS -- 10 Nisan 2010; 21:03:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iNFeRNuS

Telefonu yaklaşık bir aydan bu yana kullanıyorum. Telefonda gördüğüm eksileri sizlerle paylaşmak istedim;

3'lü duvar kağıdının sadece telefonla gelen bir berbat kağıtla yapılabilmesi
    Telefonun sessizde iken bile pil zayıf uyarısında sesli uyarı vermesi
    T9 sözlüğe eklediğim sözcüklerin bir kaç gün sonra silinmesi ve tekrar eklemek zorunda kalmam (deneyin göreceksiniz)
    Arka kapağın çok kolay çizilmesi, çok dikkat etmeme rağmen çizik içinde
    Kutu içeriğinin çok az olması, en azından bir data kablosu çıkabilirdi

Son bir not ben telefonun ne vesiyonun kaç olduğunu bulabildim nede resmi sitede bu telefon hakkında birşey anlayamadım bir türlü. Versyon hakkında bilgi edinen arkadaşlar bu kanaldan paylaşırlarsa seviniriz.

*#1111# *#1234#

• Arkadaşlar öncelikle Pil zayıf uyarısıyla ilgili birkaç yere şikayet yazdım sizinde yazmanızı öneririm çağrı merkezinde vs bir çözüm bulamadım şu an bilinmiyor diyip sallıyorlar. Sormak istediğim birşey var tuş kilidi tuşunun hizasında arka kapakta sizdede gıcırtılar varmı yoksa sorun sadece bendemi ?
  • quote:

Arkadaşlar öncelikle Pil zayıf uyarısıyla ilgili birkaç yere şikayet yazdım sizinde yazmanızı öneririm çağrı merkezinde vs bir çözüm bulamadım şu an bilinmiyor diyip sallıyorlar. Sormak istediğim birşey var tuş kilidi tuşunun hizasında arka kapakta sizdede gıcırtılar varmı yoksa sorun sadece bendemi ?

Bende yok hocam gıcırtı,kapak tam oturuyor.
  • bende de bir ses yok tam oturuyor kapak
  • pc ye bluetooth la nasıl bağlıyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.